Spoločný kúpeľNa niektoré nezvyčajné erotické praktiky a ich označovanie sme sa už pozreli v niekoľkých článkoch, ľudská fantázia je ale naozaj neobmedzená a v sexe aj erotike ako by to platilo dvojnásobne. Vďaka ponuke erotických portálov si môžete vybrať z najrôznejších erotických služieb a techník, veď prevádzkovať celý život len “klasický” sex v niekoľkých základných polohách a bez občasnej obmeny, to by musela byť docela nuda. A sex predsa nie je len záležitosťou rozmnožovania, pre niekoho sa môže stať vítanou zmenou v inak trochu nudnom a fádnom živote, pre iné je priamo koníčkom, nájdu sa však aj takí, ktorí chcú vyskúšať jednoducho všetko. Alebo o tom aspoň občas uvažujú, človek by sa do žiadnych erotických praktík nemal nútiť násilím alebo preto, aby zapôsobil na svoje okolie. Ale ak máte trochu nezvyčajné túžby, na tom rozhodne nie je nič zlé, dnešná doba ponúka mnoho možností, ako ich uskutočniť a zoznámiť sa s podobne založenými ľuďmi. Mnohé praktiky sú naozaj nezvyčajné a určite nevyhovujú každému, mnohých by asi ani nenapadlo, že iní po podobnom zážitku túžia. Ale sme predsa každý iný a tak neodsudzujte tých, ktorí majú jednoducho iný pohľad na vec.

Niekedy je nezvyklý len názov

Napríklad takzvaná osfreziofilia je sexuálne vzrušenie, ku ktorému dochádza na základe rôznych vôní, pachov i zápachov, ktoré vnímame. Podvedome v niekom môžu vzbudiť erotické túžby, zatiaľ čo iného odrádzajú, napríklad aj od milostných hrátok. Každý asi pozná voňavky a parfumy, ktoré dokážu navodiť príjemnú atmosféru, veď práve preto sa často vyrábajú. Kedysi slúžili k utlmeniu alebo prebitiu telesných pachov pri menej často vykonávanej hygiene, dnes sú skôr jemným a nenápadným doplnkom nielen pre ženy, parfumy a ústne vody patria k výbave mnohých moderných mužov. Pre niekoho je ale najsilnejším afrodiziakom (teda prostriedkom na povzbudenie sexuálneho vzrušenia a libida) práve vôňa potu a ďalších telesných výlučkov. Občas na niektorých ľudí pôsobí príťažlivo a dráždivo aj zápach vetrov (flatulencia), moču alebo stolice. Komu nestačí jemný odér, môže sa týmito látkami aj pomazávať a nájsť tak vrcholné vzrušenie a uspokojenie, niekedy aj bez dokončeného pohlavného styku. V týchto prípadoch je vhodné, aby s praktikami súhlasili obaja partneri, platenú spoločníčku, ktorá nebude mať problémy, nájdete na sex-zoznamke ľahšie, ako sa niečo také pokúsiť navrhnúť doma svojej partnerke.

Voda k sexu patrí

Pohlavné vzrušenie z kúpania vo vani, spoločného alebo vzájomného omývania a sprchovania a iných spôsobov namáčania sa označuje ako ablutofilia. Patrí medzi veľmi obľúbené erotické praktiky a často si človek ani neuvedomuje, že je vlastne tiež nositeľom nejakej tej -filie (táto prípona značí milovníkov niečoho, čo býva špecifikované v úvodnej časti slova, prípona pochádza z gréčtiny). Sex vo vode, na vode, pod vodou a v najrôznejších variantoch v spojení s mokrým prostredím je dráždivý a vzrušujúci, navyše voda pri potopení (aj čiastočnom) výrazne nadnáša ľudské telo a umožňuje tak menej ohybným a aj tým, ktorí sú trochu pri tele vyskúšať pre nich inak nedostupné alebo príliš komplikované polohy pri milovaní. Mnohé erotické priváty a kluby ponúkajú okrem bežnej vane alebo sprchového kúta pre bežnú očistu aj špeciálne vane s masážnymi tryskami, bazén samozrejme umožní aj oveľa uvoľnenejšie alebo tiež kolektívne hrátky. Pochopiteľne voľba je len na vás. Len vo vode dajte pozor na to, že bez použitia vhodného lubrikantu by naozaj aj v mokrom prostredí mohlo skutočne dôjsť k nežiaducemu odreniu! Lubrikanty určené špeciálne pre použitie pri kontakte s vodou sú ale našťastie bežne dostupné a cenovo prístupné. Tak prečo to nevyskúšať po hastrmansku?

