sex na neobvyklých miestachVyskúšať v sexe občas niečo úplne neobvyklé, niečo, o čom ste napríklad len počuli alebo si dokonca vymyslieť vlastný originálny nápad, to je určite veľmi zaujímavé a lákavé. Túžba pomilovať sa na neobvyklých miestach alebo neobvyklým spôsobom, to do kategórie týchto erotických nápadov rozhodne patrí. Určite sa mi nepodarí spomenúť všetky zaujímavé možnosti, ale u niektorých by som sa rád pozastavil. Ak budete mať aj vy skúsenosti alebo dobrá nápady, neváhajte sa o ne s ostatnými čitateľmi podeliť, nie každý má tak bohatú fantáziu a možno niekomu prinesiete príjemnú inšpiráciu. Od nápadu k realizácii je niekedy dosť dlhá cesta, partnerky a manželky často nemajú pre naše (možno občas trochu bláznivé, to pripúšťam) nápady často pochopenie, ale našťastie sa môžeme obrátiť na dievčatá, ktoré za finančnú odmenu (zafo) pomôžu splniť aj tie najdivokejšie plány, ktoré dáme dohromady. Už pri výbere nám môže výrazne pomôcť použitie filtra na úvodnej stránke erotického portálu, kde po nastavení rozšíreného filtra „Špeciálne detaily“ a vybratí položky „poskytujem služby aj na neobvyklých miestach“  zistíme, ktoré dievčatá túto erotickú službu priamo poskytujú. Pre niektoré spoločníčky je takáto zmena a nejaké to vzrušenie navyše lákavou a príťažlivou zmenou, takže aj ich prístup bude tomu zodpovedať a my sa môžeme tešiť na naozaj neobyčajný zážitok.

Čo je po ruke

Už pri návšteve na sex priváte alebo v hotelovej izbe možno vyskúšať niektoré netradičné spôsoby sexu. Niekomu to možno ani nezvyčajné nepríde, ale stále sa nájdu aj takí, čo sa ešte nepomilovali na stole, na kuchynskej linke, veľmi príjemný je aj sex napríklad vo vani alebo v sprchovacom kúte. Prekvapivo bude možno aj váš zážitok lepší z toho sprchovacieho kúta, bežná úzka vaňa nám totiž veľa možností k pohybu a zmenám polôh nedá, ale ak by ste mali možnosť využiť veľkú rohovú vaňu, bude to určite stáť za to! Pre tých, ktorých vzrušuje, že vás niekto môže sledovať alebo vyrušiť, sa potom ponúka možnosť pomilovať sa vo verejnom bazéne alebo niekde na kúpalisku. Vyberte si ale vhodné miesto a pozor na plavčíka, mohol by vám závidieť a tým pádom by ste u neho pochopenie asi nenašli. Rozhodne sú hrátky vo vode veľmi zaujímavé a vďaka tomu, že vás aj partnerku voda nadnáša, možno vyskúšať aj polohy, ktoré by sme inak ťažko zvládali. Navyše určite nebudete potrebovať žiadny lubrikant. Vo víre vášne a sexu ale pozor na to, aby ste sa vy alebo vaša spoločníčka nenapili vody viac, než je zdravé, pri divokom vyčíňaní sa človek príliš neovláda. Sex na balkóne vám asi spoločníčka na priváte nebude chcieť poskytnúť (z celkom pochopiteľných dôvodov), ak to ale chcete vyskúšať, je potrebné si zabezepečiť byt alebo to vyskúšať niekde na hoteli.

Okolo sú ľudia

Práve prítomnosť ľudí okolo, ktorí netušia, čomu sa práve oddávate a nutnosť udržať svoje vzdychy a pohyby na uzde, robia sex na verejne prístupných miestach tak dráždivým a populárnym. Napríklad v kine sa asi budete musieť uspokojiť len s orálnym sexom a nejakou tou “prácou rukami”, aj tak je to ale pre mnohých veľmi dráždivý zážitok. Vyskúšať sex napríklad v prezliekacej kabínke v obchode, no to už musíte mať všetko dôkladne vymyslené a nič neunáhliť. Ak sa totiž obaja pohrnú do kabínky príliš divoko, bude to personálu jasné a nejakým spôsobom vám plánovane hrátky prekazia. Skôr sa to oplatí narafičiť tak, že do kabínky vojde len jeden a druhého potom privolá na pomoc s nejakým tým zipsom alebo inou podobnou zámienkou. Vo veľkom obchodnom stredisku to býva ľahšie, ale dajte pozor, aby tam nemali nainštalovanú priemyselnú kameru. Ak vám kamera nevadí alebo vás naopak ešte viac vzrušuje pocit, že vás pri sexe niekto sleduje, potom môžete pokojne vyskúšať aj tento adrenalínový šport.

