FETIŠ a CROSSDRESSINGMáte svoj sexuálny FETIŠ? Možno si toho ani nie ste vedomí, nejaký ten fetiš si totiž nájde skoro každý, len to neberie tak vážne a neoznačuje svoju záľubu týmto termínom. Čo to vlastne taký fetiš je a kde má hranice? Rozdeliť niečo prostým pomenovaním a rozškatuľkovaním by síce bolo veľmi jednoduché, ale súčasne príliš obmedzujúce a zjednodušené. Fetiš znamená niečo, čo človeka sexuálne priťahuje a vzrušuje - môže sa ale výrazne líšiť svojou podobou. Jednou z najčastejších variant fetišu je takzvané zameranie sa na doplnky tela. O čo sa v tomto prípade jedná, môžeme už trochu presnejšie a konkrétnejšie špecifikovať. Doplnkom tela sú napríklad tak obľúbené topánky s vysokými podpätkami, ktoré pri chôdzi dávajú žene honosný a ušľachtilý pohyb (asi to tiež nie je úplne jednoduché, pohybovať sa na extrémne vysokých a tenučkých podpätkoch, tomu rád verím). Pre priaznivcov podpätkov je ale žiaduce, aby si pri styku v posteli, v aute či kdekoľvek inde sexica topánky s vysokými podpätkami ponechala, hoci inak toho na sebe moc mať nemusí. Niekedy takéto topánky poslúžia aj k ľahko dominantnému potrápeniu partnera prišliapnutím, pozvaním k olizovaniu alebo aj k nakopnutiu u tých, ktorí po tom túžia. Rovnako vysoké topánky, či už pod kolená alebo vyššie sú veľmi dráždivým doplnkom odhaleného ženského tela a v ponuke dievčat z erotických portálov sa často objavujú v najrôznejšom prevedení. Vplyvu ženských topánok na sexualitu sa venoval už francúzsky šľachtic Nicolas - Edme Rétif, ktorý spísal na túto tému dokonca dielo Božské nôžky. Podľa neho sa toto zameranie občas nazýva retifizmus. Ďalším eroticky veľmi dráždivým prvkom môže byť čoraz častejšie sa objavujúci korzet. V kombinácii s podväzkovým pásom a sieťovanými pančuchami je to naozaj veľmi dráždivá kombinácia, ktorú snáď už pozná každý z nás. A vida, aj toto je vlastne fetišizmus, takže prečo sa mu brániť.

Latex, koža alebo kožušina - FETIŠ tých, ktorí sa radi obliekajú

Patrí sem vlastne zbieranie, uchovávanie, očuchávanie alebo hladenie (spravidla použitého, ale záleží na vkuse) dámskeho prádla alebo ďalších súčastí oblečenia. Ak nebudete kradnúť dámske prádlo na pôde cudzích domov, priamo zo šnúry pred domom, prípadne ho strhávať z vydesených žien v šere mestského parku, je to v poriadku. Snáď s každou rozumnou amatérkou a dokážete dohodnúť a bielizeň, v ktorej sa vám predvedie alebo s vami strávi nezabudnuteľné chvíľky rozkoše, bude iste možné od nej za primeraných podmienok získať. Keď sa pozriete na internetovú ponuku, nadšenci a zarytí fetišisti sa rozhodne nemôžu sťažovať, že by nemali z čoho vyberať. Tesne s vyššie spomínanými doplnkami tela susedí a vlastne sa dotýka a prelína aj ďalšia pomerne rozšírená záľuba, ktorou je záujem o špecifické látky, respektíve výrobky z nich. Mnohé materiály dokážu eroticky vzrušiť už na pohľad no hlavne na dotyk. Z tých hebkých sú to najmä kožušiny, hodváb, zamat, jemne spracovaná koža, v strede záujmu ale stojí aj latex, guma alebo PVC. Ale ani vlnené svetríky, šušťákovina a ďalšie materiály nie sú opomenuté často v celých kompletoch pre oblečenie. Skúsili ste už napríklad takú lyžiarku v kombinéze? Ak áno, siahnite do kategórie tých menej dostupných a skúste potápačku s kyslíkovým prístrojom, harpúnou a plutvami na nohách. Možno to vyzerá na prvý pohľad trochu pritiahnuté za vlasy, ale nuda a stereotyp to určite nebude. A to je v platenom i bežnom domácom sexe veľmi, veľmi dôležité, dodáva to obyčajnému “obcovaniu” hneď iný rozmer. Mnohé látky majú špecifické vône a aj to býva často dôvodom, prečo niektorých z nás tak priťahujú. Koža sa často kombinuje s kovovými cvočkami a hrotmi. Mnohé obleky a doplnky sú vybavené rafinovaným šnurovaním, ktoré môže sprístupniť len určitú žiaducu časť tela k hrám a k „divočeniu“. Vo filtri pri vyhľadávaní vhodnej sex služby môžete zadať presnú špecifikáciu požadovaných materiálov a techník, ušetrí vám to čas pri vyhľadávaní a budete ho môcť stráviť oveľa príjemnejšie s tou pravou erotickou spoločníčkou.

Veľká, malá, čierna alebo biela?

Časti tela sú ďalším smerom, kam sa často zameriava trochu fetišisticky orientovaná fantázia. Niekedy sú to na prvý pohľad zrejmé časti ako napríklad dlhé alebo krátke vlasy, copy, konkrétny tvar nosa alebo úst, samozrejme veľké alebo naopak extrémne malé prsia, zadok, niekedy aj rasa ako taká. Napríklad Aziatky si svojím vzhľadom a súčasne často veľkou ochotou k ľubovoľným praktikám vydobyli jedno z popredných miest. Rovnako sa tak môže stať fetišom aj farba vlasov, pre niekoho sú neodolateľné napríklad neoholené a veľmi chlpaté nohy, ktoré by v inom vyvolali nevôľu alebo odpor. Zameranie ale môže byť smerované aj pomerne nezvyčajne, terčom zbožňovania sa môže stať aj taký pupok, malíček na nohe alebo dokonca aj telesná vada či postihnutie. Niekto túži po sexe s partnerom, ktorý vyhovuje jeho fetišistickým chúťkam, inému stačí k masturbácii alebo inému spôsobu ukojenia pohľad alebo dotyk na vytúžené a zbožňované miesto.

Vezmem si tvoje oblečenie

Ďalším zaujímavým spestrením môže byť prezliekanie sa do šiat a bielizne svojho partnera alebo partnerky pred stykom alebo priamo počas sexu či erotickej masáže. Nemusí sa pritom vôbec jednať o prejav transvestitizmu alebo homosexuality, proste je ten pocit dráždivý a dokáže navodiť zaujímavé napätie. Navyše mať na sebe ženské šaty alebo bielizeň a vykonávať sexuálnu “prácu” na partnerke, ktorá je naopak oblečená do detailu v mužských šatách bude možno pre každého zvláštne, rozhodne ale nie nezvyčajné, ako prezrádza posledný anonymne vykonávaný výskum. Takže ak vás napadne niečo podobné vyskúšať alebo ste už o takejto akcií uvažovali skôr len ste v sebe zatiaľ nenašli dosť odvahy, kľudne si pozrite ponuku spoločníčok z erotického portálu. Uvidíte, že nehľadáte nejakú zvrátenosť a neobvyklú praktiku, ponuka podobných služieb je pomerne bohatá a často využívaná.