svakom_vaginal_cameraSvetom sa rozmohla a stále urputne drží móda “selfie”, teda fotiek, na ktorých fotografovaný objekt zachytáva sám (alebo sama) seba. Pochopiteľne od rozosmiatych tvárí pred historickou pamiatkou, vedľa rodinky alebo nejakej viac či menej známej celebrity sa veľmi rýchlo začali objavovať aj fotky trochu pikantnejšieho zamerania a to erotické alebo priam pornografické. Kto by niečo také neočakával, veď trocha zdravého exhibicionizmu určite nie je na škodu, avšak ak navštívite obľúbený sex privát alebo erotický klub a budete si robiť selfie, dajte si pozor, kam sa obrázok v prípade poslania alebo zdieľania môže zatúlať, ono niekedy stačí zvedavá partnerka alebo všetečné deti a padnú otázky, na ktoré sa veľmi ťažko odpovedá, teda v tom lepšom prípade, inak môžu padnúť aj “ručné” argumenty, čo nie je určite nič žiaduce. Ale kto by odolal, nemám pravdu?

Vývoj erotických pomôcok ide stále vpred

lovehoney_svakomMilovníci techniky neustále vymýšľajú niečo nové, nezvyčajné, proste sa snažia prísť s niečím, čo tu ešte nebolo. Pochopiteľne je v tom ukrytý aj rafinovaný obchodný zámer, prečo na tak trochu bláznivom vynáleze ešte nezarobiť slušný balík peňazí? Firma LOVEHONEY sa nápadu ujala a priviedla na svet nezvyčajný vibrátor Svakom selfie Stick, ktorý okrem vyvolania sexuálneho vzrušenia a dosiahnutia orgazmu má aj ďalšie, u bežného “robertka” celkom nezvyčajné funkcie. Ide totiž o prístroj, ktorý zaobstará z vnútorného priestoru vagíny veľmi detailné video alebo kvalitné fotografické snímky. Kdeže, nejedná sa o podanie pomocnej ruky gynekológom, je to prístroj, ktorý je skutočne určený pre pobavenie a vzbudil (ako to už u takýchto “bláznivých” vynálezov často býva) celkom veľký rozruch a ohlas medzi milovníkmi sexu a erotiky. Ako to vlastne funguje a čo všetko sa dá s fialovým valčekom vykonávať?

Kde je tma, tam si proste posvietime …

Aby bolo možné dokonale prezrieť každý kútik vagíny a prípadne aj sledovať nástup vyvolaného orgazmu vrátane celého jeho priebehu, je prístroj vybavený LED osvetlením, ktoré dokáže ukázať vaginálne steny aj krčok maternice do najmenších detailov (v núdzi je údajne možné tohto nezvyčajného robertka použiť aj ako baterku, avšak k tomuto účelu si ho asi nikto kupovať nebude, že?). Navyše okrem stiahnutia nahraného záznamu alebo fotiek do počítača možno tento vibrátor poslednej generácie synchronizovať s chytrým telefónom a pohodlne tak sledovať dianie “vo vnútri” v priamom prenose. Spoľahlivo bude fungovať s modelmi iPhone4 a novšou radou, rovnako tak s iPadom alebo ďalšími výrobkami z dielne firmy Apple. Možné je aj zdieľanie v sociálnej sieti FaceTime, ak by ste sa chceli niekde pochváliť priateľom hneď za horúca, prípadne tak môže svoje rozkoše zdieľať masturbujú žena so svojím priateľom aj cez polku sveta. Ako také video asi vyzerá? Predstavu si môžete urobiť napríklad tu: Padnuté na hlavu, hovoríte si? Ale nápad sa ujal a výrobcovia sa už údajne chystajú na vývoj nového, ešte oveľa sofistikovanejšieho modelu. Nechajme sa teda prekvapiť…

Byť v zábere spoločne?

selfie_stickRozhodne to nie je nemožné, ak nájdete vhodnú sex partnerku (čo na stránkach Amatérky.sk určite nebude dlho trvať) a presvedčíte ju, môžete do riadne lubrikovanej a pripravenej vagíny s vibrátorom vojsť tiež so svojím “klenotom” a na výslednom selfie alebo videu budete zobrazení spoločne, respektíve intímne partie oboch osôb, ak sa to podarí. Len pozor, aby ste nechtiac svojím penisom nepomohli vibrátoru zájsť príliš hlboko do ochotnej amatérky, potom by to pre ňu mohlo byť aj bolestivé. Prístroj ale nezapadne, na to je dostatočne dlhý, žiadny strach. Rozhodne je nutné priznať, že je to zaujímavá výzva a človek sa odhodlá vyskúšať skoro všetko, pretože je už od prírody tvor veľmi zvedavý. Ak sa ale pridáte “do trojky” s vibrátorom, voľte radšej nejakú nižšiu rýchlosť a nebude na škodu ani kvalitná pánska ochrana. VIDEO Ako vyzerá creampie z vnútra VIDEO

Niečo málo technických detailov

Vibrátor je pochopiteľne vodotesný a hyperalergenný, odoláva pôsobeniu lubrikantov aj bežných prostriedkov, ktoré sa používajú na umývanie a čistenie (áno, výrobca uvádza, že je ho možné vložiť aj do umývačky riadu!). Motor je veľmi tichý a pritom výkonný, môžete si vybrať zo šiestich rýchlostí “prevádzky” a povrch je na dotyk veľmi príjemný. Navyše je možné zvoliť aj režim automatického riadenia vibrácií, ktorý by mal rozpáliť aj tú najchladnejšiu frigidnú ženu. Nabíjanie prebieha cez priložený USB kábel, ktorý pri používaní samozrejme musíte odpojiť. K prístroju je pre jednoduché spracovanie záznamu priložený aj disk so softvérom pre stolný počítač alebo notebook, nechýba ani návod na používanie, avšak ten je natoľko jednoduchý, že asi ani nebude potrebný. Môže to byť celkom vhodný darček pre erotickú partnerku alebo kamaráta, ktorý sa chváli tým, že v oblasti sexu už vyskúšal úplne všetko.

Nazrieť možno aj do zadočku

Milovníci a milovníčky análneho sexu alebo anál erotických služieb môžu pochopiteľne svoju zvedavosť ukojiť aj nahliadnutím do zadočku, to už záleží na každom osobne a jeho miere vkusu či skrytých erotických túžbach. Skúsite prekvapiť svoju obľúbenú amatérku na erotickom priváte technickou novinkou? Ak sa k tomu odhodláte, napíšte nám, ako to dopadlo, radi skúsenosti a poznatky zverejníme. Aha, nezmienil som sa o cene? V čase, keď tento príspevok píšem, pohybuje sa cena (Svakom Siime Sex Selfie Stick USB Rechargeable Video Camera Vibrátora (tak zložito a dlho sa skutočne volá!) okolo 120 libier.