Sex inzercia - Amaterky.skSex inzercia na stránkach, ktoré sa zaoberajú inzerciou erotických služieb, escortnými aj ďalšími službami za finančnú odmenu spravidla priláka návštevníka, ktorý dobre vie čo konkrétne hľadá. Napriek tomu ho niektoré ponuky zaujmú a upútajú oveľa viac ako ostatné, rozmýšľali ste niekedy o tom, čo taký inzerát vlastne všetko prezradí a ako na čitateľa pôsobí? Na štýle a pôsobivosti inzerátu totiž veľa záleží. Záleží na prvom dojme ktorý je často ten najdôležitejší. V prípade zlého prevedenia sa nedočká ani dočítaní do konca. Čo návštevníka zaujíma a čo by mala vaša sex inzercia obsahovať? Názory a záujmy klientov pochopiteľne nie sú úplne jednotné, určitú zhodu tu ale je môžné nájsť.

Na prvý pohľad

Inzeráty na internete sa trochu odlišujú od bežnej novinovej alebo časopisovej inzercie, hoci majú aj dosť spoločného. Čo by to bolo za erotický inzerát, aby nebol doplnený peknou a veľa napovedajúcou fotografiou prípadne dokonca odkazom na celú galériu ďalších fotiek? Tu občas býva prvý kameň úrazu - niektoré fotky totiž nie sú naozaj podarené a dokážu pokaziť celý dojem skôr ako sa človek vôbec dá do čítania. Fotografie väčšinou ukazujú celú postavu či už čiastočne oblečenú, alebo úplne “bez”. Dôležité je to ako momentka pôsobí. Neutrálne pozadie dá vyniknúť postave ženy a detailom, zaujímavo zvolené pozadie zasa môže podnietiť erotickú fantáziu. Ak si chcete uchovať anonymitu v snahe zachovať si diskrétnosť a súkromie, možno sčesať vlasy do tváre, použiť masku alebo tvár skryť za kúskom bielizne či iným predmetom. Ak svoju tvár predvediete a navyše s tým správnym výrazom, určite môžu záujem vzbudiť ľahšie. Veď nikto nerád nakupuje “mačku vo vreci”. Na fotografii môže dobre pôsobiť aj správne zvolené erotické prádlo alebo pomôcky obzvlášť ak ho spoločníčka s obľubou používa a uvádza aj v ďalšej ponuke. Ak k vašim fotkám pridáte overovaciu fotografiu získa vaša sex inzercia vačšiu dôveryhodnosť v očiach potencionálneho zákazníka.

Topovanie prináša úspech

Tento spôsob zviditeľnenia inzerátu umožňuje jeho posunutie a udržiavanie medzi tými najlepšie umiestnenými na stránke - teda tými, ktoré prakticky každý návštevník erotickej zoznamky spozoruje a prezerá ako prvé. Veď koľkoraz ste sa vy sami dostali až na koniec inzertnej ponuky a prečítali ju? Človek ako by mal nejako zafixované, že tie najlepšie veci sa vždy ponúkajú na začiatku. A na tom je založený princíp topovania. Prebieha formou zaslania SMS, často sú možné aj ďalšie postupy na získanie jednej z popredných pozícií. A nielenže prinášajú zvýšený záujem a tým pádom aj zisk pre inzerujúcu, sú súčasne aj dôkazom toho, že dbá okrem iného na svoju reklamu a propagáciu. To zároveň svedčí o tom, že aj ponúkané služby budú na úrovni. Topovanie má zmysel a skutočný význam predovšetkým na známych inzertných portáloch, kde vyhľadáva veľký počet potenciálnych zákazníkov a ktoré sú medzi ľuďmi populárne. Stránky sú optimalizované aj pre všetky ďalšie zariadenia, schopné prezerať internetový obsah. Neobmedzujeme sa teda len na používateľov stolných počítačov alebo notebookov ale aj na smartfóny či tablety.

Lož má krátke nohy

Tým sa dostávame k jednej z vecí, ktoré sú v sex inzercii občas cieľom kritiky a to je pravdivosť vložených inzerátov.  Kontrolujeme každý vložený inzerát, overujeme fotografie a telefonický kontakt, ktorý inzerentka uvedie. Pokiaľ ste inzerentka, chcete na amaterky.sk inzerovať a máte v úmysle použiť z internetu stiahnuté fotografie ušetrite si čas a ani sa nesnažte. Pohybujeme sa v IT oblasti viac ako 15 rokov, verte mi, prídeme vám na to a dostanete sa zbytočne na náš “radar”.  S každým sa snažíme jednať ľudsky a s pochopením aj keď to niekedy nie je jednoduché. Stojíme si za tým, že sme vždy jednali fér aj keď by to mnohí vzdali a neinvestovali svoj čas ďalej. Treba si uvedomiť, že za údaje uvedené v inzerátoch sú zodpovedné inzerentky čiže aj keď inzerát ako prevádzkovatelia portálu kontrolujeme, občas sa možno stretnúť s uvedením nepravdivých alebo nadsadených údajov, prípadne použitím nezodpovedajúcej fotografie. Upozorniť nás na to je asi najlepším riešením, ktoré je možné zvoliť. Ak sú oprávnené zásah a náprava na seba nedajú dlho čakať.

Vaša sex inzercia a ďalšie dôležité údaje

Rozhodne vás bude zaujímať dostupnosť spoločníčky, teda kedy a akým spôsobom je možné jej služby objednať aj využiť, časová dostupnosť súvisí tiež s tým, či ponúka privát, dochádza za zákazníkmi, prípadne informácie o možnosti diskrétneho parkovanie a prístupu. Najčastejšou formou kontaktu býva telefón, prípadne SMS, následne sa už ďalšie detaily dojednávajú pomerne ľahko. Predovšetkým v prípade, že inzerát obsahuje také dôležité detaily, ako je rozsah a konkrétna forma ponúkaných úkonov aj orientačný cenník. Pokiaľ má dievča ďalšie prednosti či schopnosti, ktoré v inzeráte zdôrazní je to vždy len plus. Môže sa jednať o znalosť cudzích jazykov, absolvované masérske či tanečné kurzy a podobne. To sa týka aj prípadných menej obvyklých praktík či sexuálnej orientácie, hľadajúci si je potom istý, že sa obracia skutočne na tú správnu. Inzerát je určite veľmi dôležitým krokom pri ponúkaní erotických služieb, ak je doplnený ešte dráždivým a vyzývavým textom (ktorý nemusí byť príliš dlhý, ale mal by záujemcov o tieto služby dostatočne zaujať), vaša sex inzercia splní určite svoj účel a privedie k sebe práve tých, ktorí si navzájom vyhovia k obojstrannej spokojnosti.