Platený sex a úrazy - pokračovanieV predošlom článku o zraneniach a ďalších nepríjemných komplikáciách pri sexe som sa nedostal k niektorým témam, ktoré mi pri písaní prišli na rozum. Preto sa zrodilo toto pokračovanie, ktorým rovnako nechcem strašiť, skôr občas varovať a občas len tak pobaviť. Spôsobov, ako si nechtiac alebo dokonca vlastnou nedbalosťou či nepremýšľaním zaobstarať nejaký úraz je totiž veľmi veľa, či už sa to deje doma alebo keď človek navštívi nejaký pekný erotický privát. Keď človek začne trochu vyvádzať alebo si vymýšľať niečo extra neobvyklé, k maléru často nebýva ďaleko. Väčšinou to však dopadne dobre vlastne len vďaka šťastnej náhode a až spätne, po vychladnutí z erotického oparu a dusna si človek poriadne uvedomí, že niekedy k maléru stačí tak málo.

Zbytočné hlúposti

Človeka hocikedy napadne nejaká hlúposť, ak je trochu rozbehnutý v erotickom divočení, bez väčšieho premýšľania impulzívne urobí aj peknú sprostosť. Ochutnať jazykom šťavy svojej partnerky, to má v obľube väčšina z nás, rovnako tak vzájomne príjemné pocity vzbudzuje ľahké dráždenie jazykom v okolí vagíny alebo na klitorise. To všetko je v poriadku, len nech vás preboha nenapadne fúkať do pošvy. Ani skúsená sexy spoločníčka to nemusí včas vytušiť a zrazu je tu problém! Celkom nepríjemný a zbytočný. Po “nafúknutí” môže u ženy dôjsť k veľmi nepríjemným pocitom, vzduch sa šíri maternicou a vajcovodmi až do brucha a čriev, môže to byť vraj aj celkom bolestivé. Vzduch síce postupne odíde, ale nejakú dobu to potrvá a na sex môžete rovno zabudnúť. Ak si to takto pokazíte pri návšteve spoločníčky, ktorá ponúka sex za FO, znamená to, že si za svoje peniaze veľmi neužijete a ešte budete za pekného hlupáka! Takže na fúkanie pozor, naozaj sa mu oblúkom vyhnite! Ak máte záľubu v praktikách, ktoré sa bežne označujú ako klinik (teda napodobňujú lekárske vyšetrenia a zákroky), nepreháňajte to s výplachom vagíny. Pri nich totiž dochádza k vyplaveniu prospešných baktérií, ktoré sa starajú o udržanie prirodzeného prostredia a pôsobia v pošve aj ako prevencia proti zápalom a výtokom. Navyše by ste vypláchli aj sekrét, ktorý zaisťuje to správne kĺzanie penisu vnútri. Takže ani s vodou to nepreháňať, napokon toto vám asi povie každá skúsená sexica a vaše snahy zarazí včas, prípadne ich obratne presmeruje inam.

Niečo tam zastrčíte

Pre dráždenie vo vnútri vagíny sa najčastejšie používajú vibrátory a ďalšie iné špeciálne “hračky”, ktoré svojím tvarom, výstupkami a pohybom dokážu ženu stimulovať, avšak zase je potrebné dodržiavať určité hranice. Sexuálne fantázie ale nepoznajú medze a tak občas dochádza aj k nečakaným situáciám. Napríklad pri masturbácii alebo dráždení ovocím sa mnohí nakoniec do toho banánu alebo uhorky s dámskou “príchuťou” radi zahryznú, ak by ale kúsok zostal vo vnútri, nezaregistrovali ste to a pokračovali vo vyvádzaní, možno to skončí aj návštevou u gynekológa, čo by ste určite nechceli. To platí aj o údenárskych výrobkoch, taká „pekne ohriata“ klobáska je lahôdka, lenže dbajme na základné pravidlá hygieny a jednoducho občas radšej používajme zdravý rozum. Fľaše, batérie alebo dokonca žiarovky sa na tento účel vôbec nehodia, pri drahom telefóne (s vibráciami) riskujete, že vkĺzne dnu a nepôjde von, neboli by ste rozhodne prvý. Ak už budete niečo zasúvať dnu, venujte dostatočnú pozornosť lubrikácii, “nasucho” by to nebolo určite ani z polovice tak príjemné. Pochopiteľne to isté platí aj o análnych praktikách, …ešte kúsok, ešte kúsok… a je to v (tentoraz teda doslovne!) … no, však dobre viete kde.

