Sexy oblečenieV erotike a sexe sme si už zvykli na veľa rôznych termínov, výrazov a označení, objavujú sa však stále nové a občas človek narazí aj na pojem, ktorý už niekde počul, vypadol mu ale z pamäti a tak zabudol zistiť, o čo sa vlastne jedná. Zvedavosť je prirodzená ľudská vlastnosť, navyše nikto nechceme byť za “hlúpeho Honzu” a v zasvätenej debate sa len prizerať s pootvorenými ústami. Ešte horšie je urobiť zo seba skutočného hlupáka tým, že zasvätene kývate alebo natrúsite nejakú tú “akože zasvätenú” poznámku, ktorá definitívne odhalí vašu totálnu neznalosť témy. Už sme spomenuli množstvo nezvyčajných praktík a požiadaviek, pozrime sa teda na niektoré ďalšie, napríklad práve tu objavíte niečo, po čom v kútiku duše túžite.

OBLIEKANIE A VYZLIEKANIE JE VZRUŠUJÚCE

Samotné vzrušenie môže napríklad vychádzať z materiálov, ktoré sú použité. V tom prípade hovoríme o HAFEFILII (niekedy tiež HEFEFILII), čo je sexuálne vzrušenie prechádzajúce v rozkoš a niekedy vedúce alebo napomáhajúce k dosiahnutiu orgazmu. Jedná sa o určitú formu povýšeného fetišizmu, ktorá býva spojená s erotickými činnosťami a sexom. Významnú úlohu však hrá obliekanie alebo vyzliekanie erotickej partnerky do preferovaných materiálov. Jedným z najobľúbenejších materiálov je jemný zamat, hodvábne látky, čipky, sieťovina ale aj pravá alebo umelá koža. Možno sem zaradiť aj denim (rifľovina), menčester alebo úplne opačne vyzerajúcu drsnú jutovú vrecovinu. Ak vás dotyk s určitým druhom látky alebo materálu dokáže pekne rozohriať, je postupné obliekanie a vyzliekanie sex partnerky tou správnou variantov, ako oživiť sex niečím novým (môžete si to ešte napríklad spestriť nepoužívaním jednej ruky alebo to skúsiť úplne bez rúk). Množstvo erotického oblečenia je rafinovane vybavené už pripravenými otvormi pre možný kontakt, ak chcete zapôsobiť drsným dojmom a odhodláte sa k trhaniu, rezaniu alebo strihaniu, ešte pred tým, než spadnete do mraku erotického dusna a vášne si všetko radšej poriadne naplánujte a prípadne aj dohovorte.

ODLETUJÚ GOMBÍKY, PÁRAJÚ SA ŠVY, TRHÁ SA AJ NIČÍ

tornAk erotickej spoločníčke prinesiete bielizeň alebo ďalšie oblečenie priamo na sex privát s tým, že možno niektoré kúsky zoberú pri divokom milovaní nazmar a že presne to vás veľmi vzrušuje, budete obaja pripravení na vývoj situácie, žiadne problémy by teda nastať nemali. Len dajte pozor, niektoré kúsky oblečenia a predovšetkým spodná bielizeň síce vyzerajú ako jemná pavučinka, ale syntetické materiály občas dokážu v snahe o mechanické poškodenie až prekvapivo vzdorovať! Preto to radšej najskôr skúste v rukách alebo opatrným nastrihnutím na vhodnom mieste, tým nič nepokazíte. Pre amatérky to bude rovnako dráždivé a navyše oveľa príjemnejšie, aj jemná látka nohavičiek alebo podprsenky môže škaredo porezať a nakoniec by ste sa namiesto vášnivého sexu venovali prvej pomoci! Ak sa rozhodnete pôsobiť naozaj drsným dojmom, môžete si na pomoc zobrať aj nožnice alebo nôž a pekne pomaličky sa prepracovávať k lákavému obsahu. Ak ale v sebe začnete cítiť, že sa už dlho neovládnete a zaboríte sa do sexice naplno, radšej tieto ostré nástroje odložte niekam úplne mimo dosah. Možno vám to príde, že s tými katastrofickými scenármi trochu preháňam, ale je lepšie spomenúť si na niekoľkokrát opakované varovanie, než si pri divokom sexe zaraziť nečakane ostrý nástroj niekam do nechráneného miesta, nemyslíte?

PRIMERANE ALEBO RADŠEJ ZAFO

Pokiaľ sa budete doma venovať vyzliekaciemu alebo trhaciemu sexu, nepreháňajte to a sledujte reakcie sex partnerky. Takáto príprava sa dosť líši od bežnej predohry, navyše ženy (či už sa rozhodnú zo svojej garderóby obetovať niečo staršieho alebo donesiete svoje “obetné” kúsky) predsa len začnú uvažovať viac ako o sexe skôr o tých zbytočne zničených kúskoch oblečenia a ak sa budete s nožnicami pohrávať moc dlho a začnete v nočnej košieľke vystrihovať vzory a ornamenty (my chlapi sme proste hraví), mohla by manželke či priateľke dôjsť trpezlivosť a z milostných hrátok nebude nakoniec nič. Inak tomu je, ak sa rozhodnete vyzliekacie, trhacie a ďalšie obdobné erotické praktiky vykonávať na erotickom priváte alebo so skúsenou escort spoločníčkou, ktorá má pre vaše experimenty a túžby pochopenie, podľa dohody vám vyhovie vo všetkom a vy si jednoducho prídete na svoje.

INŠPIRÁCIA A EROTICKÉ NÁKUPY

Ak budete hľadať nejakú šteklivú inšpiráciu pre vhodné erotické oblečenie, výber dráždivo hebkých alebo naopak drsných látok a voľbu ďalších materiálov alebo nápadité strihy, nahliadnite do bohatej ponuky erotických videí, ktoré sme pre vás pripravili a starostlivo roztriedili do rôznych kategórií, určite vás niečo zaujme. A predsa nie je potrebné všetko „kopírovať“ úplne do detailu, stačí sa nechať inšpirovať, ďalej už to pôjde samo! Sex je, bol a stále bude sám o sebe nekonečnou studnicou inšpirácie pre mužov všetkých kategórií. Zalistujte medzi virtuálnou ponukou našej sex inzercie a hurá na sexprivát! V žiadnom prípade by sme si ale záľubu v látkach nemali popliesť s podobne znejúcim pojmom, ktorým je HAFEFOBIa (tiež AFEFOBIA), čo je naopak priamo chorobná obava z akýchkoľvek sexuálnych kontaktov a dotykov. Ale o fóbiách, strachu a predsudkoch zase niekedy inokedy …