Sexuálne hrátkyNiektoré výrazy, označujúce menej známe sexuálne praktiky a postupy sú bežne neznámymi pojmami, pozrime sa na niektoré z nich. Možno sa niektorej z techník venujete, len neviete, ako sa odborne nazýva, prečo si teda nerozšíriť obzory? Masturbácia čiže sebaukájanie, môže ju vykonávať jedinec sám na sebe, alebo sa môže jednať o onaniu vzájomnú či dokonca vykonávanú vo väčšej skupine ľudí. Viete o tom, že sa v tejto “disciplíne” konajú aj preteky? Takzvaná maratónska masturbácia sa koná ako neoficiálne majstrovstvá sveta, doterajším posledným známym rekordmanom je pán Masanobu Sato, ktorý vydržal úctyhodných 9 hodín a 58 minút, len dve minútky mu teda chýbali do pokorenia hranice desiatich hodín! Hoci, úprimne povedané, musí to byť teda riadna fuška, čo myslíte?

MASTURBAČNÉ HRÁTKY

Hrátky s potravinami, ktoré väčšinou patria k masturbačným technikám, sa najčastejšie označujú ako SITOFILIA, najčastejšie sa im venujú ženy, často ale s výdatnou mužskou pomocou a spoluprácou. Aj páni si však našli spôsoby, ako sa na ovocí a zelenine sexuálne ukojiť. Zasúvanie uhoriek, mrkvy, kukurice, cukiet alebo aj klobások a párkov do vagíny a ich následná konzumácia po správnom “ochutení”, to si možno niektorí pamätajú ešte z bujarých študentských večierkov alebo odvážnych párty s priateľmi, ktorí nie sú príliš zviazaní zažitými konvenciami. Falický (penis pripomínajúci) tvar týchto potravín sa priamo k takémuto využitiu ponúka, ako ale svoju túžbu po ovocí a zelenine ukájajú muži? Sú to predsa kutilovia a šikulkovia, takže v prípade potreby si ľahko poradia. Stačí predsa do tekvice alebo melónu vyvŕtať zodpovedajúci otvor, po ejakulácii získa dužina nezvyčajnú príchuť a na poriadne odviazanej spoločenskej sex párty je o dobrotu na zahryznutie postarané. S ovocím a zeleninou sa môžete pohrať aj v súkromí, pokiaľ nenájdete dostatok pochopenia u tej svojej doma, stačí vybrať na erotickom portáli spoločníčku, ktorá je podobným praktikám naklonená a dohodnúť si nevšedný zážitok.

ČO NIE JE PRE VŠETKÝCH

Ak by ste si chceli sami na sebe vyskúšať OFIDICISMUS, potrebujete k tomu predovšetkým silné nervy a nejakého toho hada, prípadne úhora, ktorý tvarom tela hada pripomína, hoci sa jedná o rybu. K sexuálnemu vzrušeniu u priaznivcov tejto erotickej praktiky dochádza pri kontakte tela s hadom, teda takáto scéna by asi trochu pripomínala nejaký horor alebo dramatické okamihy s Indiana Jonesom, niekedy dochádza aj k zavádzaniu plazov do vagíny či análneho otvoru. Tieto praktiky nie sú v Európe príliš rozšírené, ale na vhodných erotických portáloch po určitej dobe intenzívneho vyhľadávania nájdete sexice aj na takéto extravagantné kúsky. Určite si ale dajte pozor na ochrancov prírody, proti týmto praktikám v celosvetovom meradle intenzívne protestujú, v niektorých štátoch sú ofodicisti vystavení aj právnemu postihu. Navyše taký veľhad alebo pytón nie je žiadna lacná záležitosť, chovateľ vám ho iste na sexuálne hrátky len tak nepožičia. A keď už od nejakého úspešného rybára dostanete pekného úhora, nie je rozumnejšie a lákavejšie ho zavesiť do udiarne a pochutnať si so spoločníčkou na voňavom mäsku? Navyše úhorie mäso vraj funguje aj ako slabé afrodiziakum, takže následný sex nie je rozhodne vylúčený…

