Sexy kozmetické úpravyS vývojom a zdokonaľovaním kozmetických postupov stúpa aj počet záujemkýň a tiež záujemcov o úpravy svojho zovňajšku. Týka sa to aj intímnych partií a erotogénnych zón na ľudskom tele. U žien je to túžba po dokonalosti a snaha privábiť pohľady čo najviac príslušníkov opačného pohlavia, oslniť ich svojou dokonalosťou aj v “Evinom rúchu” a pri sexe samotnom. Muži tiež túžia vyzerať príťažlivejšie, navyše občas chcú dopriať aj svojmu penisu vysnívané rozmery a tvar, pretože hoci všetci hovoria, že “na veľkosti nezáleží”, ale predsa len im to jednoducho nedá. Faktom je, že v týchto prípadoch už nejde o drobné kozmetické úpravy, skôr ide o zásahy v odbore plastickej chirurgie. Proste kto nie je spokojný s tým, čo dostal do vienka od sudičiek, môže sa odhodlať zájsť za lekármi.

PRSIA AKO Z REKLAMY

Asi najčastejšou kozmetickou úpravou pre ženy sa stali modelácie, plastické operácie a ďalšie úpravy pŕs. Pri modelácii sa nejedná o zmenu veľkosti, ide o zlepšenie vzhľadu poklesnutých alebo povolených prsníkov, nech už k tomu došlo z akýchkoľvek dôvodov. Tkanivo sa neuberá ani nepridáva, práca je vykonaná len zmenou vypnutie kože. Výsledným efektom je zdvihnutie prsníka a zdôraznenie bradavky. Táto metóda sa predovšetkým uplatňuje u menších a stredne veľkých pŕs. Niekedy sa robí aj zmenšenie prsného dvorca, takto “premodelované” prsia môžu výrazne vylepšiť celkový vzhľad a opticky sexicu v strednom veku omladiť. Pre spevnenie a vytvarovanie do väčších lákavých kriviek sa tento zákrok občas kombinuje s doplnením tkaniva prostredníctvom implantátov. To sú zásahy, najčastejšie vedúce k zväčšeniu pŕs do požadovanej veľkosti. Jedná sa o pomerne často žiadaný a vykonávaný chirurgický zákrok, ktorým sa snažia mnohé od prírody nie príliš obdarené samičky zvýšiť svoju príťažlivosť. Na zväčšenie objemu sa používajú predovšetkým populárne silikónové prsné implantáty, v poslednej dobe sa objavili aj tendencie doplnenia objemu pŕs prírodnou cestou, teda vlastným tukom z inej časti tela. Predovšetkým herečky, modelky a ďalšie na verejnosti vystupujúce ženy nás zmenou objemu svojho hrudníka často prekvapujú. Ak je to v rozumnej miere, určite je to príjemný pohľad. Veľakrát to kladne oceníme, bez toho aby sme si uvedomovali, že sa jedná o dodatočný lekársky zásah. Je to až neuveriteľné, že prvá operácia s použitím silikónových prsných implantátov prebehla už v roku 1962! Výsledok je určite istejší než pri pokusoch so “zázračnými” kapsulami a práškami, ktoré majú navyše vedľajšie účinky, ktorými môže byť napríklad nežiaduce celkové zvýšenie váhy. Pekne tvarované a pevné prsia majú určite na erotiku a sex kladný vplyv, tak nech si páni doktori dávajú pekne záležať! Silikónové implantáty by mali vydržať to isté čo skutočné prsia, avšak pri skutočne výraznom zväčšení (rádovo o tri a viac veľkostí v označovaní) môže občas dôjsť k poškodeniu, u erotických spoločníčok s nimi teda zaobchádzajte radšej s citom, ktovie, ako to majú dievčatá zariadené s poisťovňou!

