hratky_1Čo si budeme rozprávať, pre väčšinu mužov je penis niečo viac než len súčasť tela a orgán, ktorý slúži hneď k niekoľkým dôležitým činnostiam. O jeho funkčnosti, tvare a najmä veľkosti existuje veľa mýtov a povier, ale pre väčšinu ľudských samcov zostáva symbolom mužstva, potencie a niečoho výnimočného, zvlášť samozrejme priamo ten ich. Že sa jedná o symbol mužskosti, o tom nie je pochýb, občas sa ale niektorí na svoj “klenot” zameriavajú a sústreďujú viac, než je potrebné a vhodné. Napríklad taký miešok a semenníky ako sexuálny symbol sú opomenuté, pritom k výbave muža patria úplne rovnako. Ale čože si budú pubertiaci (alebo aj dospelí muži, aby sme boli úplne úprimní) premeriavať svoje “vrecúška”? A kto z vás si pre vlastnú radosť či žiaľ nejaké to porovnanie alebo aspoň premeranie niekedy nespravil? Asi to bude tak, ako sa hovorí: _"_Kto hovorí, že si ho nikdy nemeral, meria si ho tajne dodnes a hanbí sa to priznať!" Je veľkosť penisu pre partnerku naozaj tak dôležitá, alebo je vlastne dôležitejšia pre muža samotného? Názory žien sa samozrejme trochu rozchádzajú, ale extrémne veľké pánske údy (rovnako ako tí skutoční “škriatkovia”) nie sú veľkou väčšinou žien príliš žiaduce a prinášajú často zbytočné komplikácie. Keď som položil túto otázku dievčatám, ktoré ponúkajú sex služby, odpovede sa príliš nelíšili. Čo je teda u tohto kúsku mužského tela s premenlivým tvarom a veľkosťou pre amatérky a pre tie, ktoré svoje služby ponúkajú v rubrike „sex inzercia“ naozaj najdôležitejšie?

HYGIENA JE ZÁKLAD

Verte tomu, že pre väčšinu žien (či už doma alebo u partnerky, ktorá sa vám venuje za finančnú odmenu), je prvým a súčasne aj najdôležitejším faktorom správna hygiena. To samozrejme neznamená, že by sa mal už vzrušený muž tesne pred pohlavným stykom ponáhľať do kúpeľne a intenzívne sa venovať hygiene. Predovšetkým ide o to, že už spravidla tušíme, ako sa situácia vyvinie a vo vhodnú chvíľu by sme sa mali trochu venovať príprave na nadchádzajúce radovánky a vhodným spôsobom sa pre partnerku pripraviť (najmä po väčších športových výkonoch, celodennom sedení v kancelárii a podobne). Pritom taká spoločná sprcha môže byť v niektorých prípadoch veľmi dobrou a príjemnou súčasťou milostnej predohry, každý poriadny sex privát nám určite túto možnosť poskytne, tak si o ňu pokojne požiadajme. Aj to by malo byť samozrejmou súčasťou pre erotické služby. Ak si to naozaj chceme užiť, nebýva problém požiadať platenú spoločníčku o spoluprácu, bude iste rada a trocha sa poláskať v sprche správne rozprúdi naše telo a zdvihne hladinu tých sex podporujúcich hormónov. Veď rovnako oceníme voňavú, sprchou alebo vírivou vaňou rozdráždenú partnerku. Voňavkou alebo deodorantom si možno pomôcť v situácii, keď nie sme nijako príliš spotení a zápach nie je príliš výrazný. Hoci je nutné brať do úvahy aj to, že niektoré ženy práve ľahko “mužské pižmo” vyžarujúceho partnera priamo zbožňujú a vyžadujú, také si o to ale spravidla dokážu bez okolkov povedať úplne na rovinu.

