Titfuck sexPekne medzi prsia.. Sexuálne uspokojenie mimo vagínu alebo anál je veľmi obľúbenou erotickou praktikou, pritom sa nemusí vždy jednať len o orálny sex do úst. Môže sa jednať o súčasť erotickej predohry, alebo o samostatný pohlavný akt, ktorý je vykonávaný napríklad technikou, ktorá sa nazýva TITTYFUCKING. V tomto prípade ide o zasunutie penisu do žliabku medzi prsiami a jeho stimuláciu stiskom zo strán a pohybmi, ktoré bývajú rovnaké ako pri kopulácii. V kombinácii s orálnym sexom alebo pri použití vhodných lubrikantov je možné dosiahnuť dlho trvajúce, ľahko kontrolovateľné vzrušenie, navyše táto technika účinne funguje aj pri znížení erekcie a vedie aj k jej plnému dosiahnutiu. Používa sa to aj pri opakovanom styku, miesto žliabku medzi prsiami (ktorý ale určite pôsobí najdráždivejšie) je možné penis vložiť aj do podpažnej jamky, podkolenia alebo medzi stlačené chodidlá či stehná. Táto technika dôjde ocenenia aj v prípade menštruácie alebo iných ženských problémov, ak nie je klasický styk možný a nechcete zostať len pri fajke. Keď už som spomenul to menštruačné obdobie, viete o tom, že…

NIELEN UPÍRI TÚŽIA PO KRVI?

Krv a sexJe to tak, hoci väčšina priateliek, mileniek, manželiek aj escort spoločníčky zaFO si v tomto období dávajú “erotickú pauzu”, niektorým však sex a erotické praktiky v období menzesu nevadia a praktizujú ich. Nájdu sa totiž MENOMANI, čo sú jedinci, ktorí naopak k menštruujúcim ženám pociťujú zvýšenú náklonnosť a styk s nimi vyhľadávajú, dokonca ho preferujú. Ak majú navyše pohnútky na olizovanie menštruačnej krvi, jedná sa o takzvanú MENOFÁGIU, ak si doprajú krvavú pochúťku z pohára, nesú odborné označenie MENOPOTOVIA. Všeobecne sa vzrušenie z čerstvej krvi nazýva STIGMATOFÍLIA a tieto praktiky sa objavujú aj u satanistov a priaznivcov ďalších kultov a sekt. Démonom, satanom, upírom, vlkolakom aj ďalším desivým a tajuplným postavám niekedy venujeme samostatné rozprávanie, táto tematika má s erotikou a sexom veľa spoločného a je pomerne veľmi zaujímavá.

KISS MY ASS!

Rimming a sexAk sa na vás niekto oborí nevyberanými slovami typu “pobozkaj mi zadok!” alebo dokonca “Vylíž mi prdel!”, väčšinou to v bežnom živote znamená poslanie do čerta, ale povedané naozaj naplno. Súčasne ale v určitej erotickej situácii by to mohla byť výzva k sexuálnym hrám. Ako sa tieto techniky nazývajú? No predsa RIMMING (inak tiež rim job alebo aniningus či anilinctus), všetko to smeruje k uspokojovaniu partnerky alebo partnera v análnej oblasti prostredníctvom jazyka. Proste láskanie a dráždenie konečníka i priľahlých partií, vykonávané tak, aby to bolo dokonalou a pomaly silnejúcou, vzrušujúcou predohrou pred vaginálnym alebo análnym sexom alebo samostatnou cestou k orgazmu. Orgazmus pri vhodne vykonanom rimmingu často dosahujú aj muži, rozhodne však nielen homosexuáli, táto erotická praktika je veľmi obľúbená aj u zásadových heterosexuálov. Vykonávanie nie je obmedzené len na jazyk, poslúži aj nos, pery a prípadne mechanické pomôcky. Aplikácie lubrikantov sa často kombinujú s použitím vonných olejov, mastí i sladkých krémov či alkoholu. Pri tomto dráždení okrem análnych kolíčkov nájdu využitie aj páperové šteklítka, ovocie, zelenina a mnohé ďalšie pomôcky, vždy záleží na erotickej fantázii zúčastnených a na tom, čo je práve po ruke (alebo bolo “nenápadne” pripravené). Nechať sa nežne olizovať a láskať je príjemné skoro pre každého milovníka sexu, mnohí práve taký rituál s chuťou vykonávajú svojím erotickým partnerkám. K rimmingu patrí aj jemné láskanie a hladkanie polovičiek, ktoré väčšinou nielen predchádza, ale vykonáva sa aj v takzvaných “oddychových” fázach, ak ešte nechceme vyvrcholiť.

