new-year-6Príslovie samozrejme nemôžeme brať doslovne, ale prečo sa vyhýbať novoročnému sexu. Pochopiteľne nejakú erotiku a sex si môžeme dopriať aj na Silvestra, veď posledný deň v roku býva uvoľnený a často poriadne odviazaný. Ak prelom roka trávime doma, asi to nebude moc veľká divočina, ale stačí pozvať pár priateľov a hneď bude veselo. S typickou silvestrovskou náladou opadnú zábrany, nakoniec môže všetko skončiť veselým sexom, napríklad aj v skupinke. Len pozor na to, aby sme nespravili niečo, čoho by sme druhý deň s čistou hlavou ľutovali. Nejaký ten alkohol k oslavám konca roka už tradične patrí, avšak ak nechceme mať na Nový rok hlavu nepríjemne boľavú, nijako neprekračujme svoje medze. Alkohol môže ovplyvniť erekciu aj sexuálnu výdrž kladným aj záporným spôsobom, pozrime sa teda na túto záležitosť trochu podrobnejšie.

Keď máme trochu “pod čapicou”

Two women toast as fireworks explode durPod miernym vplyvom alkoholu býva často sex značne uvoľnenejší a divokejší, padajú predsudky, zábrany a zrazu je často dovolené oveľa viac, ako tomu býva inokedy. Ak strávime prelom roka na erotickom priváte alebo v erotickom klube, iste ani tam nezostaneme “na sucho”. Profesionálnu spoločníčku nemusíme “spracovávať” k väčšej povoľnosti a ochotne pristúpi aj na menej obvyklé erotické praktiky. Ak chceme podať dobrý výkon a zo sexu mať skutočne dokonalý zážitok, tiež by sme sa mali trochu “držať na uzde už vo vlastnom záujme. Erotické spoločníčky zaFO nám síce nebudú sklamanie vyčítať, napríklad že sme uprostred sexu (alebo dokonca pri milostnej predohre) zaspali ako poleno, je to ale dosť hlúpy spôsob, ako svoj platený čas využiť. Mierna dávka alkoholu pôsobí u väčšiny mužov tlmiacim a spomaľujúcim efektom na vzrušivosť, takže máme chuť vyčíňať a vyvádzať, pritom často vydržíme do ejakulácie a orgazmu aj dlhšie, než tomu býva za triezveho stavu. Avšak neplatí to úplne pre každého a každopádne len do určitej miery. Ak to ešte nemáte poriadne odskúšané, môže byť práve prelom roka ten vhodný čas na vyskúšanie.

Ako to pri sexe s alkoholom vidia ženy?

sexy-santasPodľa štatistík a dlhodobo vykonávaných výskumov sa ženy pred sexom s obľubou “posilňujú” menšou dávkou alkoholu už odnepamäti… nejaký ten pohárik k príprave na chvíle vášne patril už v stredoveku, v poslednej dobe sa dokonca rapídne zvýšilo množstvo konzumovaného alkoholu. Jedná sa o víno i destiláty, mnohé ženy a dievčatá (predovšetkým mladšie ročníky) navyše s obľubou spolu s partnerom pred sexom alebo pri “pauzách” medzi milovaním, vyfajčia niekoľko ľahších marihuanových cigariet. V súčasnej dobe údajne nejakých 6% žien pije pred sexom viacmenej automaticky menšie množstvo alkoholu, údajne “na povzbudenie a uvoľnenie”. Väčšina z nich si ten pohárik alebo aj viac dáva zámerne pred partnerom, vraj predovšetkým preto, aby si užili sex naplno a mohli sa prípadne vyhovárať na čiastočnú indispozíciu práve vďaka opojnému nápoju. Pred prvým pohlavným stykom sa viac alebo menej opilo údajne až 40% žien (!), Približne šesť percent nemalo vraj nikdy v živote sex inak, než ľahko pod vplyvom alkoholu. Takže páni, za nejaký ten pohárik sa rozhodne hanbiť nemusíme!

