stastny_muxTúžba po sexe je úplne prirodzená, ak bude sexu a erotiky nedostatok, často sa to prejaví na psychickom stave a fyzickej kondícii. Takže pre tých, ktorí práve nemajú trvalý vzťah a nechcú sa trápiť, pre tých, ktorí majú doma buď nezaujímavý stereotyp, alebo sú “pripustení” len občas, pre pánov, ktorí si občas chcú len tak “odskočiť”, pritom sa nijako citovo neviazať a nevyrábať si zbytočné problémy vybudovaním mimomanželského vzťahu sú jedným z najľahších a najprístupnejších riešení erotické služby zaFO. Nemusí sa zakaždým jednať len o sex, prípadná erotika a laškovanie v posteli (alebo kdekoľvek inde) môžu byť súčasťou programu, ale môžete si dopriať aj príjemný večer s posedením, navštíviť večierok alebo napríklad zájsť na swingers párty, mnohé dievčatá ponúkajú sex escort aj na dovolenku, ak si chcete užívať úplne neviazane.

Prednosti vzťahu zaFO

sexygirl_money-682_721644aAk nepristupujete k platenej erotike a sexu len ako k odvedenej službe a poriadne si to užijete, je to služba, ktorá Vám ponúka neskutočné možnosti. Môžete vyskúšať erotické praktiky, po ktorých síce v kútiku duše túžite, ale partnerke alebo manželke sa o nich netrúfate ani slovkom zmieniť. V spoločnosti krásnej a milej erotickej spoločníčky si môžete spríjemniť aj voľný večer na služobnej ceste alebo sa len odreagovať od stresu a starostí živočíšnym sexom. Nemusíte sa strachovať, či dnes na “to” bude nálada, či nenastúpi obligátna migréna alebo výhovorky na boľavý chrbát či prepracovanie. Ak nieste milovníkom dlhých predohier a maznania po sexe, môžete sa proste dohovoriť a je to. Naopak keď máte radi láskanie a predohru si chcete vychutnať, ani v tom Vám nič nebráni, rovnako ako trocha drsnejšieho sexu s dominou alebo naopak čoby “nadsamec” vykonávať erotické hrátky s podriadenou submisívnou partnerkou v úlohe otrokyne. Prevleky a hry na role, to je ďalšia vec, čo si muži doma často nedovolia, ďalej sex v trojke alebo v skupine, tých splniteľných tajných želaní je naozaj veľmi veľa.

Prečo využiť služby erotických portálov?

amaterkyAk využijeme kvalitný erotický portál, stretneme sa s ochotnými, veselými a inteligentnými ženami od sotva plnoletých zajačikov až po zrelé ženy, vďaka vyhľadávaču si ľahko vyberieme tú pravú. Môžeme listovať sex ponuky a nechať sa upútať niektorou z amatérok, prípadne (ak máme konkrétnu predstavu) postačí zadať do filtra vyhľadávača svoje požiadavky. Následne sa výber zúži a bude pre nás oveľa jednoduchšie nájsť tú pravú. Zaujímavé informácie možno nájsť aj v erotickej diskusií o erotických privátoch, kluboch, akciách i jednotlivých spoločníčkách. Často tu možno nájsť aj erotickú inšpiráciu, ak by nám náhodou došla chuť vymýšľať niečo originálne. Taký sex vo vírivke, poriadna erotická masáž alebo milovanie na nezvyklých miestach, to je pre mnohých skôr nesplniteľný sen, kým sa neobráti na tú pravú. Dievčatá na erotických portáloch sú preverené, či už sa jedná o sex priváty alebo sex kluby, tento postup je teda oveľa bezpečnejší a spoľahlivejší než náhodný kontakt, naviazaný narýchlo pri ceste alebo v reštaurácii.

Rozum do hrsti a nič sa neprevalí

I-Snooped-My-Boyfriend-PhoneMnoho mužov s pevným partnerským vzťahom síce sex za finančnú odmenu veľmi láka, ale predovšetkým sa obávajú prezradenia svojich záletov a niekedy tiež prenosných pohlavných chorôb. Je samozrejme potrebné uvažovať a správať sa tak, aby k prezradeniu takýchto akcií nedošlo. Rozhodne teda nie je vhodné navštevovať erotické kluby a erotické priváty v bezprostrednej blízkosti bydliska, radšej sa vydajme o niečo ďalej alebo si nájdime diskrétny privát. Poriadne zlo môže napáchať aj mužská ješitnosť a chvastanie, pochváliť sa svojimi avantúrami kolegom v práci alebo priateľom pri poháriku je síce lákavé, ale je to svojím spôsobom veľmi nezodpovedné, riziko prezradenia sa totiž neúmerne zvyšuje. Reči sa vedú a jeden nikdy nevie, kam až môže také rozprávanie doletieť, nehľadiac na to, že pri ostrom vybavovaní účtov medzi rozkmotrenými priateľmi môže dôjsť k zneužitiu týchto informácií. Čo sa prenosných chorôb týka, sex zaFO by sme mali vykonávať vždy s kvalitnou ochranou, navyše veľmi záleží na výbere partnerky. Spoločníčky na úrovni sú vždy pripravené a ochrana je súčasťou erotickej služby, ak ale máte v obľube tak trochu “špindíry”, preventívne myslite na svoje zdravie sami a všetko bude v poriadku. Pre úplnosť je dobré poznamenať, že ak patríte medzi “zberateľov suvenírov” (teda fetišistov, nie je sa za čo hanbiť), natáčate si pri sexe videa alebo fotografujete, prípadne si s partnerkami vymieňate chúlostivé esemesky alebo navštevujete erotické kluby, rozhodne tieto “dôkazy” niekam starostlivo skryte, aby nedošlo k ich odhaleniu. Ale toto predsa pozná každý, to už by som nosil drevo do lesa…

462489532Myslíte si, že platený sex vás príde drahšie ako ten “zadarmo”? Možno si len neuvedomujete, ako je to naozaj. Domácí sex, ak ho budete vyžadovať častejšie a dokonca sa zmienite o nejakých nezvyklých erotických praktikách, to vás príde na peknú dieru v peňaženke, alebo aspoň budete musieť vykonávať domáce práce, stále sa milo usmievať a počúvať ktovieaké nezmysly o tom, ako bolo v práci, čo má kamarátka nové, že by bolo potrebné toto a tamto… proste čas sú tiež peniaze a buď vás to bude stáť hotovosť, alebo čas, ktorý ste mohli stráviť určite inak. Nadviazanie erotického vzťahu s kolegyňou z práce alebo susedkou napríklad v mieste bydliska znamená nejakú tú luxusnú večeru, tiež bude potrebné navštíviť divadlo alebo koncert, nakoniec zaplatiť ešte hotelovú izbu a stále je tu šanca, že keď sa rozhodnete vzťah radšej ukončiť, dôjde k vyhrážkam a vydieraniu. Ak to zvládnete, zase to bude niečo stáť, veď si to spočítajte sami… a potom zalistujte medzi sex ponukami na našom erotickom portáli Amaterky.sk. Voľba je, myslím, celkom jasná!

Čítajte viac:

Sex na neobvyklých miestach Erotické hry, masky a kostýmy