Erotické hry, prevlekyAj sex sa časom môže stať trochu monotónna a stereotypná záležitosť, nie každému to síce vadí, ak ale túžite po oživení, jednou z možností sú erotické hry, masky, kostýmy, prevleky a všetko, čo s tým súvisí. Ak nepochodíte doma alebo u svojej stálej partnerky, určite sa môžete obrátiť na dievčatá z erotického portálu, ktoré každé mužské želanie s radosťou splnia. Veď trochu si oživiť sex, to je určite viac než dobrý nápad! Keď začne sexuálna túžba živoriť a vädnúť, popremýšľajte o nejakom vhodnom oživení a vôbec sa nebojte toho, že ste od sudičiek do života nedostali príliš veľkú porciu hereckého talentu. Veď sa nepokúšate získať nejakého Oskara, len si chcete pekne spestriť svojho obľúbeného koníčka. Ono stačí trochu popremýšľať a dať voľný priebeh svojej fantázii a predstavám o tom, ako by ste si to s ktorou rozdali a čo by ste jej obliekli, vyzliekli, čo nechali… Predstavy sa rôznia, ale niečo z nich často zostane niekde uložené a raz za čas sa snaží preniknúť na povrch. Prečo si niečo také nedopriať? Kostýmom a hraným scénkam sa venuje veľké množstvo ľudí. Výhodou je, keď môžete dopredu zistiť, že vaša spoločníčka bude mať k niečomu podobnému pozitívny prístup. Možno má dokonca aj nejaké tie potrebné propriety pripravené a na scenári sa už určite ľahko dohodnete. Tieto údaje pri troche hľadania ľahko zistíte napríklad v ponuke každého poriadneho erotického portálu, prakticky sa nemusíte o nič starať, odpadá aj zabezpečovanie potrebných rekvizít (pokiaľ teda nevyžadujete niečo naozaj úplne špeciálne a ojedinelé), prídete krásne pohodlne k hotovému. Vyhľadávače a filtre totiž budú dievčatá spoľahlivo triediť za vás a výber bude nakoniec veľmi jednoduchý.

Ktoré prevleky, kostýmy a masky sa nám páčia najviac

Pre pánov sú to v prvom rade určite letušky, chyžné, zdravotné sestričky, policajtky a vôbec dievčatá v uniformách. Bývajú to dráždivé a často aj celkom vyzývavé fešandy. Navyše v mužovi niekde zrejme drieme túžba pokoriť a ako správny samec obšťastniť práve nejakú takú na prvý pohľad celkom ťažko prístupnú korisť. Hoci sa nemusí jednať o žiadny brutálny sex, spojený s trhaním šatstva a ťahaním za vlasy, najobľúbenejšou polohou je v týchto prípadoch určite prístup zozadu, či už sa jedná len o tradičný sex alebo aj v kombinácii s análnym. Vhodná predohra by nemala chýbať, občas nejaký ten gombík alebo zips vezme za svoje, tieto kostýmy sú naozaj dráždivé a hociktorého muža rozpália natoľko, že sa naozaj takmer neudrží. Pritom sa nejedná o nijak zložité a finančne náročné masky, ak spoločníčky vhodnými súčasťami oblečenia nedisponujú, môžete ich kúpiť v erotických eshopoch za pomerne nízku cenu. Ďalším veľmi obľúbeným prevlekom alebo kostýmom je školáčka, či už sa jedná o masku dievčatka s vrkôčikmi, v krátkej kockované sukienke, s podkolienkami a školskou taškou na chrbte alebo o rafinované napodobenie drzej a provokatívnej puberťáčky. V týchto prípadoch je často žiaduce úplné vyholenie, ktoré dodáva “školskému” sexu punc “reálnosti”.

Erotické hry - možností je veľa

Snom mnohých mužov je naozaj perverzne vyzerajúca žena, hoci nechcú tento model nazvať nejako urážlivo, každý asi pochopí, o čom sa hovorí. Áno, poriadna rajcovná suka, ktorá urobí čokoľvek a ešte naviac s chuťou a radosťou. Pritom stačí prehnané nalíčenie, dráždivé prádlo, podväzkový pás a pančuchy, niektorí si ešte nechajú komplet podľa chuti a vkusu doplniť o bičík, putá alebo vibrátor, rozhodne by nemali chýbať vysoké topánky alebo naopak lodičky na ihličkovom podpätku. Pokiaľ bude prevedenie v pastelových farbách a ešte doplnené veľkými uškami a symbolickým chvostíkom, môže sa jednať aj o dievčinu, ktorá ako by práve vyskočila zo stránok Playboya alebo podobného erotického časopisu. Ani ďalšie kostými a prevleky nie sú bez priestoru pre fantáziu, niekto napríklad zatúži po mníške, prísnej učiteľke alebo jednoducho po susedke z domu, švagrinej, kamarátovej manželke či dokonca svokre! Ak sa dohodnete s tou správnou dievčinou, ktorá má navyše ešte zmysel pre humor, môžete sa potešiť celou scénkou, kedy si dopredu dohodnete len hrubé črty scenára a potom necháte dej voľne plynúť. Pokiaľ ale budete chcieť nejaký úplne nezvyčajný kostým alebo prevlek, radšej si ho prineste so sebou ale po tom, ako ste sa u spoločníčky informovali na tú správnu veľkosť, inak by to nemuselo všetko vyjsť podľa plánu.

Otvory a trhanie

Mnohé sexy oblečenia a dráždivé doplnky pre erotické chvíle sú už vybavené otvormi, aby nedočkavé ruky a neskôr aj úd mali cestu čo najjednoduchšiu, ako príklad možno uviesť takzvané oblečenie typu “catsuit”, sieťované oblečenie, ktoré má spravidla už pripravené otvory na všetkých potrebných miestach a na prvý pohľad asi pripomína skôr elastickú čiernu (hoci ani to nie je podmienkou) rybársku sieť, ktorá už má pár záťahov za sebou. Hodí sa prakticky na každú postavu a pre mnoho mužov je neskutočne účinným „dráždičom“. Žena je síce oblečená, ale pritom je všetko k videniu a na dosah! Milovník má cestu voľnú a je na ňom, ako bude situáciu riešiť. Podobne (ale zďaleka nie tak efektne) môže pôsobiť aj oblečenie z veľmi priesvitnej látky, ako je gáza, záclonovina a podobne. Náročnosť prípadnej scény (ak vám nestačí prevlek alebo kostým) plánujme podľa schopností aktérov, aj keď sa niekedy všetko nepodarí k absolútnej dokonalosti, je to určite zaujímavé oživenie a ak splní svoj účel, rozhodne to bude v budúcnosti stáť za zopakovanie. Stačil som vymenovať len pár obľúbených kostýmov a prevlekov, existuje ich samozrejme veľké množstvo a možno práve vy prídete s niečím úplne novým a nevšedným. Sú muži aj ženy, ktorým robí vyložene dobre trhanie oblečených vecí, buďme ale opatrní, aby sme náhodou nepopadli vo víre vášne niečo, čo k likvidácii predurčené nie je, inak aj toto k poriadnemu divokému sexu často patrí. Načo sa radi hráte Vy? Popíšte nám Vaše skúsenosti alebo predstavy ;-)