Domáce aj divé zvieratká

Domáci maznáčikovia niekedy dosť dobre nechápu, čo to s ich paničkou vlastne vykonávate, zvlášť ak sa vydáte na zálety niekam, kde vás títo “rodinní príslušníci” dobre nepoznajú. Môžete riskovať šok, v horšom prípade aj pohryznutie alebo poškriabanie. Nemôžete mať za zlé dievčaťu či žene, ktorá ponúka sexuálne služby, že má vo vedľajšej izbe napríklad poriadneho hafana, možno jej to dodáva pocit istoty a zrejme by sa v prípade nejakého nevychovaného klienta taký pomocník naozaj hodil. Lenže keď raz poriadne nezavrie dvere alebo si maznáčik dokáže otvoriť, je to cesta k maléru. Vari poštekávajúci a pobehujúci psík alebo mačka, ktorá sa k vám pridá v ten najmenej vhodný okamih a chce sa tiež pomaznať alebo jednoducho upútať pozornosť, to ešte ujde. Maximálne preruší sľubne sa rozvíjajúce laškovanie a šupom je maznáčik vykázaný do patričných miest, najčastejšie teda do inej izby. Ale pokiaľ ide o poriadne psisko… sám som to nezažil (našťastie, tiež nemusím mať úplne všetko), kamarát ale podobnou skúsenosťou prešiel a keď sa zúčastňuje nejakých bujarých pánskych večierkov, dáva tento príbeh k dobru a vo finále ukazuje poriadne jazvy, ktoré mu na stehne zanechala veľká nemecká doga. Keby sa zahryzla o kúsok vedľa, ktovie, ako by to s ním dopadlo.   Pri praktizovaní sexu v prírode sa občas tiež dočkáme pohľadov zvedavých zvieratiek, napríklad taká veverička alebo zajac, ale mať pod zadkom ježka, to by už asi bolo dosť dramatické. A že pri sexe na lúke alebo lesnej čistine občas príde váš výkon z diaľky sledovať a akoby kývaním hlavy aj hodnotiť srnec, jeleň alebo dokonca diviak, to človeka celkom rozhodí a s erekciou to potom občas nebýva slávne. Neskutočne zvedavé dokážu byť aj obyčajné kravy, je to už pekných pár rokov, čo sme si s priateľkou užívali na prevoňanej lúke, v najlepšom začala vydávať podivné zvuky a krútiť sa, čo som prisudzoval svojmu úžasnému výkonu a nastupujúcemu orgazmu, lenže všetko bolo inak! Z celej pastviny sa k nám zišlo snáď dvadsať hnedobielych kráv a z bezprostrednej blízkosti zaujato sledovali naše počínanie. Kdeže som sa nepustil do žiadneho rozháňania stádočka prežúvavcov, chytili sme zvršky, deku, tašku a upaľovali všetko dokončiť o kus ďalej, za ohradu. V zaujatí sexom sme ich naozaj ani nepočuli prichádzať, alebo že by sa kravy vedeli plížiť ako indiáni?

Pozor na zásuvky!

Nezvyčajný úraz si môžeme privodiť nielen v zajatí prírody, ak ste milovníci kancelárskeho sexu po pracovnej dobe alebo radi praktizujete milovanie na stole, kuchynskej linke a ďalších menej tradičných miestach, mám pre vás ešte jedno varovanie. Pozor na šuplíky, vyklápacie a iná dvierka, aj tie môžu spôsobiť veľmi bolestivý úraz. Dodnes nezabudnem na divoký sex na vyššie zmienenej kuchynskej linke v sex priváte, kam som svojho času chodieval dosť často. Ako sme sa snažili erotiku okoreniť najrôznejšími spôsobmi, došlo aj na trochu nepohodlnú, ale rozhodne vyzývavú polohu v kuchyni, partnerka mala nohy na mojich ramenách a ja som sa ju chvíľu snažil uspokojiť jemnými vláčnymi pohybmi, potom zase razantnými prírazmi a naraz… naraz ako by mi niekto priškripol miešok do zveráka! Nejako sa nám pri tých kopulačných pohyboch pootvorila zásuvka a keď som ju ďalším mohutným prírazom pribuchol, boli moje guľky rovno vo vnútri! No, nikomu to neprajem, partnerka nechápala, čo sa deje, vraj som zrazu vyvalil oči a v tvári mal úplne neprítomný výraz, čo spočiatku prisudzovala mimoriadne silnému orgazmu. Dopadlo to dobre a “náradie” funguje dodnes, ale vážne to bolo len o vlások. Takže v kancelárií alebo v kuchyni si dajte rozhodne pozor!