Top inzeráty

Lady Kelly, 47

#19456

Bratislava - Staré Mesto

dostupná po vzájomnej dohode

aktualizácia inzerátu pred 1 dňom

Niečo o mne

Vek47 rokov
Miery163 cm, 67 kg, chodidlo 37 EU
Prsiaveľkosť 4
Oči, vlasymodré oči, blond vlasy
Tetovanienie
Piercingnie
Skúsenostiskúsená, profi
Ponúkamprivát, escort
Výber dievčatsom úplne sama
Služby premužov, ženy, páry

Popis

Som dominantná dáma, ktorej budeš slúžiť. Som selektívna, exkluzívna a poskytujem hlboké spojenie dôvery a intimity. očakávam Tvoju poslušnosť a oddanosť... Milujem pocit nadvlády, lebo len vtedy sa cítim naozaj SAMA sebou.. Milujem to čo robím a ešte viac, keď môžem byť viacerými osobnosťami počas Roll Play... Raz som blondina, raz červenovlaska. V Roll Play...

Som lekárkou ktorá okrem iného, ako cievkovanie či vyšetrenie prostaty, rada prepichuje penis a semenníky ihlami.

Alebo.. Prísna Učiteľka s rakoskou v ruke, ktorá čo len pri najmenšom vyrušovaní pri výučbe, ťa prehne cez koleno, a potresta ťa... vymlati ťa, po holej riti s rakoskou.

Nepohrdam byť prítulnou, láskavou mamou, počas Baby roll play, kde si ťa okupem vo vani s kačičkou, naolejčekujem si ťa, prebalím, nakrmim, a samozrejme si ťa pomaznám ako malé Baby.

Keďže milujem zvieratká, tak Dog play, je mojou čerešničkou..

A... v konečnom poradí.. nemôže chýbať Roll play Drsná Bacharka kde ma budeš posluchat na slovo, kde budeš počúvať pokyny.. ak ti poviem zalez pod stôl, okamžite sa tam budeš trepať, ak poviem ideš klačat do kúta na pichlavu rohožku, a na môj povel, sa pri ratani do troch, vyhoniš!
Ak chceš byť moja devka.. ja si ťa pripravím, namaľujem, prezlečiem, a potom si ťa vytr... m, spravím si s tebou, čo budem chcieť. a ako budem chcieť

Chceš mať pocit beznádeje? Chceš mať pocit bezvladnosti? Chceš honiť pod prísnym dozorom?

Ak chceš zažiť reálne emócie, rozkoš
... môžeš

Samozrejme, dokážem pripraviť lekciu Roll play podľa tvojej fantázie.
Moje lekcie sú na úrovni, a v maximálnej diskrétnosti.
Prijmem a zaučím jedincov na femdom!

Ovládam taliansky a španielsky jazyk
(Rozumiem madarsky, nemecky). Sledovať ma môžeš na instagrame : @kellymistress91 pripravujem pre Vás aj onlyfans.

Ak si submisívny jedinec, ktorý hľadá nevšedný zážitok v oblasti BDSM? V tom prípade si narazil na tú správnu DOMINU.. Moja dominancia je prirodzená a nikdy sa na nič nehrám. Každý otrok si u mňa príde na svoje a nič mi nie je cudzie.. Poskytujem Soft aj Hard BDSM Lekcie. žiadna praktika mi nie je cudzia..

Moje lekcie sú postavené viac do hravosti, kreatívnemu prístupu, práce s telom a energiou, vzájomnej dôvere, poznávania, ale aj prísnosti, striktnému prístupu a prirodzenej ženskej dominancii.! Na lekcie prijímam aj ženy a páry, ktoré by chceli zažiť niečo nové.. Užívam si pocit kontroly a nadradenia, keď budeš vydráždený a už nebudeš vedieť, čo so sebou, budeš prosiť a čakať na môj pokyn a ja budem rozhodovať čo a kedy si môžeš dovoliť. Chcem počuť tvoj dych, chcem cítiť tvoje trápenie a odovzdanie sa mi Budeš moja štetka, ktorá bude poslušne plniť moje rozkazy a priania.

Špecializujem sa hlavne na nováčikov, pokiaľ nemáš žiadne alebo len veľmi malé skúsenosti so svetom BDSM ale vždy ťa tento svet lákal. Spolu objavíme čo ťa vzrušuje a robí šťastným. Tak neváhaj a napíš si o lekciu a časom sa možno staneš aj mojím osobným majetkom.. Viac info správou.. Sex ani orál neposkytujem!

PRAKTIKY... Uctievanie, zväzovanie, spanking (Výprask) Feminizácia, Vycvik Sissy, Strap-on, bondage, mučenie bradaviek, stipcovanie, facesitting(cez oblečenie! ), pánsky anál, Fisting, odieranie, výcvik Forced orgasm, piss na telo aj do úst, ballbusting, cigarety, Roleplay, Dogyplay, mučenie s lepiacou páskou, klacanie, plutie, souding(hadička do penisu), bičovanie žihlavou, škriabanie, škrtenie, pánsky anál, fetish, footfetish, boot fetish, pošliapanie (trampling)leg worship( uctievanie nôh)A vela inych praktik...

Praktiky

Footfetish
Doprovod
StrapOn
Piss
Domina (profi)
Fetiš
Ľahké S/M
S/M

Pracovná doba

Pondelok
10:00 - 22:00
Utorok
10:00 - 22:00
Streda
10:00 - 22:00
Štvrtok
10:00 - 22:00
Piatok
10:00 - 22:00
Sobota
dohoda
Nedeľa
dohoda

Zdieľať inzerát cez

Aktualizácia: 26.04.2024
Registrácia: pred viac ako rokom
Počet zobrazení: 180478
Zavolať Odpovedám na SMS Odpovedám na WhatsApp Odpovedám na Viber