Dopravné prostriedky

Sex v aute sme rozoberali v minulom článku, ale sú aj iné možnosti. Aké? Napríklad metro, električka alebo autobus môžu pre nenápadný a tajný sex v bezprostrednej blízkosti nič netušiacich ľudí byť ideálnou možnosťou. Možno by ste sa divili, koľkokrát niekto sexoval vo vašej bezprostrednej blízkosti práve na takýchto miestach, a vy ste nič ani nezaregistrovali. V taxíku z vás vodič asi nadšený nebude a to ani pri decentných hrátkach, nieto ešte pri orále, k niečomu ďalšiemu vás asi nenechá dôjsť, skôr vám ponúkne odvoz na hotel alebo erotický privát. V autobuse sa na zadných sedačkách už dá celkom dobre “nasadnúť” a pokiaľ nie je cesta dokonale rovná, máte aj uľahčenú “prácu” s potrebnými pohybmi. Vagóny metra sú väčšinou dôkladne monitorované priemyselnými kamerami a tak tam veľa súkromia určite mať nebudete. Snáď len ten zadný voz električky, tam sa dá celkom slušne vyčíňať. Ale s požiadavkou sexu v dopravných prostriedkoch asi spoločníčku moc nenadchnete, hoci ak by ste ju chceli vziať letecky niekam k moru, asi by odmietanie zas tak intenzívne nebolo a dostali by ste sa do neoficiálneho “klubu sexu v lietadle”, čo je snom mnohých mužov, ktorí sa túžia pochváliť  skutočne nezvyčajnými zážitkami. A čo sex na koni? Ak viete na koni jazdiť a máte nejakého spoľahlivého k dispozícii, je to nezabudnuteľný zážitok, inak si to radšej rozdajte “na koníčka” v hromade sena.

Sex na špindíru a na vode

Ak máte túžbu si vyskúšať sex niekde vonku len tak “na stojáka” v parku lebo na dvore, nevyberajte si k tomu tie najlacnejšie dievčatá, postávajúci niekde na rohu alebo pri ceste. Ak si trochu vážite a ceníte svojho zdravia, radšej požiadajte nejakú preverenú a spoľahlivú, inak síce môžete ušetriť nejaké peniaze za tieto služby, ale v celku sa taká skúsenosť nemusí vyplatiť. Občas sa v takýchto prípadoch nemôžete spoľahnúť ani na ochranu a o voňavej, na pohladenie a olízania lákajúcej mačičke si môžete nechať len zdať. Zaujímavý je ale napríklad aj sex na loďke, ten má niečo do seba, prevrhnutie nehrozí spravidla ani pri veľmi divokých polohách a ľahko sa pohojdávajúce plavidlo aj pocit hĺbky pod sebou je príjemne dráždivý. Len sa vám nesmie prihodiť to, čo sa podarilo môjmu kamarátovi, ktorý sa venoval milovaniu na loďke tak náruživo, že si vôbec nevšimol, ako zle zakotvená lodička doplávala pod most a jeho počínaním sa baví početný zástup ľudí. Rozhodne si nezabudnite zobrať nejakú deku, či už pod seba alebo pod partnerku!

Kostol a cintorín

Záverom sa dotknem témy, ktoré je pre mnoho ľudí trochu urážlivá až znesväcujúca, pritom ale pravdepodobne láka najmä tým, že “čo je zakázané, to je zaujímavé”. Jedná sa o pohlavný styk v kostole a na cintoríne. V kostole riskujete to, že sa dotknete citov veriacich. Vďaka tomu, že sa ale jedná o verejne prístupné miesto a svojím spôsobom tu pôsobí aj určitá velebnosť tohto miesta je tento sex tiež stále populárny. Pokiaľ vás ale niekto pristihne a nezostane len pri dohováraní alebo vykázaní z posvätného miesta, určite sa neodvolávajte na to, že som vás k tomu prehováral ja … naopak, radšej vás pred sexom v kostole vopred varujem :-) A čo na cintoríne? Určitá morbidita, trochu poverčivého strachu a pre niekoho svojím spôsobom zvrhlá romantika, inak, niečo to do seba má, ale osobne mi to stačilo vyskúšať raz, zase až taký zázrak to nie je. To radšej skúste sex na nejakej náročnej atrakcií na púti, tiež si užijete adrenalín. Ale k takýmto experimentom už budete dievčatá zháňať o niečo ťažšie, hoci verím, že sa vám to podarí.