DominaDomina - kto by o nej už aspoň raz nepočul. Svojich dobrovoľných “otrokov” neľútostne trestá, ponižuje a mučí. Ale vyskúšali ste už služby nejakej z nich? Tým však rozhodne nemyslím nejakú protivnú, ukričanú ženskú, ktorá si na vás vyleje svoj hnev a pokazí celý deň. V takom prípade myšlienku na sex v sebe asi nájde len málokto. Zážitok s dominou ale nie je len vysnívanou túžbou utiahnutých chudáčikov, ktorým útlak a surové zaobchádzanie zo všetkých strán robí svojim spôsobom možno aj dobre. Aj silný muž niekedy zatúži byť pokorený a prijať výprask alebo inú formu trestu. a domina mu tké niečo s radosťou vyplní. Tiež hry s putami a najrôznejšími korbáčmi, pokarhanie, šatky do úst a ďalšie niekedy trochu až strach naháňajúce nástroje a pomôcky vždy mužov priťahovali. Majú niečo do seba … kto nevyskúšal nepochopí a neuverí. K týmto hrám patria aj celé kostýmy, či už sú z hladkej alebo ocvočkovanej kože, latexu alebo gumy, masky, vysoké topánky, čiapky a ďalšie doplnky vrátane vibrátorov, klystýrových súprav alebo análnych kolíkov. Vaša fantázia sa môže rozvíjať, ak nestíhate, správna a skúsená domina bude mať určite pomôcok dostatočnú zásobu a určite tiež bude vedieť, ako s nimi vhodne zaobchádzať. Pri tomto sexe dochádza k pôsobeniu bolesti, nie však ku zraňovaniu, nebojte sa teda prípadných následkov.

Strašidelné pomôcky

Niektoré nástroje pripomínajú stredovekú mučiareň, mnoho ich ale môže mať aj úplne moderný dizajn. Slúžia na rôzne účely: na znehybnenie podriadenej osoby alebo k obmedzeniu jej pohybu, k vyvolaniu pocitu podriadenosti a poníženia a tiež k pôsobeniu bolesti, ktorá k tomuto spôsobu prevádzkovania sexu rozhodne patrí, hoci jej miera môže byť po dohode prispôsobená. Okrem toho práve tieto prostriedky pôsobia aj psychologicky, podnecujú fantáziu zúčastnených a rozdúchavajú ich predstavivosť. Muž je nazývaný sluhom, často tiež otrokom, a je nútený plniť akákoľvek želanie svojej vládkyňe. V prípade neuposlúchnutia, pomalého alebo zlého splnenia rozkazu potom býva fyzicky potrestaný. Takže akú výbavu môžete čakať? Určite nejaké tie putá, pocit bezmocnosti a neschopnosti pohybu je občas veľmi žiaduci, už len tým, ako v sebe človek uvoľní dávno skrývané a tlmené pocity a túžby sa zrazu dostáva do úplne iných dimenzií. Ale správny otrok sa dá zvládať aj bez pút a okov, aj tie si totiž občas musí zaslúžiť. Stačí dôrazné štuchnutie vysokou koženou topánkou a pokorný služobník je hneď pripravený splniť povel svoje veliteľky. A ak nie je dosť rýchly a snaživý, čaká ho bezodkladne trest, o ktorom síce sníval a túžil po ňom, pritom ale dobre vie, že bude bolestivý a prísny. Ak bude ďalej spurný a nevyhovie svoje trýzniteľke dosť rýchlo a ochotne, môže dostať šatku do úst alebo tvárovú masku. Často v takých okamihoch u skutočne do detailu svoju úlohu plne prežívajúcich otrokov sexu a násilia dochádza aj k prvej ejakulácii. Ako náhubok môže domina použiť kusy spodnej bielizne alebo funkciu masky zastúpi kožený či latexový horný či spodný diel jej kostýmu. Masky a doplnky sú veľmi často vybavené okrem bodcov alebo kovových cvočkov aj zipsami či otvormi so šnurovaním.

Fantázia prináša väčšie uspokojenie

Správna domina sa neuspokojí nejakým tým bičíkom a šatkou na spútanie rúk. Pre prvé pokusy to samozrejme pre tých čo sex v kombinácii s násilím a ponížením ešte nespoznali môže byť síce tiež veľmi vzrušivé, ale až riadna výbava dáva tomuto štýlu sexu punc dokonalosti. Mnohé pomôcky je možné zakúpiť v špeciálnych obchodoch alebo vo všetkej diskrétnosti na internete. Niektorí skutoční labužníci si ich ale ešte vylepšujú alebo vyrábajú sami. Ak navštívite stránky fanúšikov tejto záľuby, určite nájdete mnoho inšpiratívnych nápadov. Náustky sú veľmi obľúbené v tvare guľôčky alebo hrušky na retiazke alebo koženom opasku, pred vložením do úst trestaného a ponižovaného otroka si ich domina často pred jeho očami vloží najprv do najrôznejších svojich telesných otvorov a potom ich až umiestni. Placačky a bičíky možno kombinovať s potieraním gélmi a olejmi, často je praktizovaný postup prenosu. To znamená, že domina sa nechá svojim otrokom potierať a mazať lubrikačnými substanciami, načo si pomazané miesta o neho otiera a pritom vyžaduje od svojho podriadeného služobníka zotrvanie v úplne nehybnom stave. To je niekedy aj pre naozaj oddaného submisivního partnera veľmi ťažké alebo nesplniteľné… a tým pádom nasleduje očakávaný, vytúžený a súčasne bolestný a obávaný trest. Súvislosť medzi bolestivým telesným trestom a sexuálnou rozkošou možno ťažko vysvetliť. Rozhodne ale funguje a býva to naozaj veľmi intenzívne či už tomu budete veriť alebo nie. Možno vás práve tieto riadky presvedčia k tomu, aby ste vyskúšali doteraz nepoznané a verte, že nebudete sklamaní! Pocit totálnej straty kontroly a oddania sa dominantnej osobe prinášajú potom zvieracie kazajky a dôkladné spútanie celého tela. V rámci sexuálneho divočenia ale dbajme na dostatočné prekrvenie všetkých orgánov, vášeň nesmie na dlhšiu dobu prevládnuť aby nakoniec nechtiac nedošlo k situácii, kedy nakoniec bude treba volať na pomoc zdravotníkov. A že sa dominantné role páčia aj príslušníkom či príslušníčkam rovnakého pohlavia o tom snáď nie je potrebné sa ani nejako zoširoka rozpisovať.

Domina - kde ju hľadať?

Pokiaľ vo vás tento článok prebudil trebárs len trošku záujem (človek si občas nechce priznať, že ho zaujalo niečo čo sa všeobecne označuje ako nežiaduce alebo nenormálne, ale sami pred sebou pokojne môžete, nie?) a chceli by ste podobné praktiky vyskúšať, nemusíte si kvôli svojej túžbe lámať hlavu. Ak s takou myšlienkou doma neprerazíte (a stačí spravidla len ľahko naznačiť, hneď budete vedieť, aká je situácia a nádej na úspech) sú tu pre vás práve erotické portály, kde vďaka jednoduchému systému zadanie požiadaviek vyhľadáte vždy to čo chcete a netrvá to nijako dlho. To inak samozrejme platí aj pre tých, ktorí s absolvovaním výprasku majú už svoje skúsenosti, ale stále nemajú dosť a chceli by vyskúšať nejakú ešte panovačnějšiu a prísnejšiu dominu. Zavolajte, dohodnite sa a bude vám napráskané presne tak ako si to budete priať :)