tantra masážS pojmom tantra masáž sa dnes stretávame čoraz častejšie. Či už prostredníctvom internetových stránok rôznych erotických salónov ponúkajúcich túto službu alebo reklamných billboardov. Tento rituál čerpajúci z tantrickej filozofie a jej princípov si získava čoraz väčšiu obľubu mužov a žien po celom svete. Jedná sa o masáž celého tela, vrátane erotogénnych zón a intímnych partií. Tantra je hlbokým relaxačným zážitkom plným nežnosti, citlivosti, ale aj vzrušenia. Zákazníkovi sa otvára cesta k tajomstvu vlastného tela a k objavovaniu a rozvíjaniu jeho sexuality. Tantra masáž umožňuje zbaviť sa každodenného stresu a plne sa oddať pôžitku z prítomného okamihu. Dochádza pri nej k prúdeniu životnej energie, ktorá omladzuje a skrášľuje telo i dušu. Tantra masáž sa značne odlišuje od klasickej masáže, na ktorú ste možno zvyknutí. Každý dotyk je tak zmyselný a intímny, že vo vás vyvolá blažený pocit, ktorý budete cítiť ešte dlho po masáži. Ide o netradičný a nezabudnuteľný zážitok.

Ako tantra masáž prebieha ?

Tantra masáž prebieha prebieha pri tlmenom svetle sviečok a za sprievodu príjemnej relaxačnej hudby. Súčasťou pokojného prostredia je tiež príjemná uvoľňujúca vôňa. Klient i masér či masérka bývajú pri tomto obrade spravidla nahí. Keďže je pri tantra masáži nahota považovaná za znak otvorenosti, nemusí sa klient báť odložiť svoje zábrany. Na začiatku masáže môže byť klient zahalený ľahkou šatkou, ktorú mu masér či masérka postupne počas rituálu vyzlečú. Pri tantra masáži dochádza k poznávaniu zmyselnosti dotyku. Zákazník pri nej zažije masáž horúcimi uterákmi aj kožušinkami alebo hladenie hebkými pierkami. Súčasťou masáže je aj masírovanie s využitím prírodných aromaterapeutických olejov či uvoľňujúcu masáž lávovými kameňmi . V tantre je telo vnímané ako jeden integrovaný celok a preto je masírované celé od hlavy až po končeky prstov na nohách, vrátane intímnych partií. Tantra masáž je o poznávaní sexuality vlastného tela. Zákazník pri nej zostáva v úlohe prijímacieho ( pri masáži nedochádza k sexu, ako sa niekto môže mylne domnievať ). Masáž intímnych partií u žien je vonkajšia  ale podľa želania klientky môže byť aj vnútorná. U mužov sa zasa po dohovore môže uskutočniť aj masáž prostaty. Tantra masáž končí sexuálnym vyvrcholením klienta. Masér či masérka potom odchádza a necháva zákazníkovi čas, aby ešte mohol v kľude ležať a vychutnávať si dozvuky prežitej masáže. Potom sa klient ide osprchovať, a ak má záujem, môže sa ešte porozprávať s masérom alebo masérkou o svojom zážitkoch.

Účinky tantra masáže

Tantra masáž je nielen relaxačným a omladzujúcim zážitkom, ale má tiež liečebné účinky. U mužov má napríklad pozitívny vplyv na erekciu, pomáha pri problémoch s prostatou i s predčasnou ejakuláciou. U žien zase pomáha pri problémoch s bolestivým sexuálnym stykom a pri problémoch s otehotnením. Ďalej zbavuje stresu, napätia, uvoľňuje svaly a podporuje krvný obeh. Dodáva vitalitu a chuť do života.