SquirtingEšte sa vám s partnerkou nepodarilo zažiť squirting? Nevešajte hlavu, tento úkaz je pomerne vzácny, navyše mnohé ženy po takzvanom “mokrom orgazme” ani netúžia alebo im pripadá nečistý a nevhodný. Rozhodne ho teda nemôžete vyžadovať ako dôkaz svojich schopností ženu sexuálne uspokojiť. Ak chcete zažiť milovanie s partnerkou, ktorá má tieto okamihy rada a vie, ako si ich užiť aj ako ich dosiahnuť, správnou voľbou bude sex inzercia. Ak vo vyhľadávači erotického portálu správne zadáte požadované erotické služby alebo praktiky, určite budete mať z čoho vyberať. Nakoniec, ak vás tento zaujímavý a pre mnohých veľmi žiaduci prvok pohlavného styku zaujme natoľko, že si ho budete chcieť zopakovať, vždy sa môžete vrátiť k už osvedčenej platenej partnerke, alebo vyskúšať inú z radu tých, ktoré squirting priamo ponúkajú.

SQUIRTING - PREČO LEN NIEKTORÉ ?

Schopnosť takzvaného mokrého orgazmu u niektorých žien bola písomne zaznamenaná už v staroveku, zmieňujú sa o nej napríklad grécke záznamy filozofa Aristotela (cca 350 l pred nl) alebo spisy známeho rímskeho lekára Claudius Galenus (okolo r 200 pred nl). Pôvodná myšlienka, že sa jedná o akýsi mimoriadne čistý moč, bola po chemických rozboroch vyvrátená. Tekutina obsahuje glukózu, sacharózu, fruktózu, kreatín a v malom množstve fosforečné kyseliny, ďalej má svoju veľmi špecifickú chuť aj vôňu ale neprezradím vám ani prirovnanie, vyskúšajte si to sami, nech je v tom nejaká motivácia! Na mnohých mužov pôsobí stimulujúcejšie ako afrodiziakum. Zatiaľ nie je vedecky celkom seriózne vysvetlené, prečo sú schopné tento pocit prežiť len približne 10 až 20% žien, výskumy totiž postrádajú väčšie množstvo podkladov. Skenes_gland_CZNiektoré ženy totiž považujú tento prirodzený prejav za niečo hodné skôr utajenia a tak sa snažia pri nastupujúcom pocite zdurenia pošvy proces zastaviť. Pritom sa jedná o stále viac a viac vyhľadávaný zážitok s ktorým sa pri ponuke erotických služieb môžete stretnúť pomerne často. Prečo a k čomu konkrétne ženské telo túto látku produkuje tiež nie je dokonale vysvetlené, ale táto látka má protizápalové a antimikrobiálne vlastnosti, takže môže slúžiť k ochrane močových ciest a ženských pohlavných orgánov. Kde sa teda táto záhadná tekutina berie? Vzniká v párových Skeneho žľazách, ktoré sú umiestnené po oboch stranách vývodu močovej trubice, u každej ženy sú inak vyvinuté a množstvo ejakulátu závisí aj na intenzite dráždenia a stimulácie, súčasne je dané aj dedične.

PÁR KVAPIEK ALEBO VODOTRYSK

Množstvo vylúčenej alebo dokonca vystreknutej tekutiny sa môže výrazne líšiť. U niektorých žien ide o celkovo nepatrné množstvo, ktoré skôr len zvlhčí vonkajšiu časť vagíny, u iných však po dlhotrvajúcom dráždení môže ísť až o polovicu objemu čajovej šálky, v naozaj ojedinelých prípadoch aj viac. V prípade, že žena o svojej schopnosti vie, je potrebné sa radšej pripraviť. Ak navštívite erotický privát alebo sex klub s pripravenými izbami, pod plachtou je už spravidla pripravená ešte jedna nepremokavá, k neskoršiemu očisteniu bude určite k dispozícii aj sprcha, nemusíte sa ale nikam ponáhľať, ak vám zvláštne ťažká vôňa ženského ejakulátu robí dobre. Praktizovať sex so squirtingom je úspešne možné aj v sprche, prípadne niekde vonku v prírode. Do auta sa tento spôsob vyvrcholenia príliš neodporúča. Ale to už bude zase len na vás a vašej partnerke alebo vybranej amatérke. Erotické videá a filmy často prinášajú pohľad na opakovaný dôkladný squirting, lenže to musíte brať s určitým nadhľadom. V snahe ponúknuť divákovi čo najatraktívnejšiu erotickú scénu sa občas používa niekoľko záberov, ktoré sú obstarané v rozmedzí niekoľkých dní alebo z niekoľkých kamier v rôznych uhloch, kedy sa zábery so šikovným strihom prepoja a robia dojem niečoho, čo v skutočnosti nie je reálne. V určitej miere je množstvo ejakulátu závislé aj na dobe dráždenia, predchádzajúcej aktivite alebo naopak obmedzenia sexu a mnohých ďalších faktorom. Sú však aj ženy, ktoré dokážu výstrek opakovať niekoľkokrát po sebe, hoci so zníženou intenzitou.

AKO SA TEDA SPUSTÍ?

Na každú ženu často funguje niečo iné, to platí aj pri squirtingu. Naozaj nie je treba žiadnych nadľudských výkonov, zavarených vibrátorov či penisu vo veľkosti šišky salámy, niektoré to majú jednoducho v sebe. Ak sa jej výstrek páči, dokáže príjemným pocitom vyjsť naproti a urobiť tak dobre obom zúčastneným. To je jednou z neoceniteľných výhod skutočných sexy profesionálok, ktoré vedia, ako vytúženého vyvrcholenia najlepšie dosiahnuť. Ak vám poradia a pomôžu, dopracujete sa k tomu, čo mnohí muži zrejme nikdy v živote nezažijú. U inej ženy to ale môže fungovať trochu odlišne, rozhodne nemôžete počítať s tým, že ak sa vám podarilo dosiahnuť mokrý orgazmu u jednej partnerky, pôjde to rovnakým spôsobom aj u všetkých ostatných. Dôležité je, aby žena vedela, ako je v ktorej zóne dráždivá, potom sa už dá spôsob stimulácie zvoliť lepšie. Pred sexom teda môžete vykonávať dráždenie bodu G striedavo s ľahkým trením a saním klitorisu, na tento účel sa predávajú aj špeciálne vibrátory. Niekomu vyhovuje mokré vyvrcholenie ženy pri zasunutom penise, iný tento bod radšej dosiahne s jazykom v pošve, toto s partnerkou konzultujte pred akciou alebo tomu nechajte voľný priebeh.

ŽENY SO ŽENAMI

Vzájomný alebo jednostranný squirt býva veľmi príťažlivý aj pre mnohé bisexuálne alebo lesbicky založené ženy a dievčatá, v sex ponuke mnohých spoločníčok za FO často ani táto služba nechýba. Takže ani prípadné záujemkyne o jemné alebo drsnejšie pomaznanie a ďalšie chvíle s príslušníčkami rovnakého pohlavia nebudú ochudobnené o ponuku nezvyčajného a možno pre nich nového zážitku. Aj pre klasický sex medzi mužom a ženou má squirting ešte jeden prínos. Vďaka výrazne dôkladnejšiemu prekrveniu vagíny totiž dochádza k jej maximálnemu zdureniu, čo priaznivo pôsobí na stoporenie a erekciu. Zvlhčenie je pochopiteľne tiež vítaným prvkom, jednoducho užijú si to v najlepšom prípade pekne obaja, čo by malo byť v sexe na prvom mieste.