PENIS - JEHO VEĽKOSŤ A KOMPLEXY

Táto téma bola už preberaná z najrôznejších pohľadov snáď všade, preto sa asi s tým nemá cenu nejako výrazne hlbšie zaoberať. Hoci niektorí z nás občas váhajú, či môžu bez rizika hanby vyhľadať erotický portál. Dĺžka, priemer, tvar a ďalšie všemožné merateľné parametre pánskeho prirodzenia boli väčšinou slečien, dievčat, žien a dám označené síce za nie príliš dôležité, ale stále je to téma na samostatný článok, lenže napísané na túto tému už bolo veľa a tak tí, ktorí sa chcú práve týmto problémom podrobnejšie zaoberať, nech si radšej vyhľadajú už napísané a my sa sústreďme hlavne to, čo nie je tak otrepané. Ak sa naozaj chcete venovať svojmu údu čoby tréneri a krotitelia, skúsim tu dať dohromady pár vecí, ktoré by vám mohli byť k úžitku. Zistíte, že sa buď uspokojíte s tým, čo vám príroda nadelila a nájdete ešte zaujímavejšie spôsoby v tom, ako svoju pýchu využiť, alebo sa jednoducho pustíte do experimentov a nakoniec sa ukáže, či to malo zmysel. Rozhodne ale netvrdím, že sa s penisom nedá všeličo podniknúť a rôznych metód nájdete veľmi veľa. Cieľ a výsledok zhodnotíte nakoniec sami, alebo ešte lepšie, nechajte to na svojej partnerke.

PC NIE JE LEN POČÍTAČ

Čo sa týka tréningu výdrže a ovládania erekcie, ak si chcete svoje schopnosti zdokonaliť a stať sa samcom na ktorého sa len tak nezabudne, rozhodne tu priestor je. Ak ste spokojní s rozmermi a vzhľadom svojho “priateľa”, ale radi by ste dosiahli dlhšej výdrže, skúste sa zamerať na tréning takzvaného zvierača. Nie, to nie je ten, ktorý používate pri vyprázdňovaní zvyškov potravy, názov svalu je rovnaký, jedná sa však o niečo iné. Netušíte, o čom hovorím? Rovnako ho používate, len si jeho funkciu až tak neuvedomujete, pracuje totiž z veľkej časti automaticky ale jeho funkciu je možné aspoň čiastočne ovplyvniť a naučiť sa na neho pôsobiť svojou vôľou, môžete tak docieliť viac než zaujímavých výsledkov. Pubococcygeální sval, zvaný krátko PC-sval, sa rozkladá na panvovom dne a prepája konečník, genitálie, sedaciu kosť a nohy. Jeho základnou funkciou je to, že ako ventil zabezpečuje, aby semeno odchádzalo z penisu von, nie do močového mechúra. Je však možné ho aspoň čiastočne ovládať a tak si zvýšiť sexuálny pôžitok. Navyše je známe, že ak tento sval nie je dostatočne precvičovaný, okrem iného aj pravidelným sexom alebo zámerným cvičením, postupne slabne a ochabuje. Funkciu tohto svalu ľahko overíte pri pokuse o prerušenie prúdu v počiatočnej fáze močenia, ak funguje dokonale, nebude vám cvičenie robiť problém. Ako cvičiť? Pohodlne sa posaďte, vedome napínajte zvierač a podržte ho stiahnutý, spočiatku to vydržíte len chvíľu, potom pridávajte a čoskoro zvládnete desať i viac sekúnd. Zhlboka dýchajte, polostoporený penis uchopte do ruky a zovrite na cca 20 sekúnd. Uvoľnite a opäť zovrite, zovretie opakujte najmenej tridsaťkrát, po uvoľnení si nechajte približne dve sekundy pauzu. Nie je dôležité, koľkokrát penis zovriete, dôležité je to, aby ste nepovolili zvierač, k tomu vám pomôže práve sústredenie na počet zovretí, starostlivo ich teda počítajte. Pri sexe budete potom schopní spoľahlivo oddialiť ejakuláciu aj o niekoľko minút bez toho, aby vám to robilo väčší problém. Výsledky sa určite dostavia, ale musíte obetovať nejaký čas tréningu, s tým počítajte. Nabudúce sa pozrieme na ono tak často preberané a diskutované zväčšovanie a predlžovanie penisu najrôznejšími spôsobmi a prostriedkami a dostaneme sa aj na obriezku. Tak zatiaľ si zacvičte a zájdite na nejaký erotický privát, proste majte sa fajn…