Exkluzívny míľový klubTúžba v niečom vyniknúť, byť členom elitnej skupinky, zažiť niečo neobvyklého a stať sa tak trochu aj stredom záujmu ostatných, to je pre väčšinu mužov celkom normálne. Kto z nás by sa jednoducho nechcel odlišovať a byť v niečom lepší alebo dokonca úplne ten najlepší? Jednou z takýchto tendencií o dosiahnutie členstva v elitnom klube je prevádzkovanie sexu v lietadle a získanie členstva v neoficiálnom a napriek tomu veľmi populárnom “Míľovom klube” (v angličtine označovanom ako MHC čiže Mile High Club). Veľa sa toho nahovorí, kto ale naozaj vie, ako to všetko začalo, čo oprávňuje nováčika k vstupu a aké práva a povinnosti mu z členstva plynú? Začnime teda históriou, respektíve tým, čo sa o vzniku tejto netradičnej záujmové organizácie vôbec vie…

Míľový klub a jeho vynaliezavý zakladateľ

Míľový klub založil Lawrence SperryHistorka o americkom vynálezcovi Lawrence Sperrym je pre zasvätených známou vecou. Dokáže ale pobaviť a zaujať aj tých, ktorí o existencii Míľového klubu milovníkov sexu v mrakoch vedia len pomerne málo. V roku 1912 vyvinul vyššie spomínaný Američan automatického autopilota, ktorý mu umožnil na vtedajšiu dobu ojedinelý a v histórii prvý originálný sexuálny zážitok. Už predtým, vďaka vrodenému technickému nadaniu, zostrojil v 18 (!) rokoch funkčné lietadlo. Počas krátkych 31 rokov svojho života stačil tiež realizovať nafilmovanie vlastného zoskoku z lietadla a podletieť odvážne pod piliermi brooklynského mosta. Vcelku bol držiteľom 24 origináných patentov a autorských vynálezov! Jeho meno je však najčastejšie spájané práve s využitím autopilotného zariadenia pre uskutočnenie prvého sexu v lietajúcom prístroji v histórii! Stalo sa to v roku 1916, kedy ako inštruktor lietania sa venoval nielen po odbornej stránke copilotke Walde Polkovej, ktorá túžila preniknúť do pilotného umenia. Pretože to bol pohľadný ženami obletovaný fešák, zrejme mu nerobilo veľký problém presvedčiť ju po zapnutí prístroja, ktorý sa staral o ovládanie lietadla, k nejakým tým erotickým hrám. V takom klasickom dvojplošníku si nemôžete predstavovať nejakú pohodlnú kabínu. Určite to nebolo ľahké a tak si aj po rokoch Sperry náš obdiv naozaj zaslúži. Čo sa naozaj vo vzduchu odohralo, to nie je úplne isté. Aj Sperryho rozprávanie priateľom a výpoveď pred štátnymi orgánmi sa pochopiteľne dosť odlišovala. Každopádne nech už začali v dvojplošníku naozaj naplno vyčíňať alebo došlo k technickej poruche, nakoniec sa s veľkým šťastím stroj zrútil do zátoky Great South Bay v blízkosti Long Islandu. Záchrana dorazila na miesto včas v podobe dvoch lovcov kačíc s člnom. Aké však bolo ich prekvapenie, keď zistili, že obaja členovia posádky lietadla sú úplne nahí! Na prehliadku a ošetrenie sa údajne pilot odobral po vlastných a žiačka na nosidlách. Sperrymu ale skoro otrnulo a začal sa chváliť medzi priateľmi na večierkoch, až došlo na myšlienku založenia neoficiálneho klubu. Tak nejako sa teda zrodil Míľový klub. Čo bolo ďalej s odvážnym pilotom a vynálezcom? Zahynul tragicky o sedem rokov neskôr pri zrútení svojho stroja nad kanálom La Manche. A Walda Polková? Vraj vytúžené pilotné oprávnenie časom naozaj získala.

Chcete sa stať členom Míľového klubu?