VYPIŤ SI Z TELA ALEBO Z MORSKÝCH RIAS

Pitie nápojov z rôznych častí ľudského tela rovnako ako aj olizovanie šľahačky, čokolády alebo rôznych poliev má dlhoročnú tradíciu. Najčastejšie sa jedná o alkohol, nie je to ale podmienkou, vzrušujúcim prvkom je predovšetkým to odkiaľ sa pije. Táto technika sa označuje ako BODY SHOT a možno ju vykonávať aj verejne, napríklad v erotických kluboch, striptízových kluboch, v poslednej dobe sa stala aj obľúbeným bodom podnikových večierkov alebo priateľských párty stretnutí. Ide o konzumáciu tekutín z telesných otvorov alebo priehlbín na tele, väčšinou sa jedná o erotogénne zóny, akými je napríklad pupok, prsia, podpazušné jamky a podobne. Fantázii sa medze nekladú a pri správnom (a súčasne citlivom) vytvarovaní sa predsa dá pri troche dobrej vôle napiť snáď z každého miesta na ľudskom tele. Ako nápoj sa najčastejšie používa koňak, whisky, vodka, šampanské a víno, pre vodičov a abstinentov sa ponúka bohatý výber džúsov, ovocných štiav a limonád. Zvláštna pozornosť sa venuje pitiu tequily, kedy sa najprv olizne kôpka soli na koži vedľa nápoja, po jeho vysrknutí ešte nasleduje konzumácia kúsku citróna. Ďalším variantom je pomaranč a škorica. Pitie sa vykonáva z tela osoby, ktorá môže stáť, ležať na stole alebo na barovom pulte, variácií je opäť niekoľko. Zaujímavou formou konzumácie nápojov je japonská špecialita, s ktorou sa môžete stretnúť pod názvom WAKAMEZAKE, čo v preklade značí “saké z morských rias”. Týmto romantickým označením je myslené ženské ochlpenie, v súčasnej dobe ale stále menej sa vyskytujúce. Žena jednoducho zovrie nohy tak, aby stehná a stydký pahorok vytvorili akúsi trojuholníkovú šálku a do neho sa potom naleje nápoj. Chĺpky, plávajúce v tekutine, pripomínajú morskú riasu (wakame), odtiaľ teda pochádza tento názov. Ak stehná a klin dokonale netesnia, určite sa nájdu ochotné ruky, ktoré dopomôžu k tomu, aby vzácny nápoj pred vypitím nevytiekol. A že sa musí dopíjať do dna, to asi nikomu nebude treba dvakrát pripomínať!

STAŤ SA SPISOVATEĽOM

Pre niekoho je to jednoduchá a vždy prístupná forma erotického vzrušenia, pre iného je EROTOGRAFOMANIA vytúženým, ale takmer neuskutočniteľným cieľom a túžbou. Jedná sa o písanie erotických až perverzne ladených listov a odkazov známym či neznámym osobám. Terčom sa tak môže stať aj osoba, ktorú síce dotyčný pozná z videnia alebo z médií, taká pozornosť ale vždy nie je celkom vítaná. Takže pozor, aby nedošlo k problémom, vždy je potrebné správne zvoliť adresáta, ak je táto erotická túžba vzájomná, môže priniesť hlboké uspokojenie aj ľuďom, ktorí to už s aktívnym sexuálnym životom moc nepreháňajú. Vzájomná výmena takto ladených listov či textových správ je potom ideálnym riešením, len pozor na ukladanie a archiváciu takejto korešpondencie, v prípade nechceného odhalenia by to mohlo viesť k žiarlivým scénam alebo k nepríjemnému zosmiešneniu a strápneniu pisateľa. Ale čože vás niekedy taký “šteklivý” list nedokázal poriadne vzrušiť?