sex-hobbyKaždý správny chlap má svojho koníčka, niekedy je tých záujmov hneď niekoľko. Dokážeme sa hrať ako malí chlapci s autíčkami, vláčikmi alebo lepiť modely, fanaticky pátrať po nových kúskoch do zbierky známok či pohľadníc, pochopiteľne aj sex možno považovať za voľnočasovú aktivitu. A ako funguje kombinácia niekoľkých rozličných záujmov dohromady, je to vôbec nejako realizovateľné? Určite áno, len sa pozrime okolo seba a hľadajme. Tých možností nájdeme totiž oveľa viac, než by si človek na prvý pohľad pomyslel. My chalani každého veku sme jednoducho vynaliezaví a hraví, navyše občas aj nežnejšia polovica ľudstva príde s nejakým zaujímavým nápadom, ktorý stojí za pozornosť či dokonca za realizáciu.

SVALOVCI Z POSILŇOVNE

sexy couple, muscular man holding a beautiful woman isolated onNávštevníci posilňovní, rovnako ako tí, ktorí majú niečo ako telocvičňu doma a stále pracujú na svojej dokonalej postave, tí majú v nadväzovaní vzťahov a pri výletoch za erotikou veľkú výhodu. Je to jedna zo zakorenených úvah, s ktorými sa môžete veľmi často stretnúť. Sú vyrysované brušné svaly, pevný malý zadok a vypracované dokonalé bicepsy zárukou príťažlivosti pre nežné pohlavie alebo dokonca zárukou vysokých erotických výkonov? Na kúpalisku alebo športovej dráhe určite taký vypracovaný muž priťahuje pohľady žien, ktoré uvažujú o tom, že by určite stál za hriech, ale niekedy to zase tak slávne nebýva. To vám potvrdia mnohé dievčatá z erotických privátov a sex klubov. Majitelia veľkých svalov sa často mimoriadnymi výkonmi zrovna nepredvedú a ich erotická fantázia býva pomerne malá. Sex predsa nie je len o tom vykonávať kopulačné pohyby čo najvyššou rýchlosťou alebo dokázať zvládnuť aj tie najnáročnejšie polohy pre milovaní. Dokazovať si tak svoje výkony, to často svedčí o nejakom komplexe alebo inom psychickom probléme. Naopak “pohodári” s trošku zaguľatenou postavou bývajú vraj tými najlepšími milovníkmi, vedia byť nežní, vynaliezaví a majú veľkú výdrž. Takže ak sa chcete venovať milostným hrám doma a občas si niekde skočiť bokom, nemusíte sa ešte kvôli tomu hlásiť do kulturistického krúžku. Erotické služby sú predsa dostupné pre každého a rozhodne by mali byť skôr potešením ako drinou a pretekmi so svojím podvedomím, či dokážete zlepšiť svoj rekord z poslednej návštevy. Správna sexica navyše dobre vycíti, čo muž potrebuje a po čom túži, dokáže mu dať vrchovatú dávku uspokojenia a to je ten pravý prínos správneho sexu, z ktorého cítime radosť a pohodu. Takže už dosť nespokojných pohľadov do zrkadla, ak to teda s vami nedošlo až tak ďaleko, že máte problém si zaviazať topánky. A hurá za nejakou tou mačkou!

