Facesitting, teabagging, troška exibicionizmu na verejnostiMyslíte si, že ste v erotike a sexe vyskúšali už všetko a nič vás  nemôže prekvapiť? Že neexistuje technika alebo praktika, ktorá by vás zaskočila? Asi by ste si toľko veriť nemali, pretože ľudia sú vynaliezaví a neustále prichádzajú s niečím novým. Naviac aj praktiky, ktoré upadli trochu do zabudnutia sa niekedy objavia majú čo priniesť a čím prekvapiť. A práve o to niečo nové - o to často ide,  aby nám šteklivé erotické hrátky nezovšedneli a nestal sa z nich stereotyp bez vzrušenia a fantázie. Niekedy stačí málo, inokedy je potrebné vymýšľať alebo sa nechať niekde inšpirovať. V dnešnej dobe internetu sú aj dosť chúlostivé a šteklivé informácie ľahko dostupné, preto sa netreba báť straty nápadov. Sex asi občas musí trošku zabolieť alebo nakopnúť, aby bol potom zážitok dostatočne príjemný a výrazný. O niektorých technikách sme si už písali, porozhliadnime sa ale aj po tých menej často praktizovaných a pritom veľmi zaujímavých. Ak vás niektorá z nich zaujme, stačí zdvihnúť telefón a dohodnúť si schôdzku s vhodnou sexicou, ktorú si podľa svojich predstáv na erotickom portáli určite ľahko a presne nájdete. Ak uvediete špeciálne techniky, o ktoré máte záujem, bude hľadanie jednoduché a vyhnete sa zdĺhavému a niekedy trochu zmätenému dohadovaniu. Filter inzerátov urobí väčšinu práce za vás. A ak neviete, trebárs si nejakú inšpiráciu nájdete aj v dnešnom článku. Ale ani vyhľadávanie dievčat s ponukou “neobvyklých praktík” nie je vôbec beznádejné. Práve to prekvapenie môže byť niečo úžasné…

Nech nás trebárs každý vidí

Trocha zdravého sexuálneho exhibicionizmu je pre nás zdravé a určite nie je na škodu. Ide ale o to, zostať v medziach rozumných hraníc a nebyť na obtiaž tým naokolo. Nemusí sa rozhodne jednať o vystavovanie svojich genitálií na verejnosti a vôbec už nie zameranie sa na deti alebo strašenie prestarnutých babičiek v parku! Zdravý exhibicionizmus možno vykonávať tak, aby okolie prakticky nič nevedelo. Dráždivý je práve ten pocit možného odhalenia, pristihnutia a následkov, ktoré by v tom prípade hrozili. Ešte ste to nikdy neskúsili trebárs pri otvorenom okne? Možností a scenárov sa ponúka celá rada. Ak využijete ponuku sexu na neobvyklých miestach, ktorú majú mnohé luxusné erotické spoločníčky vo svojom portfóliu, je voľba ešte omnoho širšia. Okrem už spomínaného vzrušujúceho (ale občas nie práve najpohodlnejšieho) styku v aute to môžete napríklad vyskúšať vo vozne električky či v metre .. divili by ste sa, koľko dá práce nenápadne sa pomilovať napríklad vo vlaku alebo dokonca v len čiastočne obsadenom autobuse. A koľko možností poskytuje napríklad kino, divadlo, reštaurácia a iné verejné zariadenia. Hrátky môžu začať dotykmi a zvlečením nohavičiek pod stolom, potom nasleduje presun na menej frekventované miesto… ale pozor, aj na dámskej či pánskej toalete je jeden z vás proti zavedeným normám a to čo tam robíte by mohlo vyvolať riadny rozruch! A čo potom v saune, v bazéne alebo (znie to možno barbarsky ale o vzrušenie a nervák núdza nebude) na koncerte či v divadle. Jednoducho zapojte svoju erotickú fantáziu a hneď bude mať tento nenápadne prevádzkovaný sex svoje čaro. Určite si niečo podobné doprajete častejšie! A ako si potom naraz vychutnáte aj “klasiku” v pohodlí postele!

Veľmi tesný kontakt - FACESITTING / TEABAGGING

Pri orálnom sexe, ktorý sa už stal prakticky nutnou súčasťou sexuálnej predohry dochádza k veľmi tesnému kontaktu úst a tváre s pohlavnými orgánmi partnera či partnerky. Dráždenie a vychutnávanie telesných vôní i sekrétov prebieha buď striedavo, keď jeden z partnerov je vždy aktívny a druhý si s rozkošou “užíva” jeho služieb, aby následne došlo k vystriedaniu, alebo súčasne. V tom prípade je asi najznámejšou praktikou dobre známa a obľúbená poloha “69”, keď si obaja zúčastnení súčasne pomocou pier, jazyka, prstov či rozmanitých pomôcok navodzujú čo najväčšie vzrušenie. Občas aj táto technika (či už úmyselne alebo jednoducho neovládnutým vydráždením) vedie k orgazmu. Ďalšou technikou tesného kontaktu je takzvaný facesitting, keď jeden z partnerov doslova sedí (aj keď väčšinou len zľahka, sila dosadnutia sa dá ľahko regulovať) na tvári druhého. Žena často nasadzuje svoju vagínu na nos partnera a vyvoláva u oboch príjemné pocity aj dráždením klitorisu. K facesittingu môžete použiť aj zadoček, pre mnohých mužov je ešte vzrušujúcejšie ak sa polohy striedajú. Navyše táto poloha umožňuje aj ľahké, niektorými tak obľúbené pridusenie. Ak sedí muž na tvári ženy, najčastejšie jej súčasne otiera penis o tvár alebo využíva pomerne málo známej techniky, ktorá sa označuje ako “teabagging” (teabag znamená v angličtine “vrecúško s čajom”). Spočíva v tom, že semenníky (väčšinou býva v tomto prípade miešok muža oholený) sú prikladané na tvár alebo priamo do úst partnerky. Nezvyčajný spôsob, pomerne obľúbený v Ázii, odkiaľ zrejme prišiel aj do našich končín. Ale prečo to nevyskúšať, čo vy nato?