Sex v lietadle zaručí členstvo v Míľovom klubePočet členov tohto trochu recesistického a súčasne vysoko ceneného klubu stále rastie, podmienky pre členstvo sú totiž veľmi jednoduché a tak “milovníkov v oblakoch” stále pribúda. Členmi sa môžu stať muži i ženy, patrí sem aj lesbické páry aj dvojice gayov, ak splní podmienky pre prijatie. Stačí totiž na prihláške napísať, že ste prevádzkovali sex (či už v akejkoľvek forme) vo výške nad 1852 metrov nad morom, teda vo výške, presahujúcu jednu námornú míľu (v prepočte to je 5 280 stôp, tento údaj je uvedený aj na členskom odznaku ). Pri registrácii verejne prístupných na oficiálnych stránkach klubu uvediete svoje meno (meno partnerky či partnera uviesť môžete, ale aj nemusíte), označenie a detaily letu (ktorá spoločnosť, kedy, odkiaľ a kam), hlavne však vraj by ste mali čo najdetailnejšie popísať, ako sex prebiehal. Ako člen si môžete v oficiálnom internetovom obchode objednať vkusný odznak, podľa ktorého potom ľahko spoznáte aj ďalších členov klubu a oni zase vás.

Celebrity a svetová popularita míľového klubu

Členmi klubu sa stávajú ľudia z najrôznejších spoločenských tried a tak počet členov Míľobého klubu neustále rapídne rastie. Mnoho hercov, hudobníkov a tiež manekýnok a modeliek sa zaradilo do tejto spoločnosti. Skutoční milovníci sexu alebo to urobili ako mazaný reklamný ťah na zvýšenie záujmu o svoju osobu? Veď podľa posledných prieskumov takmer polovica mužov, ktorí používajú leteckú prepravu túži po sexe v lietadle. U žien je počet údajne len o niekoľko percent nižší. Na erotických portáloch nájdete aj profesionálky, ktoré túto službu medzi mrakmi ochotne ponúkajú. Žiadny zoznam členov ani presný počet nie je nikde zverejnený, nemusíte sa teda v prípade registrácie obávať, že to “praskne” alebo že to objaví nejaký zvedavec. Kto je členom a ku členstvu sa verejne hlási, to záleží len na dotknutej osobe. Zvyšok zostáva v bezpečnej anonymite. Porozprávať sa s ostatnými členmi možno na oficiálnych stránkach klubu aj na mnohých ďalších konferenčných fórach v rôznych jazykoch.

Ako je to naozaj?

Míľový klub -logoÚdaje samozrejme nemožno presne kontrolovať a tak niektoré môžu byť pomerne dosť skreslené. Nezostáva než veriť pravdovravnosti a serióznosti členov. V roku 2009 bol najväčší záujem a prírastok nových členov z Austrálie. Ďalšie nasledovalo Nórsko a Holandsko, podľa posledných výskumov sa do popredia derú najmä Briti, tesne ich nasledujú vytrvalí Austrálčania. Ďalej sa na špičku dotiahli aj Nemci a Francúzi, v závese za nimi tak temperamentní Brazílčania. Záujem Američanov v poslednej dobe naopak rapídne poklesol. Výsledky je ale treba brať s určitou rezervou, termín “sex v lietadle” je totiž tiež mnohoznačný, vedú sa o ňom debaty a vášnivé spory.

Kde áno a kde nie

Sex na toalete v lietadle Niektoré letecké spoločnosti priamo zakazujú erotické a sexuálne aktivity na palube svojich strojov. Ako druhý extrém sú aj letecké a zábavné spoločnosti, ktoré majú v ponuke špeciálne lety. Tieto sú pre osoby, ktoré chcú túto exotickú metódu milovania vyskúšať a stať sa ozajstnými členmi Míľového klubu. Ak sa nejedná o špeciálny let, najčastejšie ako miesto pre žhavý zážitok poslúži toalety. Inak v lietadle moc vhodných miestečiek pochopiteľne nenájdete, ak nie ste napríklad členom posádky. Máte už vy na klope odznak, prípadne nosíte kľúčenku či tričko so znakom Míľového klubu? Ak nie, stále nie je neskoro a vyskúšať by sa malo všetko, nie?   [embed]https://www.youtube.com/watch?v=hXLG4CMDzas[/embed]