Amsterdam - erotika a nočný život Amsterdam, to nie sú len marihuanové brlohy a multikultúrne spoločenstvo ľudí, ktorí sa medzi sebou dokážu dohodnúť a žiť spoločne bez konfliktov. Je to tiež mesto lásky a ozajstní znalci a sexuálni dobrodruhovia veľmi dobre vedia, že tunajší výber a možnosti sú obrovské. Cez deň rušné turistické mesto sa v noci zmení v brloh lásky a erotika na vás dýcha vo všetkých podobách. Z počestných obchodíkov sa mávnutím kúzelnej paličky a príchodom noci stávajú výlohy neresti a vy môžete smelo ochutnať niektorú z lákavých lahôdok . Prechádzate uličkou lásky plnou červených červených lampášov a pomaly ale iste vám čosi tuhne v nohaviciach pri pohľade na rozličné ženštiny všetkých národností a tiež všetkých veľkostí, ktoré sa na vás smejú vo vyzývavých gestách.

Stačí zaklopať a budete vpustení

Erotika na vás dýchne z každého rohu a je len na vás, či vstúpite do niektorého z týchto útulných hniezdočok lásky. Je to tak jednoduché, veď stačí len zaklopať alebo mrknúť na niektorú z dievčat, ktorá sa vám páči a tá vás ihneď ochotne vpustí do svojej komôrky. Tá najlepšia erotika môžete zažiť s modrookou blondínou, brunetkou, aziatkou, černoškou, Indiánkou, s bacuľatou, štíhlou , prsnatou, erotika, BSDS, fetish ..  jednoducho všetko je dovolené. Vyžívate si v nevšedných praktikách? Zájdite do niektorého zo špeciálnych nočných podnikov, ktoré umožnia popustiť uzdu vašej erotickej fantázii.

Nočná erotika a uličky lásky

Možno mi to neuveríte, ale rovnako ako si najmete sprievodcu pri dennej prechádzke mestom a poznávaní pamiatok, aj v noci môžete zažiť exkurziu, avšak trochu iného razenia. Ku pomoci vám sú špeciálne agentúry, ktoré zaistia dôkladné poznanie nočných tajov mesta a dokonca dostanete fundovanú prednášku od skúsenej prostitútky. Potom vás priateľský sprievodca alebo ešte lepšie vnadná sprievodkyňa prevedú najobľúbenejšími kluby a štvrťami, kde to v noci ožíva sexom.

Moja slastná skúsenosť

Ani ja som si nemohol odpustiť menšie nočné dobrodružstvo, gule som mal koniec koncov už pomaly k prasknutiu. Jediné čo ma robilo trošku váhavým bola možnosť voľby medzi vykričaným domom s množstvom zábavy a pitia (avšak za trochu väčšiu investíciu) a samozrejme už spomínanou výkladnou skriňou lásky. Nakoniec zvíťazila varianta B a ja sa odvážil zaklopať na okienko, kde sa na mňa s úsmevom škerila vyzývavá ázijská dievčina s krásnym úsmevom a ešte lepším poprsím, ktoré bolo zaručene pravé a pritom tak pevné. Dievčaťu mohlo byť necelých 20 rokov, ale skúsenosti jej rozhodne nechýbali, okamžite navrhla cenu a ja som súhlasil. Pravdepodobne nechcela strácať čas, lebo aj pre ľahkú ženu čas sú peniaze a tak sa do mňa pekne pustila okamžite a s veľkou vervou. Čo som zažil potom, bola doslova smršť . Malá Číňanka sa na mňa vrhla akonáhle dostala peniaze a napodiv nezačala fajčením ale príjemnou masážou, ktorá ma pripravila snáď ešte lepšie. Po erotickej masáži prišlo slastné fajčenie aké som ešte nezažil. Dievčina pohltila môj naakumulovaný a nie práve zanedbateľný úd do svojej zdanlivo malej papuľky a sala a sala. lízala gule a ja som chrochtal blahom. Než sme sa dostali k zlatému klincu, už som bol celkom vyžmýkaný lebo dvakrát som sa neudržal a explodoval. Ázijská erosenka ma však dokázala okamžite zase naladiť a tak aj záverečná súlož bola úžasná. No … milí sexuálni dobrodruhovia, to bola teda jazda  Pol hodiny v raji a nebolo to nijako drahé. Ak vás baví nielen denná turistika ale nočná erotika a chcete spoznať všetko nepoznané a zakázané , je holandské internacionálne mesto Amsterdam dokonalou destináciou. Vrátite sa svieži a oddýchnutí, alebo naopak unavení z nočného hýrenia a tej spústy sexu. Erotika vás v tomto tajuplnom meste obklopí zo všetkých strán. Motto: Áno áno Amsterdam, toľko krásných dám .. tam si pekne zamrdám! :)