Anonymný sexPokušenie a erotická predstavivosť idú pri sexe a erotike spolu ruka v ruke, to napokon nie je nič neobvyklé, veď bez fantázie by sa všetky erotické rituály a ich následné pokračovanie až do príjemného zakončenia zosypali len do krátkodobého fyzického kontaktu za účelom zachovania rodu a druhu, to by ale bola škoda, nie? Takže sa pokúšame sex a všetko okolo neho oživiť a následne si ho poriadne užiť, ak nie sme teda nejakí zakomplexovaní suchári… a tí sem predsa nechodia, čo by tu vôbec hľadali? Práve anonymný sex je téma, ktorú si môže človek celkom poriadne užiť a poriadne popustiť uzdu svojej erotickej fantázií! Že by ste nevedeli, o čom to vlastne hovorím? Predsa o príležitosti užiť si príjemný sex bez záväzkov s niekým, o ktorého identite prakticky nič nevieme.

RÔZNE ZAUJÍMAVÉ RIEŠENIA ANONYMNÉHO SEXU

GloryholeJednou z ponúk sú anonymné zoznámenia len a len za účelom kvalitného sexu, prípadne s príchuťou adrenalínu s tým, že sa vlastne až do poslednej chvíle nedá poriadne odhadnúť, s kým sa vlastne stretnete. Ono s tou anonymitou je to také prapodivné, človek si jednoducho vo väčšine ponúkajúcich sa variantov nemôže byť úplne istý, že skutočné zachovanie a neuverejnenie identity vydrží a nebude nejakým spôsobom porušené alebo dokonca zneužité, k tomu stačí trochu premýšľať a venovať sa “katastrofickým scenárom”. Pri sexe idú väčšinou všetky zábrany bokom a potom sa ťažko cúva. Pre potešenie z anonymného sexu možno využiť rôzne uskutočňované “inkognito párty”, navštíviť (u nás zatiaľ pomerne málo fungujúce) miesta s pripravenými “glory hole” (o tejto technike a praktikách bude osobitný článok) alebo erotický klub s takto zameraným programom. Pozrieme sa na jednotlivé spôsoby anonymného sexu trochu dôkladnejšie?

NEZNÁME OSOBY NA EROTICKÝ INZERÁT

Toto je tak trochu šliapnutie do prázdna, nikdy poriadne neviete, čo vás vlastne čaká a ako to dopadne. Cez telefónny kontakt z tlačeného inzerátu alebo zo sex ponuky v internetovej inzercii bez akýchkoľvek ďalších údajov alebo len s dohovorom o najpodstatnejších detailoch, to je predsa len trocha hazardérstvo. Dohovorené stretnutie najčastejšie prebieha v hotelovej izbe, stretnú sa dve úplne neznáme osoby, spoločne vykonajú naplánované sexuálne praktiky a následne sa zase navždy rozídu, je to proste dosť zvláštne. Samozrejmosťou pri takejto akcii je kvalitný kondóm a dodržanie osobnej hygieny, aj tak ale proste ide o balansovanie na hrane. Ak sa všetko vydarí podľa plánu, môže to byť naozaj silný zážitok na celý život, človeku ale niekde v podvedomí stále mihá taká tá bezpečnostná kontrolka s nápisom “čo keby ale…?”. Osobne si radšej pre erotiku s neznámou osobou vyberiem z ponuky erotickej inzercie nejaký zaujímavý sex privát, v anonymite môžem zostať tiež a mám určité záruky. Ale keď ono čo ľahko zaváňa rizikom a nebezpečenstvom, to má v sebe predsa len určitú príťažlivosť, o tom niet pochýb … Ale potom nehovorte, že som vás nevaroval!

