SEX po telefóneTechnika sa na sexe po dlhé roky vlastne nijako príliš nepodpísala, hoci jej samozrejme nemožno uprieť určitú súvislosť. Vibrátory sú asi to prvé, čo každého napadne pri výraze “technika”, ale aj prvé masturbačné pomôcky boli na “ručný” pohon a fungovali veľmi spoľahlivo, či už sa jednalo o samoobslužnú alebo vzájomne vykonávanú činnosť. S bežným zavedením telefónnych aparátov v domácnostiach, kanceláriách a verejných telefónnych automatoch sa začal rozvíjať aj sex trochu odlišného typu, a to sex po telefóne. Okrem toho, že bolo samozrejme oveľa jednoduchšie dohodnúť si intímnu schôdzku alebo vopred dohodnúť požadované úkony, praktiky či iné detaily sa našlo viac a viac takých, ktorí boli napríklad veľmi hanbliví alebo mali komplexy zo svojho vzhľadu, preto sex za finančnú odmenu (zafo) často nebol pre nich vhodným riešením. So slúchadlom v ruke sa mohli venovať svojim erotickým fantáziám a občas si dovoľovať aj to, čo by normálne nedokázali ani len vysloviť. Sex po telefóne dosiahol ešte väčšieho rozmachu s nástupom mobilných telefónov. Užívateľ už nebol závislý na telefónnom aparáte ktorý bol doma, v práci alebo vo verejnej telefónnej búdke, kde sa okrem iného mohol obávať pristihnutia a posmechu a navyše ten nedostatok súkromia bol občas naozaj citeľný.

SEX po telefóne - o čo ide?

Sex po telefóne má samozrejme svoje výhody aj nevýhody, pozrime sa na ne teda trochu podrobnejšie. Vaša virtuálna partnerka na telefóne vidí len vaše telefónne číslo (určite nie je problém, zaobstarať si jednu kartu s číslom len pre tieto účely), nezáleží teda na tom, ako vlastne vyzeráte. Nielenže sa môžete do sýtosti vyblázniť či už nedbalo oblečený, neučesaný a neoholený, nevadí v tomto prípade ani nejaké to kilo naviac, ani nedostatok vlasov alebo zápach z úst.. Navyše sa môžete pustiť aj do veľmi odvážnych a ostrých výrazov, ktoré si niektorí jednoducho tvárou v tvár nedovolia ani k platenej spoločníčke, aj keď ich uistí, že jej také veci vôbec nevadia. Jednoducho tá maska anonymity mnohým dokáže pozdvihnúť sebavedomie. Niektorým časom dopomôže aj k tomu, aby sa zbavili svojich problémov s hanblivosťou alebo vyjadrovaním. Práve tí najväčší “slušáci” sa dokážu často po telefóne neskutočne odviazať, platí to samozrejme aj o ženách nemyslite si! Niekedy stačí len predstava, že sa s inou osobou na diaľku sexuálne dráždite, spomeňte si, ako na vás občas zapôsobí samotná predstava. Nemravné písanie či volanie dokáže naozaj divy! Pri sexe po telefóne pochopiteľne nehrozí žiadna prenosná pohlavná choroba, to je ďalší nevyvrátiteľný argument a výhoda tejto praktiky. Sex po telefóne má samozrejme aj svoje nevýhody, ani tie by sme nemali prehliadať. Rozhodne väčšine z nás bude chýbať telesný kontakt, dotyky, vôňa, pohyby partnerkinho tela a jej vzdychy, jednoducho jedná sa o realizáciu pomocou fantázie a predstáv, ktoré však v niektorých veciach nikdy nemôžu nahradiť skutočný živočíšny sex. Ak by ste sa sexu po telefóne na platených linkách začali venovať pravidelne, ani cena takéhoto hovoru nie je zanedbateľná. Často by celkom ľahko vďaka častejšiemu využívaniu týchto služieb presiahla aj sumu, ktorú by ste inak venovali spoločníčke na erotickom priváte. Sex po telefóne môže časom spôsobiť aj závislosť, podobnú ako je napríklad hranie na automatoch alebo alkoholizmus. A posledným aspektom je možnosť zneužitia posielaných textových správ, to je totiž ďalšia zaujímavá, veľmi dráždivá a obľúbená forma telefónneho styku. Veď sa môžete s partnerkou navzájom virtuálne dráždiť aj počas dôležitej porady, doma pred televíziou vedľa zákonitej manželky alebo v práci pred zrakmi kolegov a šéfov. Najčastejšou praktikou je buď vzájomné popisovanie toho, čo práve robíte, čo máte a nemáte na sebe, prípadne vzájomné vymýšľanie úloh ako napríklad “…teraz urob toto, potom zase ja urobím niečo a popíšem ti, ako mi je…”. Poslať si pár erotických fotiek je tiež veľmi dráždivé a je to možné vykonávať aj na diaľku.

