oblubene_pozicieŽe je v sexe potrebná zmena, o tom netreba diskutovať. Obmena sexuálnej polohy je tým najjednoduchším a zároveň asi najobľúbenejším a najpoužívanejším riešením. Inšpiráciu možno nájsť v erotickej literatúre, vo filmovom spracovaní erotických scén aj hocikde inde. Jednou z najznámejších kníh, ktoré sa tejto tematike podrobne venovali, je rozhodne populárna Kamasutra, ktorej autorom je indický mních a filozof Vástájána. Jej vznik je datovaný približne do obdobia 5. storočia pred Kristom. Toto dielo bolo mnohokrát kopírované, napodobňované a boli aj snahy o jeho rozšírenie či ďalšie modifikácie, pôvodný text a vyobrazenie ale zostávajú akousi klasikou. Pochopiteľne si polohy môžeme prispôsobiť podľa svojich možností a zapojiť vlastnú erotickú fantáziu. Hoci prísť na niečo úplne prevratné je už celkom oriešok, prečo sa teda o to aspoň nepokúsiť? Voľba sexuálnej polohy môže vychádzať z toho, akú úlohu chceme hrať a rovnako jej výber ovplyvní aj naša kondícia. Zmenou polohy môžeme výrazne zmeniť hĺbku aj smer prieniku penisu, intenzitu dráždenia u oboch partnerov i dobu trvania pohlavného styku. Veľký vplyv má aj vnem optický, pri rôznych sexuálnych polohách môžeme zakaždým sledovať inú časť tela partnerky alebo partnera a tak zvyšovať alebo znižovať mieru vzrušenia. Ak si doprajete návštevu sex privátu alebo sex klubu a zvolíte tú správnu spoločníčku, môžete si splniť aj svoje najtajnejšie priania. Nie každá “domáca” partnerka je ochotná vyskúšať nezvyčajné spôsoby milovania a neobvyklé sexuálne polohy Profesionálky aj amatérky naopak tieto erotické praktiky do svojich služieb bežne zaraďujú. Rôzne polohy sa uplatnia aj pri orálnom sexe a iných rôznych erotických praktikách, nemusí vždy ísť len o tradičný pohlavný styk.

KLASIKA JE KLASIKA

misionarAsi najznámejšia poloha je takzvaná “misionárska”, určite ste s ňou začínali aj vy, je to proste jedna z najpoužívanejších sexuálnych polôh po celom svete. U mužov je táto pozícia veľmi obľúbená, dáva im veľký priestor, sú takpovediac “nad vecou”, môžu podľa svojho ovládať a riadiť hĺbku prieniku, rýchlosť a rytmus súlože a súčasne je tu aj očný kontakt. Pritom jedna, prípadne aj obe ruky sú voľné na láskanie partnerky na požadovaných miestach. Poloha je tiež fyzicky nenáročná, hoci muž by sa po svojej spoločníčke nemal príliš hrubo váľať. Túto polohu veľmi ocenia aj submisívne (dobrovoľne podriadené) partnerky, aj ony majú voľné ruky a môžu ich použiť na láskanie alebo stimuláciu citlivých a vzrušujúcich miest partnerovho tela. Muži svoje ruky najčastejšie používajú k dráždeniu prsníkov a klitorisu, veľmi dráždivo na mnohých pôsobí aj ruka, podložená pod zadočkom partnerky. Žena môže zvýšiť erotické vzrušenie hladením na miešku, zasunutím prsta alebo kolíka do análneho otvoru (čo platí aj pre mužov) a vložením roztiahnutých prstov medzi penis a vagínu. Tým môže súčasne aj regulovať hĺbku prieniku a stlačením “oživiť” aj ochabujúcu pánsku pýchu. Pochopiteľne môže dráždiť aj sama seba a spôsobiť si tak intenzívnejšie vzrušenie, to je žiaduce najmä v prípade, keď chcú obaja dosiahnuť vyvrcholenia súčasne, spoločný orgazmus je skutočne dokonalý zážitok. Ak sa muž ľahko nadvihne, môže sledovať aj prienik penisu do vagíny, čo je jeden z ďalších veľmi dráždivých vnemov. Podložením zadočku alebo zdvihnutím nôh na ramená muža dochádza k zmene uhlu vnikajúceho penisu a tým aj ku dráždeniu ďalších erotogénnych zón. Aj takéto malé obmeny misionárskej polohy prinášajú niečo nové. Fyzicky pomerne nenáročná poloha, ponúkajúca prakticky nekonečné množstvo variant a obmien, stačí len zapojiť vlastnú erotickú fantáziu.

