Masáž prostatyPánsky anál vôbec nie je len pre gayov, možno som začal zo zlého konca, dá sa povedať že taká masáž prostaty je predsa celkom normálna a obľúbená vec. Síce je táto masáž možná aj zvonku, ale zďaleka nedosahuje takej intenzity ako správne prevedená masáž zvnútra. Inokadiaľ cesta jednoducho nevedie a sami muži majú často proti akémukoľvek prieniku do svojho pozadia zásadné výhrady. Najčastejším argumentom je, že sa jedná o príklon k homosexualite a že to takpovediac “nie je normálne”. Páni, nedajte sa vysmiať! Masáž prostaty a s ňou spojené análne techniky nielenže majú dlhú tradíciu, dokonca v spojení s vhodným občasným praktizovaním pôsobia priam liečivo. Navyše je to technika, ktorá dokáže mužovi priniesť naozaj intenzívnu slasť a hlboký zážitok, ktorý často vedie až k orgazmu aj bez dráždenia penisu. Jedná sa vlastne o stimuláciu mužskej obdoby povestného bodu “G” (v tomto prípade je niekedy nazývaný bodom “P”). Okolie análneho otvoru je veľmi citlivé nakoľko je pretkané tisíckami nervových zakončení. Preto už aj ľahké dráždenie vyvoláva príjemné pocity u mužov aj u žien, je však potrebné pochopiť, že sa nejedná o nič nevhodné a zbytočne sa tomu nebrániť. Ak má niekto ku kontaktu s análom hlboko zakorenený odpor, nemusíte nasledujúce riadky vôbec čítať, často sa ale jedná iba o psychický blok, nech už je dôvod jeho vzniku akýkoľvek.

Masáž prostaty - ako je to s ňou vlastne?

Snáď každý muž o nej počul, mnohí ale len akési polopravdy “rádoby odborné” názory z druhej ruky alebo úplne skreslené a nezmyselné informácie. Je to totiž naozaj technika, ktorá pri správnom použití dokáže priniesť skutočne inak úplne nezažitelné pocity. Aj v dnešnej dobe ale občas víťazí odpor a povery, takže mnohí sa poriadne ani nedozvedia, o čo v skutočnosti ide. Táto masáž býva často spojená s análnou masážou, obe sa vhodne dopĺňajú a pri vykonávaní vlastne prechádzajú jedna v druhú. Okrem úplne zásadného a nezmysleného odporu je niekedy dôvodom k odmietaniu spomínaných praktík aj obava zo znečistenia alebo z toho, že muž sa vlastne takto vydáva do podriadenosti partnerky, čo mnohí nesú občas pomerne ťažko. Ale všetko sa dá vyriešiť k maximálnej spokojnosti. Pokiaľ bude masáž vykonávaná prstom, je možné použiť špeciálny návlek alebo bežný silnejší kondóm a v kombinácii s dostatočným množstvom lubrikantu bude prienik nenásilný a príjemný. Análne kolíky sa ponúkajú v najrôznejších priemeroch aj prevedeniach, ako vibračné, tak aj manuálne ovládané. Pretože u análneho otvoru nedochádza k vylučovaniu vhodného mazľavého sekrétu, je použitie zvlhčujúcich a klzkosť zvyšujúcich lubrikantov žiaduce. Rovnako je to často praktizované aj u ženského análneho sexu. Pre **pánsky anál ** je možné použiť aj menšie klasické vibrátory alebo špeciálne prípravky a prístroje pre pánsky análny sex, ktoré môžeme diskrétne zakúpiť v špecializovaných predajniach. K dispozícii sú aj vo veľkom výbere jednoduché viac či menej realisticky pôsobiace dildá (napodobeniny penisov) a pre páry, kde žena chce skutočne prevziať úlohu aktívneho partnera aj pripínacie dráždidlá s pasovým postrojom.

Príprava je základ

Vlastne každé prevádzkovanie sexu vyžaduje vhodnú prípravu, či už trvá dlho alebo je hotová za niekoľko minút, inak by celý akt nebol zďaleka tak príjemný. Prvým bodom by mala byť (hlavne u osôb nie príliš skúsených s touto technikou) dohoda o priebehu a pozvoľné uvoľnenie. V prípade nervozity a stresu býva so sexom aj pri tých najbežnejších metódach občas problém, snažme sa tomu teda vyhnúť pohodovým a trpezlivým prístupom. Veď sa púšťame do niečoho úplne nezvyčajného, jedinečného a originálneho, tak si to prvýkrát naozaj dokonale užime. Vzájomné maznanie, jemná masáž a hladivé dotyky dokonale uvoľnia telo. Prvá fáza by mala vždy začínať jemným prienikom prsta do análneho otvoru, pozvoľna a obaja partneri by si to mali užívať. Predstojnú žľazu čiže prostatu možno nájsť pomerne ľahko, stačí sa pozrieť na obrázok a bude vám hneď všetko jasné. Pre masírovanie pomocou prsta možno použiť kondóm alebo špeciálny návlek, pozor ale na dlhé a ostré nechty, v tom prípade by mohlo dôjsť k nežiaducemu poraneniu. Prostata je približne vo veľkosti a tvaru gaštanu, je veľmi citlivá a preto aj masáž musí byť vykonávaná s citom, nežne a jemne. Nakoniec najlepší je asi pánsky análny sex   v kombinácii s orálom, na to sa môžete spoľahnúť!

Na čo slúži prostata?

ProstataTáto žľaza je uložená pred konečníkom tesne pod močovým mechúrom a skrz ňu prechádza močová trubica. Jej hlavnou funkciou je tvorba tekutiny pre spermie (teda vlastne čo do objemu najväčšia zložka ejakulátu), ktorá zaisťuje ich bezpečné putovanie až k vajíčku. Táto tekutina je sťahmi vytlačená do močovej trubice tesne pred orgazmom spolu so spermiami, ktoré sem prichádzajú zo semenníkov. Ale dosť odborných výkladov. Je to jednoducho veľmi citlivá žľaza, ktorá pri dráždení dokáže vyvolať príjemné pocity a dokonca orgazmus oveľa silnejší, než na aký sú muži bežne zvyknutí. So zvyšujúcim sa vekom môže prostata pre niektorých mužov znamenať aj určité zdravotné problémy, ale aj v tomto prípade sa údajne práve občasná masáž prostaty radí k vhodným preventívnym technikám, ktorá ich môže oddialiť alebo zmierniť. Takže ak nemáte odvahu požiadať svoju manželku alebo družku či priateľku o nežnú análnu masáž a pritom sa domnievate, že by sa vám asi páčila, vyberte si tú pravú sexicu z erotického portálu, táto erotická služba je veľmi žiadaná a ponúk bude určite pestrý výber. A ak sa teda naozaj nebojíte vydať spoločníčke do rúk, užite si to naplno, možno sa táto technika stane vašou obľúbenou, bez ktorej si už ďalej sex nebudete vedieť ani poriadne predstaviť. Aj vzájomné dráždenie (či už prstami alebo pomôckami) stojí za to, verte skúsenému praktikovi a množstvu tých, ktorí už vyskúšali a neľutujú toho!