catsuitČo je vôbec catsuit? Tesne priliehajúci oblek, dokonale obopínajúci telo, často otvorený na intímnych miestach, spravidla opatrený zipsami, prackami alebo iným systémom zapínania, to je catsuit, čiže v preklade “mačací oblek”. Catsuit býva jednodielny, ruky a nohy obopína celé alebo len zčasti, niekedy je doplnený aj ponožkami či rukavicami a možno k nemu zaobstarať aj ďalšie doplnky, napríklad kukly, masky, pásky či popruhy a ktoviečo ešte. Samozrejme vyrábajú sa aj obleky v prevedení “Top” alebo “Body”, to už ale nie sú úplne klasické catsuity, na spoločníčkach zaFO alebo sex escort spoločníčkach ale rozhodne vyzerajú veľmi dráždivo. Tieto erotické obleky sa občas označujú aj japonským termínom Zentai, čo znamená “celé telo”. Láka vás vyskúšať kúzlo elegantného fetišizmu s nádychom BDSM? Potom je catsuit to pravé pre vás alebo vašu erotickú partnerku!  

Nebude catsuit škrtiť alebo tlačiť?

thumb_video1Žiaden strach, tieto erotické obleky už vyskúšalo (a obľúbilo si ich na najrôznejšie erotické kratochvíle) veľké množstvo ľudí, staňme sa tiež jedným z nich. Eroticky dráždivé obleky sa používajú už od štyridsiatych rokov 20. storočia, výrobcovia teda majú všetko dokonale “vychytané”, stále sa ale objavujú aj horúce novinky. Nosia sa na nahé telo, teda “na ostro”, avšak ani kombinácia s ďalšími prvkami oblečenia nie je nijako vylúčená, keď to niekomu vyhovuje. Pre jednoduchšie obliekanie a dobrý pocit sa používajú špeciálne oleje, ktoré slúžia aj na údržbu a predĺženie životnosti erotického obleku, či na tento účel vyvinuté púdre. Vďaka tomu ani pri intenzívnom sexe nedochádza k problémom s kĺzaním a vyzliekaním obleku, po skončení radovánok je však rovnako dobré myslieť na sprchu tak ako na dôkladné očistenie a správne uloženie catsuitu. Veď občas dostane poriadne zabrať, o tom niet pochýb! Obleky bývajú vyrobené z elastických materiálov, aby dokonale a dráždivo vykreslili postavu vrátane detailov. Materiálom je najčastejšie latex, PVC, spandex, koža, skôr sa používal predovšetkým velúr a lycra. V obľube sú aj modely z mäkkej gumy, označované ako HEAVY RUBBER. V mieste pohlavných orgánov býva otvor, častejšie zips alebo šnurovadlo, u dámskych modelov sa stretneme s otvormi pre prsia a u pánskych často aj s dokonale elastickým návlekom na penis. Retiazky a remienky slúžia na zapnutie obleku a aj na pridržanie erotického partnera alebo sex partnerky. Hoci často vyzerajú nebezpečne, nebývajú ostré a nezrania. Tiež zipsy sú riešené tak, aby sprístupnili intímne časti tela a pritom nespôsobili zranenia, privretia ani odreniny pri divokej kopulácii.

Pôvod a história Catsuitu

Kedy prenikli tieto eroticky vyzerajúce obleky do oblasti sexu sa nedá určiť úplne presne, zmienky o nich sa ale datujú už od štyridsiatych rokov minulého storočia. Veľkého rozmachu sa dočkali predovšetkým vďaka vzhľadu (a sexuálnej príťažlivosti) superhrdinov z komixových a následne filmových príbehov. Veď taký Batman, elegantná kráska Catwoman alebo neporaziteľný Superman sú v tesnom obleku pekne tvarovaní a priamo na zahryznutie, nemám pravdu? Kontakt s erotickou spoločníčkou je zrazu sprostredkovaný cez jemnú a súčasne dráždivo odolnú vrstvu umelého alebo prírodného materiálu, takže ruky aj telo krásne kĺžu po náprotivku a odhaľovanie skrytých alebo zámerne nápadných zipsov a otvorov na catsuite prináša ďalšie erotické vzrušenie a zábavu. Podobné obleky možno vidieť aj na športovcoch a predovšetkým športovkyňách pri rýchlokorčuľovaní, bobovaní či lyžovaní, nájdu svoje využitie aj pri gymnastike, potápaní či pri cyklistike. Nikdy vás nenapadlo, že by s niekým v takom obleku vôbec nemusel byť márny aj poriadny sex? No vidíte, pritom je dostupné riešenie hneď po ruke.