KEĎ ZMIZNE TUK Z BRUŠKA A ZADOČKU

LiposukciaMáloktorá žena sa vyžíva v tukových vankúšikoch, keď sa začne príliš guľatiť a rozrastať. Posilňovňa a fitcentrum sú vhodnou cestou k udržaniu sexi postavy, pokiaľ sa ale pridá dedičný sklon k hromadeniu tuku, nejaký ten rok navyše a frajerka si neodpustí občas pár sladkostí, hneď sa to prejaví na bokoch, stehnách, zadku aj v oblasti pásu a brucha. Jednou z možností je liposukcia čiže odstránenie tukových prebytkov odsatím. Táto metóda nie je určená na boj proti obezite, poslúži ale dobre k formovaniu tela do dokonalých a dráždivých tvarov. Požadovaná oblasť sa napustí liposukčným roztokom, ten následne umožní zmäknutie tukových zŕn pre jednoduchšie odsávanie. Liposukčný roztok obsahuje súčasne aj anestetikum, takže amatérky i profesionálky, ktoré sa na tento zákrok odhodlali, majú záruku bezbolestného priebehu celého procesu. Liposukcia pomôže tam, kde to nejde cestou diéty ani cvičením, rekonvalescencia po zákroku trvá len niekoľko dní a už je zase erotická spoločníčka priamo na zahryznutie. Nečudujme sa teda, že za návštevu sex privátu alebo erotického klubu musíme zaplatiť zodpovedajúcu cenu, veď “údržba” pekného sexi tela tiež niečo stojí.

INTÍMNE OPERÁCIE PRE PÁNOV

Predĺženie penisuMuži väčšinou túžia po väčšom penise, pokiaľ na to majú dosť peňazí a veria, že si touto cestou zdvihnú sebavedomie, môžu si vyjednať chirurgické predĺženie svojej “pýchy”. Na predĺženie o jeden až tri centimetre dôjde po preťatí väzu, upevňujúceho penis ku lonovej kosti. Pri erekcii už ale jeho poloha nie je tak pevná, ako tomu bývalo skôr. Tento postup sa nazýva ELONGÁCIA a okrem zväčšenia dĺžky penisu nemá na funkčnosť mužského pohlavného orgánu žiadny vplyv, teda kvalitnejší sex alebo predĺženú výdrž neprinesie. Naopak pri nechcenom preťatí nervových spojení hrozí strata citlivosti, jedná sa teda o trochu rizikový zásah. Pri zväčšovaní obvodu (DIAMETER ENLARGING) sa vykonáva injektáž vlastného tuku, silikónu alebo špeciálneho gélu, výsledok takéhoto zákroku sa pohybuje približne na úrovni 1,5 až 2,5 centimetra, výsledok ale nemusí byť trvalý. Páni, ruku na srdce, nie je lepšie za peniaze, ktoré by takýto zákrok stál, navštíviť erotické priváty a pekne si užiť s amatérkami a profesionálkami?

PLASTIKA VAGÍNY NIE JE VZÁCNOSŤOU

VaginoplastikaZáujem o drobnejšie úpravy vagíny a rozsiahlejšie plastické operácie sa v poslednej dobe výrazne zvýšil. V súčasnej dobe ju podstupuje mnoho žien z najrôznejších dôvodov, jedným z nich býva aj túžba po skvalitnení sexuálneho života alebo vizuálnom vylepšení. Hoci muži nie sú k vagíne napodiv zďaleka tak kritickí ako ženy samotné, práve snaha ponúknuť mužom čo najlepšie potešenie vedie k mnohých takzvaným “vaginoplastikám”. O čo sa vlastne jedná? Najčastejšie je žiadané zúženie vagíny a zväčšenie bodu G pre ľahšie dosiahnutie orgazmu. S odporúčaním gynekológa sa v mnohých prípadoch možno obrátiť na svoju zdravotnú poisťovňu. Najčastejšie sa robia dva kozmetické zásahy. Je to VAGINOPLASTIKA, spočívajúca vo zúžení pošvového vchodu, vedúca k jeho spevneniu. Tú vyžadujú predovšetkým ženy s uvoľnenou a napnutou vagínou. Avšak veľká a roztiahnutá vagína zase umožňuje spoločníčke, ktorá poskytuje erotické služby, zaradiť medzi erotické praktiky žiadané techniky, ktoré však úzka vagína neumožňuje, ako napríklad fisting alebo Doubled vaginal sex (súčasnú penetráciu dvoma penismi). Ďalším a častým zásahom je LABIOPLASTIKA, teda úprava veľkých aj malých pyskov. Jedná sa o zmenšenie vystupujúcich malých pyskov alebo doplnenie veľkých pyskov ohanbia vlastným tukom. Túto úpravu vyžadujú predovšetkým ženy, ktorým sa nepáči vzhľad ich intímnych partií, napríklad v plavkách. V ponuke plastických chirurgov možno nájsť aj HYMENOPLASTIKU, teda zhotovenie novej panenskej blany, záujem o túto operáciu je ale skôr v krajinách, kde sa výslovne často trvá na panenstve.