KRKOLOMNÝ SEX A EROTIKA POD HLADINOU

sex-horyVeľmi nezvyčajným variantom prevádzkovania sexu je spojenie erotických aktivít so zdolávaním skalných štítov a vysokých hôr. V tomto prípade bude asi hľadanie vhodnej spoločníčky v bežnej ponuke sexzoznamky prakticky bezvýsledné, je potrebné nájsť odvážnu a súčasne eroticky zameranú spoločníčku a spoločnú akciu poriadne naplánovať, niečo také sa naozaj dá realizovať! Pôvodne som tento sex, prevádzkovaný v závese na nylonovom lane nad hlbokou strží poznal len z rozprávania môjho šibnutého kamaráta, ktorý adrenalínové športy proste miluje. O niečo neskôr akciu opakovali (vraj sa im to vážne páčilo!) A zobrali so sebou aj fotografa, obrázky neboli nič moc, z veľkej diaľky príliš kvalitné neboli, musím ale uznať, že niečo také si vyžaduje naozaj poriadnu porciu odvahy a nadšenia. Najväčším zážitkom okrem samotného pohlavného aktu vraj bolo pracné vyzliekanie z outdoorového oblečenia nad hlbokou trhlinou, vzájomne si pomáhali a vzrušenie bolo údajne priamo neopísateľné. Síce tvrdím, že človek by mal vyskúšať všetko, ale toto je jedna z vecí, o ktorej si radšej nechám len rozprávať.O niečo bližšie mi je predstava milovania pod morskou hladinou, tým však nemyslím nejakú tú „rýchlovku“ v príboji na opustenej pláži alebo aj medzi nič netušiacimi kúpajúcimi sa. Zmieňujem sa o potápaní s kyslíkovými prístrojmi, ktoré umožnia pomerne dlhý pobyt pod hladinou.

SEX NA KONI A POD KOŇOM

sex-senoKôň, ktorý sa používa v gymnastických zostavách, je celkom šikovná pomôcka pre vyskúšanie niektorých inak ťažšie uskutočniteľných erotických polôh, ale ako ste na tom so vzťahom ku skutočným koňom z mäsa a kostí? Kôň je symbolom ušľachtilého zvieraťa, ak muža prirovnáte k ohnivému plemennému žrebcovi, zdravým spôsobom mu to zdvihne sebavedomie. Ale je to predsa len veľké zviera a kto vie, čo sa mu môže naháňať v hlave, keď ho chceme pribrať do erotických hrátok? Bez skúseností sa do príliš divokých experimentov radšej nepúšťajte a po tom, čo obdaríte krásne a ušľachtilé zviera maškrtou a pohladením (čo býva situácia, kedy spoľahlivo zmäkne srdce i tej najodolnejšej a tvrdohlavo vás odmietajúcej krásavice), využite nejaký šikovný kútik so senom alebo slamou (tá ale dokáže byť pekne ostrá a nepríjemná - ale romantika v tom naozaj je) v príjemnej konským dychom vyhriatej a nezameniteľnou atmosférou voňajúcej stajni, aby ste dokázali svoju mužnosť. Pozor na obdobie menštruácie na strane partnerky, v tom prípade by ste mohli v niektorom zo žrebcov vyvolať (hoci dnes skôr prevažujú kastrovaný valasi) zvýšený záujem o vašu spoločníčku. Venujte teda zodpovedajúci čas prehliadke a kontrole predpokladaného “miesta činu” a môžete si aj pripraviť (akoby náhodne niekam po ruke) mäkkú huňu, čo bude iste príjemnejšie než zmienená slama či seno. Ak za krkom ucítite jemné funenie a zamatový dotyk, zrejme sa niektorý z obyvateľov stajne o vašu činnosť zaujíma, nemajte ale strach, kone majú rozumu viac než mnohí ľudia. A sex v sedle na konskom chrbte? Inu, dá sa to urobiť, rozhodne to ale nie je zážitok, ktorý si budete chcieť zopakovať. Klasické ani westernové sedlo nie je pre erotické divočenie dvoch dospelých ľudí rozhodne ideálne tvarované a príjemné to nebude ani pre trpezlivého štvornožca. Ale môžete to skúsiť, aby ste sa mohli chváliť uskutočneným snom mnohých mužov… a potom všetko v pokoji dokončiť niekde na oveľa pohodlnejšom mieste. Viem o čom hovorím, väčšinou som s pozvaním na návštevu ku koňom úspech skutočne mal a navyše - kone to na vás neskôr určite nevytárajú…