Amaterky.sk upozorňujeVášeň a túžba po sexe vie niekedy ovládať všetky zmysly. Mali by ste si ale určite dávať pozor na zopár vecí, ak si plánujete zaplatiť za intímne chvíle alebo naopak plánujete sex za peniaze ponúkať. Častokrát sa stávajú na takýchto sex inzertných stránkach situácie, ktorým len ťažko zabráni admin stránky alebo ktokoľvek kompetentný. Z našich skúseností vieme, že ľudská vynaliezavosť nepozná hraníc a nezriedkavo sa vás kadeaký vychytralý podvodníček pokúsi buď obrať o vaše peniaze alebo si o vás čo to pozisťovať aby vás nakoniec o peniaze otiahol aj tak. Stále dajte na vlastnú intuíciu a buďte obozretní v tom, komu voláte a kto volá vám! To čo si prečítate nižšie je zopár z tých najzávavažnejších reálnych skutočností, ktoré sa stali - treba si dať pozor.

Prečo mi tento mesiac prišiel taký vysoký účet za telefón?

Takže  napríklad, ak voláte na telefónne číslo dievčine, po ktorej ste zatúžili a dovoláte sa do odkazovej schránky, ktorá vám odporúča zavolať na iné číslo, nerobte tak! Je viac než isté, že to číslo bude audiotextové. Dávajte si pozor na výpis spoplatnených predvolieb. Častokrát sa na internete presúvajú podvodníci zo stránky na stránku a skúšajú takýmto spôsobom dosť nečestne zbohatnúť. Ak vám dievča nedvíha, zavolajte neskôr. Prípadne väčšina z dievčat (serióznych) píše v svojom profile čo máš robiť, ak ti nezodvihne telefón. Sú babenky, ktoré sú ochotné ti aj zavolať späť!

My z amaterky.sk si nikdy od inzerentov nebudeme pýtať adresy alebo ponúkať tovar!

Stala sa situácia, že v mene majiteľa stránky Amaterky.sk obvolával jeden dotyčný pán všetky inzerujúce dievčatá a ponúkal im prezervatívy zdarma. Na oplátku si samozrejme pýtal ich súkromnú adresu, aby im tieto kondómy mohol zaslať. POZOR! Ani majiteľ stránky ani nikto z osôb, ktoré sa o portál Amaterky.sk starajú nikdy neponúka a ani nebude v budúcnosti ponúkať žiaden tovar inzerujúcim osobám. Preto je nutné, aby si dievčatá, ktoré si na stránke vytvárajú profil dávali pozor na takéto neseriózne a najmä podozrivé ponuky.

Nikdy od dievčat nežiadame heslá a ich osobné údaje!

Je veľmi potrebné dávať si pozor aj na heslá.Nikdy, ale naozaj nikdy nepoužívaj rovnaké heslo na každej stránke, na ktorej si zaregistrovaný (á). V takomto prípade, kedy človek používa rovnaké heslo je veľmi jednoduché heslo získať a zneužiť. Treba si uvedomiť, že administrátori stránok kam sa registrujete majú k vašim heslám prístup! Nejde potom už len o preniknutie pomocou tohoto hesla do vášho konta na Amaterky.sk ale aj do vašej pošty a bohvie kam ešte. Naozaj veľký pozor na toto! Na záver len podotknem, že sme pri každej zo spomínaných prípadov naše inzerentky upozornili na dané skutočnosti. Niektoré boli dokonca veľmi ochotné spolupracovať pri zisťovaní skutočností začo sme ich radi odmenili voľným kreditom. Radi by sme sa im aj týmto spôsobom znova dodatočne poďakovali.