FACESITTING - SADNI MI NA TVÁR!

Facesitting a sexPri rozkročení a dosadnutí na tvár partnera alebo partnerky je možné si vychutnávať intímne partie toho druhého a zároveň vykonávať ich dráždenie či stimuláciu. Táto záľuba sa nazýva FACESITTING, je celkom obľúbená a žiadaná, stretneme sa s ňou aj pod označením queening alebo facesit, je možné ju praktikovať samostatne alebo vo forme BDSM spolu s ľahkým pridusením. Zvyčajne sedí dominantná žena na tvári podriadeného (submisívneho) muža. Pri opačnej variante je muž hore a žena môže praktizovať súčasne TEABAGGING, teda ukladanie semenníkov na tvár alebo do úst partnerky. Z toho vychádza aj názov techniky, ktorý vo voľnom preklade označuje “namáčanie čajového vrecka”. Facesitting sa niekedy vykonáva aj s ponechaním spodného prádla, trením nohavičiek o tvár je možné v mnohých mužoch vyvolať silnú rozkoš. Navyše sa pripája aj vôňa intímnych partií, takže použité tangá bývajú žiadanou korisťou pre milovníkov drobných fetišov. Ako “plný facesitting” sa niekedy označuje poloha, pri ktorej muž zľahka sedí na tvári partnerky, tá mu olizuje semenníky a análny otvor, ktorý súčasne penetruje prstom, análnym kolíkom alebo vibrátorom. K tomu ešte vykonáva masturbáciu jeho penisu, ak si túto činnosť muž nevykonáva sám. Niekedy je navyše praktizovaná aj ľahká bondáž, teda spútanie alebo znehybnenie submisívny osoby. Vždy, aj pri plnom ponorení do vzrušenia a sexu treba sledovať dostatočný prístup kyslíka zasadnutej osoby, aby nedošlo k výraznejšiemu priduseniu, hoci je to do určitej miery súčasťou “drsnejších” erotických praktík. Predovšetkým je potrebné dávať pozor na vývoj situácie v prípade, kedy zasadávajúcou osobou je žena, ktorá patrí do kategórie BBW, potom stačí málo a môže nastať problém. Čo značí označenie BBW? V angličtine to znamená “BIG BEAUTIFUL WOMEN - veľké krásne ženy”, termín je trochu nadnesený a značí predovšetkým skutočne veľké, ale súčasne výrazne zaguľatené až obézne ženy.

BEZPEČNE A ROZUMNE AJ V SEXE

Ak nachádzate záľubu v podobných erotických praktikách, ktoré sa pohybujú na hranici straty vedomia, bolesti, natiahnutia či vykĺbenia končatín alebo v nejakých obdobne rizikových oblastiach sexu, určite poznáte a používate zavedený a osvedčený systém SSC. Neviete o čo sa jedná? Asi budete skôr používať iné označenie pre všeobecne známy pojem, ktorý vznikol zo skratky SAFE, SANE AND CONCENSUAL, v preklade to teda znamená “bezpečne, rozumne a bez riskovania“. Zjednodušene povedané ide o to, aby bolo vždy vopred dohodnuté a dohovorené znamenie, ktoré znamená okamžité prerušenie a ukončenie vykonávanej praktiky. Tento signál musí byť pre všetkých zúčastnených vždy ľahko dostupný a musia o ňom byť všetci vopred informovaní. Nie je to žiadne strašenie ani prehnané obavy, jednoducho človek pri niektorých erotických praktikách naozaj nevie, kedy sa niečo vymkne kontrole… preto radšej vždy rozumne a bezpečne. Aj keď navštevujete sex privat, radšej si vždy vopred dohodnite “núdzový vypínač”, hlavne pri divokejších erotických hrátkach.