sexual-jokeUrčite nie je potrebné brať sex a všetko čo s ním súvisí úplne vážne, veď nejaké to odľahčenie a žartíky k milovaniu rozhodne patria, uvoľnenie poslúži aj k psychickej pohode a práve tá by mala byť neodmysliteľnou súčasťou všetkých erotických činností. Na to by sme mali pamätať aj vtedy, keď navštívime erotický privát. Mnohé pomôcky a príslušenstvo sú zhotovené tak, aby situáciu odľahčili, pozrime sa teda na niektoré z nich. Často sa jedná o predmety, ktoré sú zároveň aj vtipným darčekom alebo len tak pobavia a dvihnú náladu.

Vtipné KONDÓMY

i_love_my_dickPomerne často sa môžeme stretnúť s najrôznejšie tvarovanými kondómami, hoci účelom nezvyklých tvarov je predovšetkým dráždiť vagínu partnerky rôznymi výstupkami a zvrásnením, súčasne môže byť takáto ochrana celkom vtipná. Zberatelia občas majú medzi svojimi kúskami aj skutočne jedinečné exponáty, napríklad jeden z mojich známych, ktorý sa venuje okrem známok a odznakov aj kompletizácií zbierky neobvyklých kondómov mi ukazoval neskutočné kúsky. Okrem zajačikov, čertov a drakov sa nevyhýbajú ani spodobneniam politikov, hercov či ďalších známych postáv, či už skutočných alebo fiktívnych. Zvláštnou kategóriou sú kondómy s vtipne riešeným obalom, od citátov z klasiky cez žartovnú táraninu až po skutočne malé umelecké diela. Ak dobre ovládate niektorý zo svetových jazykov (najviac ich asi nájdete v angličtine), môžete sa celkom dobre pobaviť, aj keď súčasne budeme vyhľadávať erotické služby. Vtipná potlač nielen na obale ale aj priamo na kondóme občas napodobňuje kožušinu tigra, kožu zebry, žirafy alebo napríklad auto či vesmírnu raketu, fantázia výtvarníkov neobmedzená. Všetko samozrejme v najrôznejších veľkostiach a prevedeniach.

UŠI a chvostíky, VÔŇA A GÉLY

Platené spoločníčky majú často k dispozícii aj bohatý výber rôznych pánskych ochrán, ale veľa záleží na kvalite tej ktorej sex ponuky. Preto radšej pri podozrivo vyzerajúcej ponuke si takéto unikátne rarity, ak na ne narazíte a zaujmú vás, skôr vyžiadajte do zbierky alebo ako recesiu pre pobavenie priateľov a použite tie svoje overené, ktoré ste si priniesli so sebou. Inak kondómy s výstupkami vo forme rožkov, labiek, ušiek a kto vie čoho ešte ďalšieho sú často vítané pre navodenie väčšieho erotického vzrušenia a silného dráždenia u partnerky. Najmä muži, ktorí majú komplexy (a často úplne zbytočné, tiež by sme tejto téme mali venovať nejaké zamyslenie, myslím si) z nedostatočnej veľkosti svojho klenotu na ne často spoliehajú. Oživením je aj vôňa, sú milenky a spoločníčky, ktoré tou správnou vôňou rozdivočíte viac než poctivo odvedenou predohrou, len treba zvoliť tú správnu. Ak ženy chcú mať zo sexu skutočný pôžitok, iste vám to ale samy nejako nenápadne dokážu naznačiť. Ak sa rozhodnete použiť kondóm, ktorý podporí a predĺži vašu erekciu a výkonnosť, môžete si vybrať zo širokej ponuky, ak chcete vydržať dlhšie, často stačí zvoliť ochranu z pevnejšieho materiálu, kedy penis nebude tak intenzívne dráždený, alebo zvoliť ochranu s chladivým gélom.

Starenku ALEBO poriadnu ŽENSKÚ?

grannydollPre niekoho možno trochu drsný vtip, milovníci kanadských žartíkov a možno aj tí, ktorí chcú jednoducho vyskúšať všetko, s nadšením siahnu po nenápadnej krabici, skrývajúcu napríklad nafukovaciu babičku. Môžete sa pobaviť s celou spoločnosťou alebo prežiť erotické chvíle, bez toho aby ste sa museli vydať za starenkou do domova dôchodcov. Stačí si objednať decentný balíček. Ponuka nafukovacích a v poslednej dobe aj luxusných silikónových panien a figurín je veľmi rozsiahla, môžete tu nájsť napríklad aj verne prevedenú krásavicu, pri ktorej ste vyložene radi, že je nafukovacia. Inak by vás totiž pri trochu divokejšom sexe mohla pekne zvalcovať, napríklad ak je taká XXXL sexica práve Vašim snom alebo proste chcete vyskúšať niečo nové alebo šialené. Nafukovačka sa na vás totiž v žiadnom prípade nebude hnevať, ak sa v polovici aktu rozhodnete skončiť a napcháte ju späť do krabice. Naozaj zaujímavé prevedenie, okrem už tradičných troch telesných otvorov majú aj ohromné prsia, medzi ktoré sa zmestí aj ten najväčší “bombardér”. Môžete si vyskúšať, aké to je zaboriť svoju pýchu medzi faldy, čo by ste si možno inde nedovolili. Ale pozor, dievčatá “pri tele” si rozhodne nezaslúžia nejaké posmešky alebo odmietanie, nie nadarmo skúsení milovníci už pred dávnymi rokmi tvrdili, že je v nich sexu na rozdávanie a dodnes majú amatérky s ľahkou aj výraznejšiou nadváhou zákazníkov viac než dosť. Títo zákazníci odchádzajú väčšinou nadmieru spokojní a často sa vracajú. Neveríte? Je len jeden spôsob, ako ich kvality dokonale preveriť … tak na čo ešte čakáte?! Od toho je tu predsa sex zoznamka!

SPODNÉ PRÁDLO “na zožranie”

Bonbónová spodná bielizeň je vtipný darček a súčasne do sexu prinesie trochu oživenia úplne nezvyklým spôsobom. Podprsenka a tangáčové nohavičky z drobných sladkých korálikov, navlečených na šnúrke, to je naozaj výzva! Ale pozor, ak niekto nevie svojmu chrupu dostatočne dôverovať a pritom je v ňom toľko energie, že sa nedokáže k vytúženému cieľu prehrabať a prelízať pomaly, mal by radšej zvoliť niečo iné. Spomínam (dnes už so smiechom, vtedy to bolo trochu iné) na takú srandičku, ani už neviem, kde som tento bonbónový komplet kúpil, ale v tej dobe to bolo niečo super, rozhodol som sa obdarovať priateľku a následne ju poriadne obšťastniť. Mám dojem, že to bolo z ponuky niektorej čerstvo vzniknutej sex inzercie alebo erotického e-shopu. Lenže došlo k tomu, že šnúrka, na ktorej boli sladké korálky navlečené, sa mi dostala medzi zuby. Samozrejme, ako na potvoru, sa zachytila o nedávno nasadenú korunku na rezáku. Keď som si nenápadne snažil pomôcť prstom a nitku uvoľniť, partnerka nedočkavo pohla panvou, zavzdychala, potom to cinklo… a ja som hľadal korunku po koberci, sex bol odložený na neskôr a keď sa priateľka začala po zistení situácie smiať ako blázon, najradšej by som ju prerazil. Ale nakoniec to dobre dopadlo, korunku som našiel ak tomu milovaniu sme sa vrátili. Len tie výbuchy smiechu, tie ma vyvádzali z miery. No, dnes už sa tomu aj ja dokážem zasmiať …