sexPatrím medzi ľudí, ktorí milujú sex a chcem si ho naplno užiť. Nenávidím stereotyp v posteli. O čom to je ?! Ľahnete si na chrbát, poviete si: “No, dnes to bude OPAŤ misionár" … počkáte či z toho niečo bude a znechutený sa oblečiete a idete si ľahnúť. Možno ste spokojný a zaspávate s myšlienkou že je to fajn, že aj dnes „niečo bolo“! Ale nedá sa to aj lepšie? Vylepšite si svoj zásobník erotických praktík a uvidíte, že si niečo z toho obľúbite a zaradíte možno aj do toho vášho repertoáru.

SEX - každý ho miluje tak prečo si ho nevylepšiť?

Mnohí chcú byť krásnymi, chcú byť božskými a horúcimi milencami, po ktorých túži každý vo svojich predstavách a snoch. Je dôležité, aby ste si sexuálny styk užívali a priviedli do tohto stavu aj svojho partnera. Každý z nás túži svojho partnera neustále, dráždiť a vzrušovať. Stereotyp a nuda z vás amora lásky neurobí. Práve preto je nutné poznať a vedieť čím môžeme pod perinami ohúriť! Nikedy je lepšie 1x vidieť ako 100x prečítať .. pozrením si nejakého šteklivého erotického videa sa dá tiež ľahko inšpirovať. Samozrejme existujú erotické praktiky, ktoré u ľudí vyvolávajú búrlivé pohľady a sú pre nich úplným Tabu. Medzi tradičné a neodnímateľné erotické praktiky patrí sexuálne dráždenie, ktoré sa poväčšine praktizuje pred sexuálnym stykom. Bežné erotické dráždenie pozná každý z nás. Medzi ne patrí hladkanie, bozkávanie, obtieranie sa jeden o druhého. Tieto bežné predohry majú aj názvy, ktoré nie sú úplne v našich slovníkoch bežné. Napríklad vedeli by ste čo je to PettingNecking? Tak tieto dva pojmy popisujú spomínané mazlenie sa, dotýkanie, bozkávanie, obtieranie sa. Pri tomto styku nejde o priamy pohlavný styk. Medzi ďalšiu praktiku patrí orálne vzrušenie ženy v mieste jej genitálií. Mnohí páni sa radi venujú klitorisu, ktorý je u ženy veľmi citlivým vzrušujúcim bodom. Čoraz častejšie sa však muži radi presúvajú od pošvy ku konečníku. Avšak túto praktiku docenia ako muži, tak aj ženy, ktorým sa páči análny styk. Už takmer bežnou praktikou každej teplej postele je orálne dráždenie penisu (tzv. „fajka“). Muži milujú keď ich žena dráždi svojimi perami a jazykom. Fajke naozaj opovrhne len máloktorý muž. Táto pre mužov zázračná metóda má aj „sestru“, s názvom Deep throat, ktorá sa od fajky líši tým, že do úst je zavedený celý penis, ktorý potom žena sťahmi hrdla dráždi. Vyzerá to, akoby chcela partnerov penis prehltnúť.

Footfetish a iné “nečisté” :) praktiky

Tí ktorým voňajú partnerove nohy určite neopovrhnú Footfetishom, ktorý sa praktizuje práve na prstoch partnera. Patrí sem masírovanie, hladenie a bozkávanie prstov a celého chodidla. Niektorí muži milujú ak im žena svojimi nohami trie ich mužnosť. Niektorí to majú ešte radšej ako strkať, či trieť svoj penis medzi ženské prsia. Všetky tieto erotické praktiky nevyzerajú nepríjemne a u ľudí nevyvolávajú taký odpor ako napríklad praktiky, ktoré im vyzerajú až priam deviantne. Medzi takéto praktiky, ktoré sú častokrát označované za „nečisté“ patrí aj análny styk, sex so zvieratami či sex pozostávajúci zo vzrušovania výkalmi. Najmä mužov odcudzujúcich homosexuálov poburuje styk medzi dvoma mužmi. U žien to tak nebýva. Ale podľa gustu žiaden dišputát :-) Už len týmito vymenovanými erotickými praktikami môžeme vidieť tú rozmanitosť možností. Je ich veľa. Stačí si vybrať. Či už milujete sexuálne dráždenie, pri ktorom sa Vám partner vystrieka do pusy, či si jeho semeno rozmažete po celom tele. Či to máte radi natvrdo alebo citlivo, jemne a romanticky, určite si prídete na svoje. Podstatou erotických praktík je splniť účel. A tým je byť maximálne uspokojený po všetkých stránkach a mať po každom sexe čo najvzrušujúcejšie zážitky! Ja som si na dnes jednu novú erotickú praktiku vybrala!  Akou skúsiš ohúriť ty? :)