Nuda v posteli je výstražnou kontrolkou pre každý vzťah. Ak sa začnete pri sexe nudiť, môže jeden z partnerov hľadať iné cestičky, ako nájsť ukojenie svojej túžby. Radi ochutnávate nové jedlá? Doprajte si nové špeciality aj v sexuálnom živote a spestrite ho pomocou masáží alebo erotických pomôcok. Ktoré masážne erotické pomôcky sú práve in a ktoré vám zaručene okorenia váš sexuálny život?

1. Jemné pierka a masážne metličky

Pierko na šteklenieIste ste už počuli o tantra masáži. Tantra masáž vo vás vyvolá túžbu, akú ste doposiaľ v živote nezažili. Vyskúšajte do predohry vložiť hladkanie, jemné hryzenie, masáž pohlavných orgánov a k masáži pridajte zopár pomôcok. Na vyvolanie erotickej túžby počas tantra masáže slúžia jemné pierka, dráždivé masážne guľôčky a metličky. Pred ich použitím naneste na pokožku ambra olej. Dokonalý zmyslový zážitok bude ukončený obrovským orgazmom.

2. Prsné vákuové pumpy

Prsná vákuová pumpaŽenské prsia sú neuveriteľne citlivé, ale veľa mužov im nevenuje dostatočnú pozornosť. Existuje skupina žien, ktoré dokážu dosiahnuť orgazmus už pri jemnom stlačení bradaviek. Iná skupina žien potrebuje k dráždeniu pŕs ostrejší prístup. Ako však odhadnúť, kde je hranica medzi slasťou a bolesťou? Pomôže vám vákuová puma na prsníky. Prebudiť spiace libido každej ženy dokážete masážou prsníkov pomocou prsnej vákuovej pumpy. Vákuová pumpa na prsia nielen vydráždi bradavky, ale tiež zväčší objem prsníkov. Zrazu zistíte, že máte doma sexuálnu dračicu.

3. Stimulátor prostaty

Stimulátor prostatyNeexistuje u muža tak veľmi zanedbávaná a tak silná erotogénna zóna ako je prostata. Masážou prostaty dostanete do varu každého muža behom pár minút. Výstreky a vzdychanie, ktoré ste už dávno nezažili, sa zrazu stanú skutočnosťou. Masáž prostaty je navyše veľmi zdravá. K rýchlej stimulácii a masáži prostaty vám poslúži análny stimulátor. Samozrejme, že sa dá použiť aj na masáž análneho otvoru žien. Poslúžte si vzájomne a vyskúšajte, kam siahajú limity pôžitku.

4. Mini vibračný masážny prístroj

Mini vibračný masážny prístrojSchováte ho do dlane a narobíte ním viac parády ako s obrovským vibrátorom. Mini masážny a vibračný prístroj určený pre dámy aj pánov sa vďaka kompatibilným rozmerom dostane do každého otvoru. Tento prístroj vymasíruje menej dostupné miesta a posunie vás na okraj šialenstva pri masáži erotogénnych zón. U žien skvele nahradí orálny sex a u mužov jemne premasíruje okolie análu. Rozkoš bude dokonalá, ak masírované miesto natriete stimulačným lubrikantom s hrejivým účinkom.

5. Elektrický stimulant penisu

Elektrický stimulant penisuKeď vás penis neposlúcha a partnerka sa dožaduje vyvrcholenia, siahnite po elektrickom stimulante penisu. Jemné elektrické výboje prebudia k životu spiaceho draka v každom mužovi. Stimulant v tvare penisu vám partnerka natiahne na prirodzenie a ovládačom zadáva silu impulzov. Túto pomôcku môžete používať na masáž penisu alebo na vyvolanie erekcie. Vibrácie a impulzy nabudia mužov k takému výkonu, na ktorý ich partnerka len tak nezabudne.

6. Vibračné návleky na semenníky

Vibračný návlek na semenníkySúčasťou mužských genitálií sú semenníky. Aj tejto veľmi citlivej časti mužského tela musíte počas sexuálnych hier venovať pozornosť. Masáž semenníkov je nutné realizovať veľmi jemne, pretože silnejší stisk je pre mužov bolestivý. Páni milujú, keď semenníky zoberiete do úst a jemne ich cmúľate. Po vlhkej procedúre nasaďte mužovi na semenníky vibračné návleky. Vibračné návleky na semenníky majú v spodnej časti umiestnený malý vibrátor, ktorého intenzita sa dá regulovať. Upozorňujeme vás, že masážou semenníkov dosiahnete u muža takú slasť, že vystriekne veľkým prúdom.

7. Kožené bičíky s plácačkou

Kožená plácačkaZabudnúť nesmieme ani na páry, ktoré majú radi ostrejšie praktiky. Plácanie po zadku je nudné a navyše dostatočne neaktivuje nervové bunky pokožky. Kožené bičíky zakončené plácačkou je možné použiť na masáž a preplácanie zadku, penisu, vagíny či prsníkov. Vybičované a vymasírované budú nielen dané časti tela, ale tiež vaša erotická túžba. Ešte viac sa ponoríte do hry s bičíkom, keď partnerove ruky znehybníte pomocou pút. Kombinácia spútania a sily je afrodiziakom pre každý pár.