Notebook, tablet, počítač

Hoci aj niektoré telefóny dokážu uskutočniť videohovor alebo spoločný chat, virtuálny sex sa dočkal obrovského rozmachu práve vďaka internetu. Erotické zoznamkyerotické portály ponúkajú videá, živé prenosy a ďalšie možnosti. Výber je rýchly a prakticky neobmedzený. Samozrejme opäť neriskujete žiadnu pohlavnú chorobu, ale telesný kontakt je jednoducho telesný kontakt. Ten zápach z úst zatiaľ ani najdokonalejšie zariadenie neprenesie avšak vďaka vysokému rozlíšeniu kamier už bude váš vzhľad viditeľný aj pre osobu na druhej strane virtuálneho spojenia. Na druhú stranu môžete ukázať detaily svojho tela a to, čo práve robíte, je to rýchle a pohotové. Lenže pozor, tu číha naozaj veľký strašiak! Nikto vám nezaručí (a na sľuby snáď už dávno neveríte, nie?), že si váš virtuálny partner všetko alebo časť prenosu nenahrá a zrazu nebude vaše video zdobiť nejakú sociálnu sieť. Po kvalitnom a dobre vykonanom zostrihu to síce môže byť na žalobu či rozbitie úst, ale kde sa dnes domôžete spravodlivosti! Určitým riešením je použitie vhodnej masky, ale pozor, prezradiť vás môže aj pozadie alebo váš nezameniteľný hlas. Takže s tými videohovormi a masturbáciou alebo inými praktikami pred webkamerou radšej pekne opatrne. Hlavne ten intímny kontakt, vôňa, dotyky a stisky, to bude internetovému sexu vždy chýbať, nech bude prenosová rýchlosť akákoľvek. Môžete sa venovať aj “ochudobnenej” variante internetového sexu, ktorá spočíva v textových erotických konverzáciách a posielaní erotických obrázkov na rôznych chatoch alebo zoznamkach. Avšak pozor, tu sa väčšinou schádzajú hlavne klamári a “kecalkovia”, ktorí pred kamerou samozrejme svoje uvádzané výkony nepredvedú a skrývajú sa za internetovú anonymitu. Možno sa niekedy dočkáme zatiaľ iba diskutovaného cybersexu, ale nemyslím, že by tieto techniky dokázali niekedy vytlačiť poriadnu jazdu s rozohnenou partnerkou, hoci nehovorím, že by som nejaký ten oblek s množstvom “vychytáviek”, senzorov a snímačov nevyskúšal. Určite by ma to lákalo, ale len ako zaujímavá technická vymoženosť, z ktorej vraj bude dojem takmer lepší ako skutočnosť no dostupnosť je ale zatiaľ vo hviezdach. Tak sa môžeme aspoň tešiť zase na niečo nové. A ak to niekedy vyskúšam, určite vám dám vedieť, aké to bolo.