Vyholená alebo nie .. každému podľa gustaVyholená alebo nie .. všetko je to otázkou názoru. Odhalené pohlavie u žien zase nie je tak úplná novinka ako by sa mohlo zdať, skôr sa vrátilo po dlhej dobe do módy a stalo sa veľmi populárnym. Navyše sa dnes môžete stretnúť s vyholením iba čiastočným, napríklad len s malou úpravou prirodzeného porastu. Čo muž, to názor, nikto nemôže očakávať, že by sme sa dokázali všetci zhodnúť a chcieť to isté, navyše by to asi bola za chvíľu nuda, nemyslíte? Ženské ohanbie bude mať svoje čaro, či už bude úprava akákoľvek, ak vyberáte na stránkach nášho erotického portálu, máte navyše tú výhodu, že viete dopredu, do čoho idete. Ak ste si to totiž ešte nevšimli, v hornej časti stránky sa nachádza filter, kde si po kliknutí na zelené tlačidlo “Rozšírený filter” okrem iného môžete aj filtrovať spoločníčky podľa toho ako majú upravené svoje prirodzenie. Takže odpadajú otázky a neistota, stačí kliknúť myškou a ste hneď v obraze.

Ako to má kto rád

Určite si vyberiete z bohatej ponuky možných variantov úpravy. Niektoré ženy ponechávajú ochlpeniu pôvodný vzhľad a len ľahko ho zostrihujú a udržujú len oholená triesla, aby chĺpky neliezli von z nohavičiek. Skutočne “prírodných” krásavíc ale v poslednej dobe (najmä medzi tými najmladšími) výrazne ubúda. Pritom sa stále nájde veľa mužov, ktorí práve tieto ženy vyhľadávajú a dávajú im prednosť. Ďalšou variantov je úzky alebo širší starostlivo udržiavaný prúžok, ponechaný v presne zostrihnutom geometrickom tvare. V zásade si možno všimnúť toho, že čím tmavšie ochlpenie, tým menej ho býva ponechaného. Často je tiež ochlpenie zostrihnuté len na niekoľko milimetrov vysoký “trávniček”. Tiež sa objavujú ľahko udržiavateľné malé obdĺžniky, nazývané niekedy “Chaplinove fúziky”, opäť ho majú v obľube predovšetkým brunetky. Roztomilým dojmom pôsobí napríklad aj také srdiečko, či už veľké alebo len miniatúrnych rozmerov, to je jeden z najžiadanejších tvarov, nie každá žena si ale tento spôsob úpravy dokáže urobiť sama naozaj dobre a tak, aby bolo na čo pozerať. Jednoduchšou verziou je trojuholník, smerujúci špičkou pochopiteľne dole. Srdiečko sa často aj nezvyčajne farbí alebo zdobí, napríklad vpletaním alebo nalepovaním ozdobných prvkov. V stave starovekého Egypta je úplne hladké vyholenie, často nazývané “Kleopatra“ alebo „Sfinga”. Materiálom pre samostatný článok by boli moderné výstrelky extravagantných výtvarníkov a v poslednej dobe aj grafikov, v kombinácii chĺpkov a farieb (tetovanie nahrádzajú stále častejšie trvanlivé, ale pritom ľahšie odstrániteľné farby) sa objavujú občas neskutočné veci. To by ale patrilo zase do úplne iného rozprávania.

Rôzne názory

Z pohľadu lekárov nedostaneme úplne jednoznačné stanovisko, ochlpenie určite nejaký zmysel má a pôsobí najmä ako prirodzená zábrana proti nečistotám. Avšak za dnešných podmienok asi veľa stráca na skutočne praktickom účele, hygiena je možná prakticky kedykoľvek a preto ženy väčšinou zasahujú do svojich intímnych partií. Z hľadiska potenia a ľahkej očisty teda majú tie oholené všetko tak nejako jednoduchšie, o tom nie je pochýb. Rovnako sa tak pot a ďalšie výlučky neusadzujú na chĺpkoch a nehrozí vznik zápachu. Ale zase sme pri tom, že sterilne čisté a navoňané pohlavné orgány už nie sú tým, čo v každom vzbudí tú správnu túžbu, veď žena by predsa mala aj voňať ako žena a nie ako obchod s parfumériou. Proste je potrebné nájsť si tú správnu strednú cestu. Aj žena, ktorá sa venuje sexu za finančnú odmenu a vystrieda viac partnerov, si nájde určite čas na správnu údržbu svojej “záhradky”, vyholenie rozhodne nie je bezpodmienečne nutné. Ctitelia orálneho sexu potom väčšinou dávajú prednosť vyholeným partnerkám, najmä je potrebné, aby vyholenie bolo vykonané všade, teda aj v oblasti pyskov a análu. K holeniu slúžia nielen strojčeky s britvami, vyrábajú sa aj špeciálne depilačné prístroje, hoci u mnohých je napísané, ako sú “zaručene bezbolestné”, dievčatá vám určite povedia v tej správnej chvíli samy, že im nemáme čo závidieť.

Vyholená alebo nie - každý podľa svojho

Niektoré dievčatá sa tvária, že sú niekým lepším a nadradeným, ak sa starostlivo a pravidelne venujú holeniu svojho ohanbia, nemusí to byť úplne pravdou, niektorým holenie nerobí moc dobre a v prípade, že majú veľmi citlivú pokožku, môžu byť dorastajúce chĺpky zdrojom nepríjemného svrbenia a potom sa nie je čomu diviť, keď sa vráti k “prírodnému” vzhľadu. Kto ešte vyholenú ženu nemal, určite niečo také bude chcieť vyskúšať, buď sa mu táto úprava zapáči, alebo sa jednoducho vráti k tomu, čo sa mu páči viac. Mnohé ženy vzhľad svojho prirodzenia obmieňajú a to je určite tiež zaujímavé riešenie. Muži, ktorí si zvolili vzhľad upravených a vždy elegantných metrosexuálov a sami sa tiež starostlivo holia, takí dávajú takmer vždy prednosť vyholeným partnerkám. Vyholenie u mužov v okolí penisu má údajne napohľad zväčšiť jeho veľkosť, svoj pôvod bude mať pravdepodobne od hercov v pornofilmoch, príliš sa to ale nerozšírilo. Každopádne úprava prirodzenia nie je tým najdôležitejším, ale často má určitý vplyv pri výbere sex spoločníčky. A ako to máte najradšej vy? Napíšte, podeľte sa o svoj názor…