Torty, zákusky, koláčiky a ďalšie maškrty v podobe viac či menej odhalených intímnych častí tela, to síce nie je nič úplne nové, ale práve takou žartovnou dobrotou môžeme oživiť erotiku a sex či každú párty alebo len obdarovať niekoho z priateľov. Veľakrát nechýba ani venovanie alebo žartovný nápis z polevy, tá cukrová vlastne celkom vierohodne pripomína sperma, nemyslíte? Vytvoriť takú tortu alebo len marcipánový penis, to určite nevie len tak každý, vďaka internetovým vyhľadávačom si ale ľahko poradíme a vyberieme si presne to, čo nám vyhovuje. Ak nič z ponuky nie je podľa našich predstáv, nemusíme vešať hlavu, objednáme si výrobu priamo na zákazku alebo podľa vlastného originálneho návrhu.

Pochutná si celá spoločnosť

Lahôdky a dobroty s nápadným erotickým vzhľadom môžu pobaviť početnú spoločnosť a pomôcť navodiť tú správnu uvoľnenú atmosféru, rovnako sa hodí aj na posedenie v dvojici, veď také do detailu prepracované kúsky vyložene vyzývajú k najrôznejším erotickým hrám. Ak budeme olizovať sladkú, lákavo voňajúcu polevu a pohrávať sa so sústom očami, prstami a jazykom, bude v poriadku, keď dôjde k intímnemu erotickému kontaktu s pochúťkou (len nehovorte, že by vám niečo také neprišlo na myseľ, tomu sa nikto neubráni), mali by sme myslieť na zásady hygieny a nič neriskovať. Omrvinky alebo kúsok polevy z marcipánového alebo medovníkového penisu by mohli vo vagíne spôsobiť zbytočné problémy. Pre takýto prípad radšej použime kondóm, najvhodnejší bude nejaký nezvyčajný, žartovný alebo opatrený hlavičkou zvieratka či inými dráždivými výstupkami. Atypickú penetráciu cukrovinkou si tak spolu s partnerkou užijeme dvojnásobne.

Eroticky ladená torta pre pánsku spoločnosť

Eroticky ladená torta je skvelým darčekom pre kamaráta alebo kolegu z práce rovnako ako pre spoločníka, s ktorým sme už zažili niekoľko divokých eskapád po nočných kluboch alebo erotických privátoch. Pekne rozbehnutá pánska spoločnosť si s takou nezvyčajnou dobrotou určite poradí a než dôjde na krájanie a servírovanie určite sa aj dobre pobaví. Objednať si obriu tortu so striptérkou alebo amatérkou, ktorá z nej v pravej chvíli vyskočí, to je síce veľmi efektná, ale tiež dosť nákladná záležitosť, zatiaľ čo torta alebo zákusok v podobe intímnych partií alebo časti tela kúpime za oveľa prijateľnejšiu cenu.

K erotickým hrám so sladkosťami je už len krôčik

Pokiaľ sa takto rozhodneme oživiť atmosféru napríklad na obľúbenom sex priváte, nemusí to byť hneď torta alebo eroticky formované pečivo. Ak máme náladu vyskúšať nejaké nezvyklé a atypické erotické polohy, môže byť pre nás aj pre našu sex partnerku zaujímavou a lákavou inšpiráciou napríklad čokoládová kámasútra. Na tabuľkách lahodnej čokolády je plastickým odliatím znázornených množstvo jednoduchých aj náročnejších erotických polôh, v ktorých sa možno pomilovať. Občas tu aj naozaj skúsení milenci nájdu zaujímavú polohu na vyskúšanie. A keď je koniec (alebo si len doprajeme prestávku medzi erotickým vystrájaním), môžeme si na už “vyskúšanej” erotickej polohe, s partnerkou výborne pochutnať.

Návšteva erotickej cukrárne môže byť dráždivou predohrou

V poslednej dobe sa môžeme stretnúť s eroticky ladenými tortami, pečivom a zákuskami aj v niektorých cukrárňach, predovšetkým samozrejme tam, kde majú šikovných a nápaditých zdobičov a modelárov. Tie naozaj dráždivé erotické kúsky si ale radšej necháme zabaliť a odnesieme niekam, kde si ich poriadne vychutnáme a hlavne vo vhodnej spoločnosti, aby sme nespôsobili nejaké pohoršenie puritánskym spoluobčanom a spoluobčiankam. Mnohé cukrárne aj pekárne vyjdú ochotne v ústrety akýmkoľvek individuálnym požiadavkám a môžeme si navrhnúť vlastnú dobrotu alebo priniesť obrázok, ktorý sme našli niekde na internete, ruky šikovných remeselníkov sú schopné zvládnuť skoro všetko. Navyše taká práca môže byť aj oveľa zaujímavejšia a inšpiratívnejšia, než len mazať tortové korpusy krémom alebo pliesť vianočky, aspoň mne to tak pripadá.

Prehrýzť sa až k cieľu erotickej túžby

Ak sa na to cítime, prečo nevyskúšať ten pocit, kedy sa ku cieľu svojej erotickej túžby doslova prehryzieme!? Nie, nebudeme bojovať s dverami, múrmi alebo podobne odolnou zábranou, pre túto príjemnú erotickú predohru a súčasne vzrušujúcu zábavu postačia tangá alebo podprsenka z drobných cukríkov, navlečených na šnúrke. Takéto dráždivé spodné prádlo “na jedno použitie” je aj vtipným erotickým darčekom pre šikovnú amatérku alebo escort spoločníčku, s ktorou sme sa rozhodli stráviť príjemný čas. Nesmieme sa ale príliš ponáhľať, bonbóniky sa pod dotykom vlhkého jazyka ľahko rozpadávajú, navlečené sú však na pružnej šnúrke, ktorá by mohla pre príliš nedočkavého milovníka znamenať určitý problém. Nestalo sa to priamo mne, ale jeden z mojich dlhoročných priateľov si túto novinku zaobstaral a keď sa už konečne prepracovával k vytúženému cieľu, šnúrka sa mu zachytila za hranu zubného mostíka. Keďže bol už riadne rozvášnený, miesto opatrného odstránenia prudko mykol hlavou… a hneď bolo po sexe! Keď totiž k erotickej partnerke zodvihol svoju tvár a tá uvidela nakrivo posunutý a uvoľnený mostík, spočiatku sa vydesila, vyľakane zakričala a následne prešla do hysterického smiechu, ktorý nebola schopná zastaviť. Erotické stretnutie samozrejme skončilo bez vytúženého záveru, navyše sa kamarát zaprisahal, že už k nej nikdy nepôjde, keďže sa pred ňou takto hlúpo zhodil a zosmiešnil. A kedy sa pochválil touto historkou niekoľkým najbližšom kamarátom? Bolo to pri nejakej odviazanej “pánskej jazde”, avšak, ak si dobre spomínam, až po dobrých dvoch rokoch. Nuž, každá sranda v sebe nesie určité riziko… prihodilo sa niečo úsmevné aj vám?