DOGGY STYLE čiže „NA PSÍKA“

doggy-stylePre muža veľmi atraktívna sexuálna poloha, pri ktorej obšťastňuje partnerku zozadu, môže sa kochať aj láskať s jej zadočkom, sledovať penis pri prenikaní do vagíny, riadiť rýchlosť, hĺbku zasunutia a tiež ich intenzitu, hoci aj žena v tejto polohe môže prispieť aktivitou v kopulačných pohyboch. Ruky podľa vlastnej voľby muž použije na pridržanie za panvu, dráždenie zadočku alebo prsníkov (ktoré v polohe špičkami dole sú ešte citlivejšie ako normálne), ľahko dosiahne aj do ženského lona, takže môže hladiť, trieť alebo ľahko masírovať aj klitoris. V obľube je aj (s citom a rozumom vykonávané) pridržanie za vlasy, pôsobiace na mnohých mužov (ale aj ženy) ako nezvyklé afrodiziakum. Partnerka je aj v tejto polohe z veľkej časti podriadená, plne sa odovzdáva mužovi a snaží sa vyhovieť jeho požiadavkám. Pre niektoré ženy je táto poloha veľmi dráždivá aj tým, že dochádza k výrazne intenzívnejšej stimulácii citlivej prednej steny pošvy. Pri sexe zozadu možno aplikovať aj análne praktiky alebo súčasne použiť análny kolík či vibrátor k dráždeniu “voľného otvoru”. Fyzicky pomerne nenáročná poloha, len dajte pozor na vhodnú podložku, na koberci alebo drevenej podlahe pri veľmi intenzívnom sexe hrozia spáleniny či odreniny. Náročnejším variantom je vysoko vystrčený zadoček sexice a mužov zásun v podrepe, odmenou je hlbší prienik a tým intenzívnejší zážitok. Variant na stole alebo pri nábytku je šikovným riešením aj pre “prácu nadčas”, nie je potrebné sa úplne odstrojiť a v prípade potreby sa rýchlo stihnú obaja zúčastnení upraviť a tváriť sa “ako by nič”. Navyše je to variant vhodný aj pre letný sex v prírode, nepotrebujete ani deku alebo inú podložku.

JAZDA NA KONÍČKA

konicekNie je málo mužov, ktorí sa vyžívajú v ľahkej podriadenosti, v tom prípade je veľmi obľúbenou a asi najvhodnejšou voľbou poloha „jazdmo“, kedy žena nasadne na svojho partnera a muž si v pokoji užíva jej snahu a pôvaby. Pohľad “z očí do očí” (teda ak sa zrovna nepozeráte inam, výber je naozaj veľký) podporuje vzájomný kontakt a sledovanie prežitkov toho druhého, čo je niekedy veľmi vzrušujúce. Navyše predovšetkým pre mužov je v tejto polohe k dispozícii aj mnoho ďalších zaujímavých uhlov pohľadu, či už je to miesto intímneho splynutia, pohybom rozvlnená prsia sexuálnej partnerky či poletujúca hriva vlasov pri zrýchlenom pohybe. V tejto polohe určuje žena rýchlosť aj prienik, ponechajme teda väčšinu aktivity na nej. Ale pri uchopení za boky alebo vzájomnom držaní za ruky sa samozrejme aj rola muža výrazne zvýši. Pri “jazde” na tento spôsob je tiež možné priebežne meniť uhol vniknutia (a tým dráždivosť polohy pre každého z partnerov) predklonom alebo naopak výrazným záklonom „jazdkyne“, veľmi obľúbeným variantom je aj obrátený sed, teda chrbtom k partnerovi. Tu odpadá očný kontakt, možno sa ale o to viac sústrediť na rytmicky sa dvíhajúci a pumpujúci zadoček alebo sledovať, ako sa penis opakovane zavŕtava do vagíny. Koľko vlastne muži pri návšteve erotického privátu alebo pri escort službe a pozvaní sexice na hotelovú izbu v priemere vystriedajú sexuálnych polôh? Nesnažte sa lámať rekordy, dôležité je, aby ste si odniesli čo najpríjemnejší zážitok a sex si naozaj naplno užili. U každého to môže byť pochopiteľne iné, ale štatistiky hovoria, že dve až tri polohy sú optimálne. Na niekoľko ďalších populárnych sexuálnych polôh sa zameriame zase nabudúce. Čítajte viac: Sex na neobvyklých miestach SEX vo vode SEX V AUTE a na ďalších neobvyklých miestach