lesbickyHoci návštevníkmi stránok erotických privátov a klubov sú predovšetkým muži, rozhodne to nie je pravidlom. Aj ženy a dievčatá občas hľadajú spoločníčku pre nežné chvíľky a erotiku. Erotická ponuka vhodných spoločníčok je našťastie aj v tomto smere pomerne bohatá, stačí len správnym spôsobom postupovať pri vyhľadávaní medzi erotickými ponukami. Pre tie, ktoré majú konkrétnu predstavu o tom, čo presne vyžadujú, je to niekedy jednoduchšie než pre tie, ktoré ženie zvedavosť, alebo v sebe jednoducho pocítili túžbu, ktorá ich snáď aj trochu prekvapila. Rozhodne nie je potrebné sa nejako hanbiť alebo uvažovať zdĺhavo nad tým, či je to “normálne”, jednoducho choďte za svojou erotickou predstavou a zistíte to na vlastnej koži.

Ako to bolo so mnou

Nie som orientovaná výhradne na ženy, dokonca naopak, som vydatá a mám fajn manžela, ktorého mám veľmi rada a mám trojročného chlapca, pre ktorého by som aj dýchala. Ale už dávno pred tým, než došlo k uzavretiu nášho manželstva, som ochutnala aj z pohára lásky medzi ženami a rozhodne som si toho nedopriavala málo. Neprišlo mi to potrebné, len som to nejako nikdy nedávala verejne najavo, asi to o mne prakticky nikto nevie ani z najbližšieho okolia. Ľudia totiž dokážu byť občas zlí a neprajnícky, takže som si svoje “tajomstvo sexuálnej orientácie” vždy radšej nechávala pre seba. Už som si zvykla svoje “druhé ja” nosiť ukryté v sebe a nijako mi to nevadí. Vlastne si asi niečo nahováram, tak trocha mi to vadí, dokonca som už uvažovala o tom, že sa priznám aspoň čiastočne manželovi, ale nenašla som odvahu navrhnúť napríklad prizvanie kamarátky, aby to nenarušilo naše pohodové vzťahy. On je totiž predsa len v niektorých veciach dosť zásadový a tak nejako staromódny (hoci je len o štyri roky starší ako ja), vyrástol proste v rodine, kde sa úvahy na tému vzájomnej náklonnosti medzi príslušníkmi rovnakého pohlavia jednoducho považovali za tabu alebo dokonca za zvrátenosť. Situáciu som ale vyriešila po svojom a vcelku bez problémov.

Láska potajomky

bisexualMala som totiž dobrú kamarátku, s ktorou sme si výborne rozumeli v najrôznejších otázkach, časom sa ukázalo, že aj vo veciach lásky a nežného sexu si navzájom dokážeme viac než dobre vyhovieť. Ani jedna sme nepotrebovali spoločné maznanie príliš často, bolo to pre nás skôr okorenenie bežného života a rozkošné spestrenie. Nakoniec ale aj ona nasledovala môj príklad (ako v žarte sama poukázala) a našla si mužský náprotivok, pretože túžila po deťoch a rodinnom živote. Lenže ten jej náprotivok nakoniec kúpil rodinný domček na druhom konci republiky, odkiaľ pochádzal. Nedalo sa nič robiť, nastalo sťahovanie a obe sme vedeli, že už sa prakticky neuvidíme. Nejakú dobu som to zvládala celkom fajn, ale niekedy som začala byť trochu podráždená a nemala som sa komu zveriť. Nakoniec som sa odhodlala nahliadnuť do stránok erotického portálu a v tom okamihu som začala tušiť nádej. Boli tu aj sex ponuky spoločníčok, ktoré boli bisexuálne alebo lesbicky založené, to ma zaujalo a začala som preberať ponuku erotickej zoznamky dôkladnejšie.