Erotické hrátky s dobrotami aj s fľašou

Silvestrovský večer (a vlastne celý záver roka) býva často v znamení množstva dobrôt, prečo si teda také chvíle ešte trochu nespestriť a nespojiť príjemné zážitky dohromady? K oslave Silvestra patria jednohubky a chlebíčky rovnako ako tradičné šampanské. Čo tak si usporiadať hostinu na niektorej z prítomných žien? Obložiť krásku po celom tele ovocím, sladkosťami, doplniť všetko šľahačkou alebo likérom… tie najlepšie kúsky samozrejme umiestniť na celkom intímne miesta… a môžeme sa dať do hodovania. Následne si to môžeme aj vymeniť a nechať obložiť seba spolu s ďalšími priateľmi, nech si dámy tiež poriadne zamlsajú. Fantázii sa medze nekladú, je to neskutočná zábava a dobré “zahrievacie kolo” na ďalšie odvážne erotické aktivity. Ak navštívite erotický klub alebo sex privát a bude sa tam týmto spôsobom servírovať občerstvenie, rozhodne to zlepší vašu náladu, na to sa spoľahnite. K týmto šteklivým zábavám tiež neodškriepiteľne patrí “bodyshot”, teda pitie zo zákutí ženského tela (z otvorov a jamiek na tele). Najčastejšie sa používa tequila, ak máte v obľube inú značku, pochopiteľne sa nemusíte do ničoho nútiť. Avšak práve tequila má tú prednosť, že jej podávanie je taký malý obrad, ku ktorému patrí aj konzumácia štipky soli a plátku citróna. Soľ sa najčastejšie sype na nahé ženské poprsie (prípadne len čiastočne obnažené, sami ale uznáte, že to už zďaleka nie je ono), plátok citrónu sa jej vkladá medzi zuby do úst, liehovinu nalievame do pupku, prípadne do lona pri súčasnom ľahkom stlačení stehien. Taký prípitok je veľmi vzrušujúci a erotický, v tom mi iste dáte za pravdu. Napiť sa pochopiteľne možno aj z podpazušných jamiek, jamky nad kľúčnou kosťou a ktovie odkiaľ ešte. Následne aj muži môžu rovnakým spôsobom poslúžiť svojim spoločníčkam, zábava sa určite rozbehne ešte odvážnejšie.

Tancom k sexu a k dokonalému orgazmu?

sexy_danceNa silvestrovskej oslave by nikto nemal len tak sedieť, popíjať a jesť, tanec už tradične patrí k spoločenskej zábave a pre následný silvestrovský sex je veľmi vhodnou prípravou. Pri tanci totiž okrem dráždivých dotykov dochádza aj k zvýšeniu obsahu endorfínov v tele a ak výraznejšiemu prekrveniu kože aj ďalších orgánov. Práve tanec môže byť príjemnou, nenásilnou a veľmi erotickou predohrou k sexu, od letmých dotykov po silnejšie objatia, vzájomné láskanie a bozky, plynule to rovno môže prejsť k milostnému spojeniu. Zatancovať si môžete v erotickom klube rovnako ako na sex priváte, v dvoch alebo vo väčšej či menšej skupinke, so známymi aj úplne novými priateľmi.

Erotické ponuky silvestrovských párty

Ak čo najrýchlejšie navštívite nejaký popredný erotický portál a ponoríte sa do štúdia erotických ponúk, určite ešte stihnete nejakú zaujímavú párty. Kluby ponúkajú swingers akcie, párty s maskami, na Silvestra často nájdete v ponuke aj špeciálny program. Stačí len nenechať všetko na poslednú chvíľu a vďaka tomu mať výber dostatočne bohatý. Odhodlať sa na poslednú chvíľu už môže znamenať nutnosť ustúpiť zo svojich požiadaviek, teda radšej myslime trochu dopredu. Svoj erotický program nájdu páry aj nezadaní jedinci, stačí hľadať na správnych miestach. Takže si užite silvestrovskú oslavu pekne naplno aj s nejakou erotikou a na Nový rok nech vás nebolí hlava!