Okoreňte si sexuálny životV rôznych častiach života človeka je normálne menej sa zaujímať o sex, najmä ak ste v dlhodobom vzťahu. To, že je to normálne, neznamená, že to nie je nepríjemné. Existujú spôsoby, ako môžete znovu vyvolať svoje chúťky rozpáliť. Môžete sa cítiť, akoby ste zvládli všetky základy a teraz prišiel čas veci okoreniť. Môže byť zastrašujúce zveriť svojmu partnerovi nové sexuálne nápady. Páry často zápasia s tým ako často majú sex, čo majú robiť v posteli spolu a ako sú kreatívni. Aby to bolo menej zastrašujúce myslite na to ako na experiment alebo hru. Treba na to prax! Toto je váš čas aby ste vy a váš partner vyskúšali naše nové veci. Nie vždy bude perfektné na prvý krát. Môžete tiež vyskúšať veci, ktoré sa vám nepáčia … a to je tiež v poriadku! Je to vaša príležitosť ochutnať a vyskúšať - rovnako ako výlet do nového pivovaru alebo vinotéky.

Načasujte to správne

Pohoda na rozhovorMôžete byť nervózni z toho, ako váš partner bude reagovať. Ak sa rozhodnete hovoriť so svojím partnerom uistite sa, že ste na bezpečnom a pohodlnom mieste bez rušenia. Je tiež dôležité zabezpečiť, aby konverzácia nebola uponáhľaná. Vyberte si čas a miesto, vďaka ktorému sa bude váš partner cítiť pohodlne. Majte na pamäti, že niektorí ľudia sú neistí alebo sa cítia neadekvátni, keď ich partner navrhne niečo nové pre sexuálny vzťah. Začnite tým, že pochválite svojho partnera a dáte mu vedieť, ako veľmi si užívate svoj sexuálny život s nimi. Potom povedzte, že uvažujete o dobrodružstve vyskúšaním niečoho nového. Tu je niekoľko sexuálnych nápadov, ktoré vám pomôžu začať …

1. Zmeňte miesto

Jeho zmena môže byť tak jednoduchá a bezplatná ako pri vstupe do vašej obývačky! Kedy ste mali naposledy sex na gauči? Kuchynský pult? Stoličky? Môžete tiež zvážiť víkendový pobyt - dovolenkový sex je zábavný spôsob, ako udržať veci vzrušujúce a svieže.

2. Vyskúšajte novú pozíciu

Skúste rozšíriť svoju sexuálnu knihu tým, že sa odrazíte ďalej od misionára a psíka. Nemusí to byť komplikované - jednoducho by ste mohli začať postavením a položením jednej nohy na posteľ alebo stoličku. Môžete sa tiež pokúsiť začať s olejovou masážou skôr, ako sa presuniete do sexuálnej polohy. Májový stožiar (Maypole)“Májový stožiar” je vzrušujúca a náročná poloha. Prenikajúci partner drží prijímajúceho partnera. Prijímajúci partner si počas prenikania obopína nohy. U žien sa mužské ochlpenie bude trieť o jej klitoris, čo zvýši jej vzrušenie.

Pozícia “Stolička”Ak nie ste pripravení na stojace pozície skúste “Stoličku”. Prienikový partner bude sedieť na stoličke, zatiaľ čo prijímajúci partner sedí na vrchu a spúšťa sa. Je to jednoduchšie ako zvládnutie stojacich pozícií. Môžete tiež skúsiť odstrániť stoličku a drepnúť k stene - je to však trochu náročnejšie.

3. Kúpte si sexuálnu hračku

Sexuálne pomôckyExistuje veľa zaujímavých dôvodov na začlenenie sexuálnej hračky do vášho sexuálneho života. Niektorí ľudia sú od nich závislí aby dosiahli orgazmus, iní ich používajú na vylepšenie. Než si kúpite sexuálne hračky, musíte toho veľa vedieť! Hračky môžu byť vyrobené z rôznyh materiálov. Môžu byť toxické a nebezpečné. Nekupujte hračku vyrobenú z Jelly Latexu a majte na pamäti, že bezpečná sexuálna hračka bude pravdepodobne drahšia. Silikón, sklo, nehrdzavejúca oceľ a pyrex sú pre vaše telo bezpečné. Dobré vibrácie sú skvelým miestom na začiatok. Existujú vibrátory pre páry, ktoré sú určené na zvýšenie pôžitku zo sexuálneho styku. Okrem vibrátorov a dildá existuje veľa ďalších možností ako napríklad bondage pomôcky, závesy ktoré pomáhajú pri pozíciách a hry ktoré pomáhajú pri roleplay alebo udržať veci vzrušujúce.

4. Vyskúšajte anál

So starostlivosťou a trpezlivosťou môžete do svojej spálne integrovať análny sex pre potešenie a vzrušenie vás i vášho partnera. Najdôležitejšie je mať na pamäti: CHOĎTE NA TO POMALY. Je skutočne ťažké ísť príliš pomaly. Väčšina ľudí potrebuje viac času a trpezlivosti, aby mohla mať análny sex. Mali by ste začať prstom a pomaličky pridávať až sa dostanete na veľkosť penisu alebo dilda. Vstúpenie môže byť najviac stimulujúcou a najnáročnejšou časťou, takže opatrne. Akonáhle ste vy alebo váš partner vo vnútri, buďte na chvíľu zastavte aby sa konečník mohol uvoľniť okolo prieniku. POUŽÍVAJTE LUBRIKANT. Na rozdiel od pošvy, konečník nie je samomazný. Silikónový lubrikant je obzvlášť vhodný pre análny sex, ale môžete použiť akýkoľvek druh, ktorý uprednostňujete.

5. Poddajte sa vašej fantázii

Sexuálne fantázie sú zdravéMať sexuálne fantázie sú super zdravé! Keď sú zdieľané, sú ešte lepšie. Zahrajte si hru so svojím partnerom, kde zdieľate svoje najmiernejšie a najdivokejšie fantázie. Je ľahké začať s miernou a potom premýšľať o najdivokejšej, čo si dokážete predstaviť. Takto vytvoríte bezpečný rozsah pre všetkých. Fantázie nemusia byť ani vykonané - môžu úplne zostať vo vašich zdieľaných predstavách. Dokázali by ste si predstaviť, ako sledujete porno trojky … alebo si stiahnete aplikáciu kde si prezeráte pontencionálnych partnerov do trojky bez toho, aby ste je vyskúšali v reále. Existuje veľa sexuálnych nápadov, ktoré treba preskúmať: od bondage a oblekov až po zdieľanie porna! Buďte ochotní vyskúšať nové veci. Počas experimentovania sa uistite že komunikujete so svojím partnerom tak, aby ste boli uspokojení obidvaja.