Sex a moje začiatkyNeviem, koľko musí mať žena sex partnerov, aby si povedala STOP! Prípadne, aby mohla povedať, že naozaj súložila s mnohými mužmi. Neviem sa zadeliť do konkrétnej kategórie. Podľa mňa sú to ženy, ktoré mali doposiaľ len jednu životnú lásku, čiže jedného sex partnera. Na druhej  strane budú ženy, ktoré nemajú trvalý zväzok ani nejaké tuhšie záväzky a sex s každým, kto im príde do cesty, prípadne ich nejako zaujme (možno úsmevom a krásnymi očami) :-). Ďalšou kategóriou žien, do ktorej zrejme patrím aj ja, sú ženy, ktoré mali sexuálnych partnerov pred manželstvom tak cca do desať kúskov. Pred písaním tohto článku som si zaspomínala na svojich predošlých sexuálnych partnerov a samozrejme na zážitky s nimi. Sexuálne žiť som začala pomerne skoro. Už ako veľmi mladá som túžila po pánskej spoločnosti. Samozrejme nešlo hneď o sexuálny styk, vždy to začína v určitom veku len sexuálnymi hrádkami a dráždením. S mojou prvou veľkou láskou sme plánovali naše prvé spoločné milovanie pocelý čas. Nakoniec sme sa rozišli!!! Najvtipnejšie na tom však je, že doteraz som s ním v kontakte a aj milovanie sa nám nakoniec podarilo. Ale o tom potom.

Môj prvý sex

Panenstvo som stratila z čistá jasná. Na byte u frajera, ktorý oslavoval pätnáste narodeniny. Toľko rokov som mala aj ja. Poviete si, že je to skoro?! Pre mňa však nebolo. Pripravená som bola omnoho skôr, než sa to skutočne stalo. Prvý sex bol nuda, nuda, nuda!  Ale potom sme kefovali ako na bežiacom páse. V živote ste nevideli toľko sex polôh u tak mladých ľudí. Tento chalan mal okolo dvoch metrov a ja som „malé pivo“. Je pravda, že v posteli sa všetko stratí! Až do chvíle keď Vás neopiera o stenu a vy sa cítite ako na horskej dráhe :-)

… môj príbeh pokračuje :)

Ďalší môj frajer tvrdil, že už nie je panic. Avšak ja som hneď pri prvom raze zistila, že to až taká pravda nebude :-) Boli sme u kámošky v byte. Pred tým ako sme tam šli mi nakázala, dávať na všetko pozor. Pozerala som na ňu ako na blbú, že čo sa bojí! Veď nie som malé decko! Sex sme mali azda všade. Spredu, zozadu, robila som ho ústami, on mi to krásne opätoval. Spomínam si na to, že tento chalan mal tak ostrí jazyk, že mi ním hádam vošiel aj tam, kam sa nik iný ešte nedostal. Nakoniec sme si povedali, že zapneme práčku a skúsime to na nej (proste pornohviezdy). Ja som si pri tom vzrušujúco vibrujúcom sexe vyložila nohy oproti na umývadlo, ktoré sme samozrejme prevalili a rozbili na márne kúsky. Nemusím Vám asi vysvetľovať, čo mi moja spriaznená duša, najlepšia kamarátka k tomu činu povedala! :-)

Sex na “hudebním táboře”

Jeden z najlepších sex zážitkov som prežila v Taliansku, kde som bola so zborom. V izbe, kde bolo kopec ľudí sa na mňa vrhol jeden člen zboru, po ktorom som už dlhšie poškuľovala. Spala som, kým som sa neprebudila na cudzie dotyky. Pocítila ako mi niekto prstami prechádza od ľavého líca, cez krk k prsiam. Otvorila som oči a bol to Jurko. Začal mi dráždiť bradavky, ktoré sú u mňa asi tým najcitlivejším miestom. Začal ma bozkávať a s intenzitou vzrušenia jeho jazyk mu vystriedal prsty na mojich vztýčených bradavkách. Po tejto skvelej výmene jeho ruka pokračovala smerom dolu, pod moje nohavicové pyžamo a ja som mala pocit, že zobudím všetkých tých ľudí svojim stukaním. Nemohla som to vydržať! Zrazu sa presunul nado mňa a vnikol mi do mojej horúcej jaskynky tak rýchlo a prudko, že som skríkla od vzrušenia. Neprešlo ani pár minút a mala som taký silný orgazmus, že sa samozrejme moji spolubývajúci ešte veľmi dlho o tomto zážitku bavili. Bol to skvelé! Stálo mi to za tie nepríjemné pohľady!

Jednorázovky boli asi najlepšie

Keď tak premýšľam nad tými svojimi sexuálnymi partnermi, moje tzv. jednorazovky, s ktorými som mala sex len 1x boli asi najlepšie. Raz som mala sex s takým chalanom, ktorý odo mňa chcel asi všetko čo chlap môže od ženy žiadať! Avšak nemôžem sa sťažovať, pretože aj on mňa vyšukal tak, ako sa na chlapa patri! Najprv ma urobil ústami, potom ma otočil, šupol mi ho do kundičky, doslova ma „vytrepal“, otočil si ma na chrbát, pokračoval v takom tempe, že som nestíhala vzdychať! J Zas ma otočil na bruško, naslinil mi konečník a  pomaly do neho vnikol. Kým mi striekal do zadočku, jeho prsty neotáľali a dráždili mi klitoris a stláčali moje bradavky. Keď zo mňa vyšiel, utekal sa opláchnuť.  Myslela som si, že keď sa vráti zaspíme spoločne v tuhom nahom náručí. Ale mýlila som sa. Nabehol do izby so slovami, že ho mám vyfajčiť. Ostala som dosť zarazená, ale čo už! Keď on bol taký božský, vrátim mu to! Vychutnávala som si oblizovanie jeho mužnosti naplno. Zašla som jazykom do každého zákutia, každej malinkej dieročky. Čo ma však zarazilo bol až prúd jeho semena, na ktorý ma vopred nepripravil! Pri prvom hlte som si myslela, že všetko čo som mala v žalúdku vyvrátim. No keď som sa na neho pozrela, premohla som sa, a vylízala som ho tak, že podľa mňa ho už tak nikto nikdy nevylíže :-) Hovorila som si, ako dobre, že som sa tak opila! Inak by som to určite nezvládla. Chalanisko mi po tej noci  volal viackrát, no nepochopil, že bol len mojou jednorazovou bokovkou, a že na trvalý viackrát sa opakujúci sex mám doma frajera. Pýtate sa, či som mala výčitky? Mala! No ako všetko prebolí, tak aj výčitky sa stratia. A keď pominú, zas si hľadáte ďalšiu obeť, ktorá by dokázala ukojiť Vaše chlípne chúťky. Chúťky po tajnom sexe so vzrušením. Po noci, na ktorú nebudete môcť spomínať bez slastného úsmevu na perách. Tak som sa s vami podelila o moje začiatky .. aké boli tie vaše? :D