erotická masážMne osobne pri predstave klasickej masáže behajú zimomriavky po chrbte. Predstavujem si totiž veľkú obéznu ženu v bielom, ktorá mi na chrbtici spôsobuje viac bolesti ako slasti. Avšak ak sa povie erotická masáž, alebo masáž celého tela moje pocity sa veľmi rýchlo menia. Nakoľko som bisexuálka, viem si predstaviť takú pikantnú masáž ako od pána, tak aj od dámy. Partnera by som si vyberala podľa svojej „bi“ nálady. Tak a nejaké tie rady ohľadom týchto liečivých intímnych dotykoch. Pri erotickej masáži nemôžeme zabudnúť na masážny olej a samozrejme sexi partnera so šikovnými prštekmi. Erotická masáž, čiže masáž celého tela nemá výhody len vo vzrušení a vyvrcholení. Taktiež ňou môžete zistiť, čo Vás vzrušuje a ktoré miesta na tele máte najcitlivejšie. Z toho sa dá potom veľmi dobre vyťažiť aj pri klasickom sexe.

Erotická masáž bude krajšia ak nebudete sebeckí!

Jeden z dôležitých povahových vlastností pri erotickej masáži je nesebeckosť. Mnoho partnerov si povie, že ak ťa vymasírujem ja, potom mi to musíš vrátiť ty. Je potrebné si uvedomiť, že pri erotickej masáži si nemusí užívať len jeden z partnerov. Masér musí byť nahý a jeho výhodou je, že u partnera uvidí tie najtajnejšie záhyby a zákutia, ktoré ho na sto percent vzrušia natoľko, že sa bude musieť krotiť, aby na partnera nevyliezol skôr ako ho domasíruje (iba ak by si to prial aj vzrušený klient masáže). Cieľom erotickej masáže je uvoľniť celé telo a tešiť sa z dotykov od toho druhého. Nemyslieť na nič, len na to ako partner rukami prechádza po Vašom lesklom olejom natretom šmýkajúcom sa tele.

Pripraveným erotická masáž krajšie chutí

Ak túžite po erotickej masáži, na ktorú ani jeden z Vás nezabudne, nezabudnite na pár dôležitých tipov. Je veľmi dôležité pripraviť prostredie a vyvodiť atmosféru, ktorá zaistí radosť a vzrušenie z toho, čo bude nasledovať. Proste romantika! Sviečky, aromalampy, afrodiziaká tiež nie sú na zahodenie! Tichá pomalá romantická hudba, prítmie a pripravené krémy, oleje, ktoré sa budú pri masáži využívať. Saténová šatka na oči môže byť taktiež veľmi vzrušujúca. To, že v zásuvke hľadáte nejaký telový krém na poslednú chvíľu rozhodne romantické ani vzrušujúce nie je! Takže je dobre si všetko pekne vopred pripraviť. Počas masáže je vhodné využiť lubikačný gél, nakoľko nie všetky oleje sú na intímne partie.

Ako ju mám rada ja?

Milujem jemnú masáž hlavy. Práve preto by som pri masáži začala touto časťou tela. Človek sa pri tom veľmi uvoľní, hodí stres a všetky problémy za hlavu a nechá sa viesť partnerom. Mnohí nevedia, že aj ucho má mnoho vzrušujúcich nervových zakončení. Ak ste ešte neskúsili masáž ucha, skúste, neoľutujete! Či už budete hladiť za uško partnera prstami alebo jazykom, to je už len na Vás. Po zaviazaní očí saténovou šatkou pomaly vyzlečiete partnera donaha. Každučkú časť oblečenia rozpínajte pomaly, nech sa cíti ako niekde vo väznici pri sexi strážnikovi, s ktorým je pomer úplne neprípustný! Uložte si ho najprv na bruško, neskôr na chrbát. Prechádzajte olejom po všetkých zákutiach partnerovho tela, od hlavy až po päty. Od pása a bokov prechádzajte aj k intímnym partiám. Nerozprávajte, len konajte! Musíte vidieť, ako Vaše olejové dotyky privádzajú partnera do vzrušenia. Počúvajte jeho intenzitu a hlasitosť dychu. Pootvorené ústa a vzrušené bradavky nenechajú určite na seba dlho čakať. Ako táto erotická masáž skončí je len na Vás, či svojho partnera ukojíte prstami, sexuálnou pomôckou, ústami alebo si partnera pripútate a skončíte zvrhlým „znásilnením“, tak to je len na Vás. Mojou najsladšou predstavou je byť znásilnená krásnym chlapom, od ktorého znásilnená byť chcem! Predstavujem si ako na neho slastne vrieskam nech to nerobí, nechá ma, ale on ma nepočuje, ignoruje každé moje slovo a zároveň mi trhá spod sukne nohavičky. Slastne sa na mňa pozerá a naráža do mňa svojou mužnosťou tak silno, že nevládzem ani kričať a pomaličky sa mu poddám úplne celá.

Splňte si svoje túžby a predstavy

Bohužiaľ nemáte partnera, ktorý by Vám slastne zmasíroval telo? Nevadí. Existujú erotické služby, ktoré sa zaoberajú rôznymi erotickými masážami. Napríklad erotická masáž tantra, senzuálna masáž, nuru masáž a iné sex masáže. Neváhaj, Amatérky splnia každé tvoje tajné prianie!