Sexuálne praktiky - pupplayPohlavný styk býva často spájaný s najvyšším stupňom lásky, sex pre radosť a pre zábavu sa pre nás stal bežnou zložkou každodenného života. Prísnych puritánov, pre ktorých pohlavný styk slúži iba v čo najobmedzenejšej miere k rozmnožovaniu a inak ho považujú za nežiadúci - alebo dokonca za hriešny, tých môžeme proste len polutovať. My ostatní si to jednoducho pekne užijeme. Zaujímavým faktom je, že práve u zdravého a živelného sexuálneho života, ktorý nám pomáha vysporiadať sa s problémami a stresom stále rýchlejšie plynúceho života sú okrem tých jemných a nežných techník preferované najmä tie trochu razantnejšie sexuálne praktiky. Nemusí sa jednať o podliatiny, modriny a šrámy, ale k správnemu milovaniu trocha uvoľnenej energie bezpochyby patrí. A ak sa také hrátky okorenia poriadnou dávkou fantázie, naša obľúbená činnosť nám nikdy nezovšednie a stále budeme nachádzať nové spôsoby ako sa dopracovať k vzrušeniu a ukojeniu. Pochopiteľne nemožno od každého chcieť, aby dokázal vymyslieť niekoľko originálnych polôh, erotických hier a zapísal sa tak do histórie. Ale vyhľadať tú správnu inšpiráciu, to už taký problém nebýva. Môžete hľadať v literatúre, prehodíte pár slov s priateľmi alebo sa obrátite na najmocnejšie médium dnešnej doby - internet. Určite nájdete veľa nápadov, potom už je len krôčik k realizácii. A ak sa doma alebo u priateľky nestretnete s pochopením a kladným prijatím nápadu na spestrenie, nie je potrebné hádzať “flintu do žita”, stačí pohľadať v ponuke erotickej zoznamky a správne zadať požiadavky do filtra vyhľadávania, potom už zostáva len zvoliť tú pravú a ide sa na vec!

Psíky a sexy mačičky - sexuálne praktiky pre milovníkov hry na maznáčikov

Nie, nechcem sa zastaviť u zoofílie, mienená je hra na rolu zvieraťa, pre milovníkov štvornohých maznáčikov oveľa jednoduchšia, ale prístupná aj pre ostatných, ktorí si chcú erotiku vhodne okoreniť. Či už to vyskúšate doma alebo dáte prednosť peknej kočke z vhodnej ponuky, môžete zažiť zmenu a pritom je táto zábava ľahko prístupná pre každého. Nazýva sa najčastejšie DOGPLAY alebo PUPPLAY a popularitu si získavala postupne vo väčšine vyspelých krajín. Dnes je to bežne rozšírená praktika po celom svete. Jedná sa o to, že zúčastnení zo seba zhodia všetko, čo ich zväzuje a jednoducho sa stanú na nejakú dobu psom, šteňaťom či iným zvieraťom. Najobľúbenejšia z rolí je však rozhodne práve pes, ďaleko za ním sa ešte radia mačky, zajačikovia, myšky a ďalší zástupcovia živočíšnej ríše. Ale hra na psov ponúka asi najväčšie možnosti a je rozhodne najčastejšie prevádzkovaná. Možno zvoliť variant “pán a pes” alebo “pes a sučka”, prípadne sa hrať aj vo viacerých ľuďoch, teda vlastne psoch. Jednoduchá varianta obnáša najčastejšie len obojok, vodítko a nejaké tie maškrty a odmeny pre poslušného maznáčika. Pretože sú ľudia vynaliezaví a svojim koníčkom dokážu venovať veľa času aj prostriedkov, stretnúť sa dá aj s veľmi rafinovane prepracovanými prevlekmi, maskami a doplnky pre zdokonalenie celkového dojmu a oživenia hry. Priebeh môže byť postavený na obyčajnej prechádzke so psom (podľa toho, či je poslušný alebo “neposlušný” je tiež odmeňovaný či prípadne trestaný). Možno sa zahrať na prípravu vrátane použitia skutočných povelov, kedy sa “pes” plazí, ľahne, sadne, podá packu, ukáže sa vo výstavnom postoji alebo plní príkazy k aportu, na povel masturbuje, sliní alebo líže požadované miesto a nakoniec je (podľa “pánka” alebo “paničky”) príslušne odmenený. Hra samozrejme môže vylúčiť ľudský faktor a potom sa jedná o stretnutie dvoch “nemých tvárí”, kto má nejakého zvieracieho kamaráta a pozná jeho zvyky, je určite vo výhode, improvizácii sa ale žiadne medze nekladú. Mnohé z dievčat, poskytujúcich sex za finančnú odmenu alebo inak “zafo” má tiež svojho miláčika, pre tie iste nebude problém si s vami niektorú z rolí zahrať. Vrr, haf!