Hrátky s hrotmi a špičkami

Ak vás priťahuje belonefilia, prípadne vás k niečomu podobnému partner alebo partnerka prehovárajú, je pred súhlasom dobré vedieť, čo to vlastne obnáša. Jedná sa o vzrušenie, ktoré je docielené kontaktom s ostrými hrotmi, špendlíkmi, piercingom a podobnými predmetmi. V extrémnych prípadoch sú ešte hroty potreté afrodiziakami, omamnými či pálivými látkami alebo priamo jedom! Pri belonefilii nejde o zraňovanie ako také, vzrušujúcim prvkom je práve ono balansovanie na hrane nebezpečenstva pri laškovaní s čo najostrejšími hrotmi. Niekedy ale stačí málo a vzrušujúci obrad sa môže zvrhnúť v problematickú situáciu, kedy dôjde v lepšom prípade k rýchlemu hľadaniu a použitiu pohotovostnej lekárničky, v tom horšom prípade k vyhľadaniu rýchlej lekárskej pomoci. Takže hoci je to veľmi dráždivé, vždy s rozumom a opatrne s konzumáciou alkoholu, ktorý môže byť rovnako jednou z príčin nechceného zranenia! Skúsená sex spoločníčka, ktorá sa venuje praktizovaniu sexu za finančnú odmenu alebo inak povedané zafo, bude určite vedieť, ako sa najlepšie pripraviť a v jej rukách budete na tom lepšie, než pri odvážnych začiatočníckych pokusoch. Takže s tými klincami a ihlami naozaj opatrne, smrteľné zranenie síce spravidla nehrozí, ale ak sa budete s ostňami zahrávať v okolí vašich genitálií, je tu prinajmenšom riziko milostnej abstinencie do doby, než by sa neopatrnosťou spôsobené zranenia riadne zahojilo. O dôkladnej sterilizácii hrotov by som sa asi tiež mal zmieniť, hoci by som to u skúsených praktikov v oblasti sexu považoval skôr za samozrejmosť.

HRYZ MA AKO ZVIERA!

Aj v tomto prípade si asi málokto uvedomuje, že hryzenie, nazývané odaxelagnia, či už symbolické alebo zanechávajúce malé modriny a odtlačky zubov, patrí medzi sexuálne úchylky. Pritom kto nikdy nemal (alebo svojej partnerke nevyrobil) aspoň takzvaný “cucflek”? Jemné hryzenie ušných lalôčikov, brady, nosa ramien aj intímnejších miest je bežnou praxou a pri trochu divokejšom sexe sa občas nejakej tej stope po hryznutí asi nevyhneme. Niektorého odaxelagnika vzrušuje, keď je hryzený partnerom či partnerkou, iný rád túto činnosť vykonáva sám. Vzájomné nežné alebo drsnejšie “okusovanie” je tiež veľmi častým spôsobom, ako si okoreniť sex. Platené sex spoločníčky však tieto praktiky príliš v obľube nemajú, je to celkom pochopiteľné, ktorý klient by bol nadšený takýmito pripomienkami na horúci sex, ktorý partnerka robila s niekým iným. Takže vždy len so súhlasom partnerky a len na povolených miestach. Ďalšou možnosťou je hrýzť sám seba, ani to nie je u tejto praktiky výnimkou. A navyše vždy s citom, aby to nezaváňalo sklonom ku kanibalizmu…J. Nežné hryzenie prekvapivo často dokáže priviesť do varu aj inak sexuálne málo vzrušivé osoby, to ale musíte vyskúšať v praxi a s konkrétnou osobou.   Čítajte viac: SEX vo vode Keď vagína prehovorí PONUKA SEXU a neznáme pojmy