EROTICKÁ PÁRTY PO TME ALEBO S MASKAMI

Erotická pártyVlastne niečo na spôsob tradičnej “swingers párty“, ale so zachovaním anonymity, najčastejšie sa podobné akcie konajú pre páry, ženy však bývajú vpustené aj bez partnerov, záleží vždy na zámeroch organizátora alebo hostiteľa. Týmto spôsobom je možné vyriešiť aj výmenu partnerov a partneriek medzi ľuďmi, ktorí sa navzájom poznajú, často aj o nejakej výmene v duchu uvažujú… ale nedokážu sa na navrhnutie podobnej akcie medzi priateľmi odhodlať, hoci po tom túžia. Náhodný sex za úplnej tmy patrí do mojich najstarších spomienok na improvizácie, ktoré sa dali vymyslieť a následne realizovať bez náročného vybavenia a nedostupných pomôcok. Proste vymontovať žiarovky, rozostlať postele a matrace po zemi, zvolať pár rovnako bláznivých cvokov a už sa išlo do “komnát temnoty a vzdychov”, ako sme vtedy túto praktiku nazývali. Párkrát som si celkom užil tápanie v tme aj nejaký ten nakopnutý palec o nábytok, všetci sa snažili moc nehovoriť kvôli zachovaniu tajomnej anonymity, keď sa ale raz ozvalo z tmy: “prestaň, ja som predsa tiež chlap, čo to necítiš?!”, vypukol v tme nezastaviteľný smiech, trvajúci snáď niekoľko minút. Erotická párty s maskami nie tak prísne inkognito, podľa tela si ale môžete vybrať žiaduci náprotivok a masky sú pochopiteľne riešené tak, aby síce zakrývali väčšinu tváre, ale nebránili orálnemu sexu, takže zážitok býva neokradnutý. Občas sa realizujú aj varianty s kompletným oblečením (vrátane tváre) v latexe alebo v koži, často s trochu ostrejším BDSM zameraním, preto pozor, do akej akcie sa vlastne púšťate, aby ste nakoniec neboli viac než len prekvapení …

KRABICE A ZÁVESY

Za mladých rokov sme sa dokázali pekne eroticky vyblázniť aj s lepenkovou krabicou od veľkej chladničky, ktorá po zhotovení vhodného otvoru poslúžila pri večierku ako schránka pre vylosovanú obeť. Všetci ostatní muži sa odobrali do vedľajšej miestnosti a dámska časť osadenstva mala penis s guľami, vyčnievajúci z otvoru v boku krabice k dispozícii do tej doby, než došlo k ejakulácii a následnému ochabnutiu. Potom do “škatule” nastúpil ďalší, už nakoniec ani nebolo treba losovať, vystriedali sme sa všetci… a následne bol otvor trochu zväčšený, avšak prienik do stojaceho dievčaťa (že si vymeníme role, jasný postup, nie?) sa nedaril. Takže vzal nazmar akýsi prehoz na gauč, po prestrihnutí otvoru už bolo jednoduché do kľačiacej anonymnej partnerky vniknúť a potešiť ju, striedali sme sa, ale na požiadavku zostávajúcich nelaškovali až do výstreku, aby sa dostalo aj na ostatné. S použitím kondómov sme všetko brali ako úžasnú zábavu a je faktom, že taký večierok človek zažije len málokedy. Po nástupe erotiky a pornografie na internet som niečo podobné videl a hneď sa mi vybavili mladé, divoké roky. Proste rovnaké nápady sa liahnu aj v hlavách ďalších rovnako bláznivých milovníkov sexu. Máte ešte niekde uloženú papierovú škatuľu od nejakého veľkého spotrebiča? Tak zvolajte pár priateľov na večierok a nechajte sa inšpirovať… Nejakú tú deku alebo záves určite doma nájdete.

ČO NA TO PÁN GOOGLE A JEHO KOLEGOVIA

Ak by ste termín “anonymný sex” alebo jeho varianty zadali do internetového vyhľadávača, často sa vám zobrazí termín “SAA”, čiže anonymní sexholici. To je trochu niečo iné, ide o záujmové zoskupenie ľudí, ktorí sa na sexe stali úplne závislí a chcú sa tejto erotickej “drogy” v súvislosti s návykovým správaním zbaviť. Ale toto je téma, ktoré patria úplne inam, nás to predsa baví, nie? :-)