Možno nie až tak nezvyklé ale zato príjemné a zábavné …

Lesklú kožu, prípadne ešte dozdobenú kovovými ozdobami a cvočkami teraz nechajme stranou, mnohých totiž vzrušuje naopak skôr jemná, dráždivá kožušina a srsť. Veľmi príjemná na dotyk a vhodná na láskanie a dráždenie. Máloktorá partnerka sa odmietne pomilovať na peknej zvieracej kožušine. Je v tom proste skryté niečo živočíšne a divoké. Či už to bude jemná a chlpatá ovčia koža alebo dokonca dotyk tvrdej, drsnej tigrej kožušiny, spravidla toto milovanie prebieha na podlahe a býva dosť intenzívne - niekedy dokonca až neskutočne divoké. Ak si ale niečo také chcete dopriať, radšej si kožušinu doneste svoju. Viem, o čom hovorím. Okrem toho, že by sexoška asi protestovala, keby ste spoločne zanechali na vzácnej ozdobe sex privátu stopy svojich telesných tekutín, môže to totiž skončiť aj inak. Nedá mi to, aby som sa s vami nepodelil o jednu už celkom dlhoročnú, ale pre mňa stále živú historku. Navštevoval som vtedy priateľku, ktorej muž bol úspešný podnikateľ a súčasne nadšený lovec. Často cestoval po svete a spájal pracovné cesty sa získavaním trofejí, ktorými sa potom rád chválil. Jednou z najkrajších bola aj tigria koža vrátane dokonale vypreparovanej hlavy a tak sme na nej pochopiteľne skončili, respektíve sa vlastne na podlahe dostávali do varu. Nebudem rozprávanie zbytočne predlžovať, bolo to pre mňa príjemné, ale drsná koža celkom drela a tak som radšej Helenu posadil na seba a užíval si jej nadšené prirážanie. Onedlho som sa už vyvrcholeniu nemohol ubrániť, niekoľkokrát mi prešla tigrou labou s pazúrmi po hrudi, potom mi zaťala prsty do ramien a ja sa napol … pri výstreku som ale zacítil, ako niečo zapraskalo a už som tušil, že bude zle! Strašná tigria hlava visela len na kúsku kože a zvyšok bol odtrhnutý. Razom bolo po sexe a aj po nálade. Obavy z problematického vysvetľovania trvali však len do večera, ako sa jej pán a vládca vrátil. Zastavil sa totiž niekde s priateľmi a slávili úspešný obchod, teda si ráno toho veľa nepamätal. Takže Helene sa podarilo presvedčiť ho, že si (kúpenú, sám ho vraj neulovil, ako nakoniec priznal) trofej znehodnotil sám. Koniec koncov po oprave bol tiger zase vďaka šikovnému preparátorovi z múzea ako nový a keď som v telefóne začul: “Dáme si dneska tigra?”, spravidla som neodolal a zase vyrazil na zálety. Obľúbenou hrou je aj použitie kože v štýle neandertálcov, teda hra na praľudí, kedy je opäť obom stranám povolené aj drsnejšie jednanie, ktoré dokáže prebudiť divocha aj v hociktorom mužovi tak, že ho to samotného prekvapí. Strhnúť z partnerky kožušinu, do ktorej je zahalená a zvaliť ju na zem, to dá mužovi pocit prirodzeného pána a vládcu.Tak kamenný kyjak a medvediu kožušinu do tašky a vyhľadajte na erotickom portáli tú správnu ženu, ktorá sa hodí do doby kamennej. A užite si chvíľu v úplne inom svete, stojí to zato!