Lahôdka nielen pre fetišistov a milovníkov BDSM

catsuit-dominaSprávny catsuit ukáže telo tak, ako naozaj vyzerá, nič neskrýva a naopak pridá svojím dokonalým obopnutím aj tých najintímnejších partií každému na zmyselnej príťažlivosti a erotickom šarme. Lesklý povrch vyložene nabáda k dotykom a láskaniu po celom tele, na tom správnom mieste je pochopiteľne možné oblek rozopnúť a ponúknuť svoju pýchu. Budete vyzerať ako sexom posadnutý démon z inej dimenzie a žiadna žena vám neodolá, uvidíte sami! Pokiaľ bude mať na sebe pekne vypasovaný catsuit prísna domina, je situácia obrátená, takej dračici si totiž len tak niekto netrúfne odporovať a vzpierať sa jej. Catsuit je možné podľa vlastných predstáv opatriť aj vhodnou vôňou alebo doplniť mnohými erotickými doplnkami a detailmi.

Niečo špeciálneho sa tiež nájde

catsuit_bondageKeby niekomu prišiel pekne vypasovaný “klasický” catsuit už trošku opozeraný a málo vzrušujúci, môže si vybrať z horúcich noviniek, ktoré vďaka vynaliezavosti výrobcov stále pribúdajú. O čo ide? Napríklad obleky, ktoré sú vyvinuté pre milovníkov spútavania, zväzovania a obmedzovania pohybu. V takom prípade sa nájdu aj luxusné dvojvrstvové varianty bez otvorov na oči a bez rukávov, ktoré sú navyše nafukovacie, tu je pocit bezmocnosti celkom dokonalý a vychutná si ho skutočne len ten, kto takéto okorenenie sexu miluje. Potom s vami erotická spoločníčka môže vykonávať všetko, čo sa jej zapáči, submisívny muži iste vedia, o čom je reč. Catsuit môže byť aj s krátkymi rukávmi a nohavicami do polovice stehien, ako to bude s uväznením alebo naopak oslobodením mužskej pýchy, o tom sa rozhodnete pri výbere. Catsuit je vyložene intímna záležitosť, oblek ktorý sa nepožičiava (pokiaľ to teda pre niekoho nie je extrémne vzrušujúce) a slúži len jednému majiteľovi. Avšak, nosiť niečo také domov, ak nechcete urobiť svojej manželke alebo priateľke zaujímavý večer, sa moc neodporúča. Na väčšine erotických privátov ale určite nájdeme pochopenie a nejaký malý úložný priestor. Určite je to ďalší dobrý dôvod, prečo sa na obľúbený sex privát zase skoro vrátiť.

Catsuit pre vysoké aj drobnejšie, štíhle aj pri tele

catsuit-kratkyMateriál aj veľkosť týchto erotických oblekov je veľmi rozmanitý, avšak nejedná sa o ľubovoľne naťahovateľný materiál, preto je potrebné všetko správne zmerať. Ono aj také meranie (ak chcete na spoločníčky zaFO vybrať zodpovedajúci catsuit) nie je úplne nezaujímavé, ak starostlivo beriete miery v tých správnych partiách. Meranie je dôležité predovšetkým preto, že po vyskúšaní už predajca z hygienických dôvodov odmieta nevyhovujúci kus vziať späť. Dôležitá je aj voľba materiálu, slabší latex (alebo iný materiál) je na dotyk oveľa jemnejší, nemôžeme ale od neho čakať, že dlho vydrží drsnejšie erotické hrátky. Vždy sa teda budeme prispôsobovať plánovanej situácii… a keď to trochu preženieme alebo sa erotická spoločníčka neudrží na uzde, tieto erotické obleky zase nie sú až tak drahé. Výber pre bacuľky aj dlháňov je skutočne veľký, vyberie si každý, v ponuke internetového obchodu to nebude vôbec problém. Tiež vás zlákal catsuit? Tak len s chuťou do toho, každá zmena v sexe je prínosom nových erotických zážitkov!

Čítajte viac:

BDSM – láka vás okúsiť nepoznané? ZVÄZOVANIE A BONDÁŽ Erotické hry, masky a kostýmy