Ktorú erotickú spoločníčku si vybrať a ako sa dohovoriť

Ak dáme predovšetkým na to, ako erotická partnerka bude vyzerať, nemáme na stránkach erotických portálov pri výbere žiadne problémy. Pri tých serióznych (na to pozor!) súhlasia fotky i ďalšie údaje so skutočnosťou a vyhneme sa tak nepríjemnému prekvapeniu či sklamaniu. Ak nám nejde len o pomaznanie v posteli a hrátky s najrôznejšími erotickými pomôckami, môžeme nájsť spriaznenú dušu aj pre návštevu divadelného predstavenia, koncertu alebo na šport, výlet či sa spolu len tak prejsť po meste. Erotické spoločníčky s ponukou sex escort služby tiež nájdeme bez problémov, vyhľadávače sú naozaj šikovné a princíp práce s nimi je jednoduchý. Ktovie, ako stretnutie nakoniec skončí … Niekedy nie je prekážkou ani vekový rozdiel, v ktoromkoľvek smere, občas si dokonca ženy s väčším vekovým rozdielom dokážu oveľa lepšie a citlivejšie “vyhovieť”. Dohoda o tom, čo bude, ako to bude a za koľko to bude je vcelku jednoduchá, profesionálky zaFO hovoria na rovinu a vedia o čom je reč. Takže stačí odhodiť falošný ostych a všetko sa môže odvíjať k maximálnej spokojnosti. To bol koniec koncov aj môj prípad, keď som si konečne vytipovala “tú pravú”, dozvedela som sa adresu sex privátu a vyrazila.

Veľmi príjemný dojem na sex priváte

zena_so_zenouPredsa som len nevedela, do čoho vlastne idem a tak som na sex privát dorazila trochu (vlastne dosť) nervózna a pripravená v najhoršom bleskovo zmiznúť. Moje temné očakávania sa ale ani v najmenšom nenaplnili, bola som milo privítaná a s erotickou spoločníčkou sme sa dali do reči. Najprv sme sa chvíľu len tak “oťukávali” a boli sme obe trochu neisté, za chvíľu už som sa ale cítila ako s dobrou kamarátkou. A keď som mala príležitosť nahliadnuť do jedinečnej “zbierky” vibrátorov, lubrikantov, prevlekov, erotickej bielizne a ďalších doplnkov, pochopiteľne som zatúžila niektoré z nich vyskúšať. V tom žiadny problém nebol a tak som si hneď tú prvú návštevu na sex priváte krásne užila, aj ten sex bol taký pohodový, nežný a bez nejakého pozerania na hodinky alebo rušivých telefonátov prípadných ďalších záujemcov či záujemkýň, čo boli predstavy, ktoré ma strašili asi najviac. Odvtedy viem, kam zavolať a následne zájsť, keď túžim po poláskaní a kontakte, akom to môže byť jednoducho len medzi ženami. Takže tento spôsob riešenia prípadných problémov rozhodne odporúčam. Len neviem, či by sa moje občasná spoločníčka zaFO nehnevala alebo trochu nežiarlila, keby som to vyskúšala aj na inej adrese. Takáto myšlienka sa mi totiž v hlave stále vracia a nedá mi spať, je to zrejme len otázka času. A už sa na to, úprimne povedané, v kútiku duše aj celkom teším, veď zmena je predsa život, nie?

Záverom ešte niečo o bisexualite

Ak vás láka vzťah s osobou rovnakého aj opačného pohlavia, jedná sa o takzvanú bisexualitu. Viac alebo menej má podľa lekárskych výskumov toto založenie v sebe asi každá žena, niektorá mu dá voľnejšie priebeh, iné sa odmala snažia tieto túžby potlačiť a vyrušiť, čo sa síce môže podariť, súčasne to ale môže priniesť aj psychické problémy, ktoré sa objavujú pozvoľna a nenápadne narastajú. Najlepšie je teda si o tom otvorene pohovoriť s partnerom, partnerkou prípadne lekárom a zvoliť optimálne riešenie. Dnešná doba je už značne uvoľnená a všeličo sa toleruje, u mužov je to s bisexualitou často oveľa väčší problém. Pritom sledovať vzájomné láskanie dvoch žien pánom väčšinou nijako pohoršujúce nepripadá, ak je to v realite, sú dokonca často veľmi ochotní sa aj do hrátok pridať, ešte asi bude dlho trvať, než sa hŕby predsudkov stanú minulosťou. Ale dopriať si navzájom ženskú lásku s bisexuálnou erotickou spoločníčkou je bez problémov možné aj práve vďaka erotickým portálom a sex zoznamkám ako je Amaterky.sk.