Erotická masážNeuspokojivý alebo dokonca absentujúci sexuálny partnerský život vedie k frustrácii a často k rozpadu vzťahu. Hľadať potešenie v náručí iného partnera nemusí pomôcť. Príčiny, prečo to v sexe neklape a prečo sa chuť na sexuálny zážitok stratil, nemajú základ len v partnerskom stereotype. Zvýšiť libido t.j. sexuálnu energiu a apetít vám pomôžu erotické masáže.

Strata sexuálnej túžby a jej príčiny

Strata libida, túžby po sexe a prakticky všetkej sexuálnej energie postihujú rovnako mužov i ženy. U oboch pohlaví je prejavom straty libida nulová chuť na sex. Dokonca aj masturbácia neprináša žiadne potešenie. Ľudia so stratou libida o sexe nesnívajú a vymiznú u nich tiež všetky sexuálne fantázie, ktoré ich v minulosti dokázali nabudiť. Páni majú problémy s erekciou, ejakuláciou a sú veľmi nervózni. Mnohí vedci pripisujú stratu sexuálnej energie na vrub hormonálnych porúch alebo duševných ochorení. Nikto však jednoznačne nedokázal určiť presné príčiny eliminácie sexuálnej túžby. Najviac pravdepodobné je, že práve psychické problémy, nedostatok spánku, stres, depresia a únava sú spúšťačom straty sexuálneho apetítu. Ako to už býva zvykom, lekári radi predpisujú na všetky ochorenia lieky. My vám však odporúčame ísť inou cestou. Priam afrodiziakom pre zvýšenie libida sú erotické masáže, ktoré vám pomôžu nájsť energiu a vrátia chuť na sex.

Erotické masáže, ktoré zaručene pomôžu

Erotické masáže sa realizujú v príjemnom prostredí a za zvukov relaxačnej hudby. Súčasťou salónov nebýva klasický masážny stôl, ale pohodlná posteľ. Masér či masérka sú oblečení veľmi skromne a pri niektorých typoch masáži sú nahí. Nemýľte si erotické masáže so službami prostitútok alebo gigolov. Pri erotickej masáži nemusí prísť k vyvrcholeniu. Dôležité je, aby sa počas masáže vo vás prebudila energia a opätovná chuť na splynutie s partnerom. Takéto účinky na ľudí so stratou libida majú nasledujúce masáže, ktoré je možné po návšteve masážneho salóna aplikovať aj v pohodlí domova.

Tantra masáž

Ako prvú masáž vám odporúčame vyskúšať tantra masáž, ktorá je pre každého hlbokým zážitkom a prostriedkom k spoznaniu svojho tela. Tantra masáž je určená pre jednotlivcov i pre páry. Masírovať vás môže muž alebo žena podľa vašich preferencií. Skúsený masér má za úlohu klientovi priniesť hlboký erotický zážitok, uvoľnenie a pôžitok. Vaše libido bude povzbudené a po masáži nájdete nové cesty sexuálneho života. Tantra masáž má viaceré fázy. V prvej fáze masér dosiahne vaše uvoľnenie a pripraví telo i myseľ na to, aby ste boli plne otvorení slasti. V druhej fáze sa vo vás prebudí energia. Na tento účel slúžia masážne uteráčiky nasiaknuté masážnymi olejmi. Teplo a vlhkosť vo vás evokujú sexuálny styk. V strednej fáze masér pomocou lupeňov kvetov, pierok, strapcov a kožušín aktivizuje všetky erotogénne zóny. Poslednou fázou je vnútorná masáž, ktorá zväčša končí silným orgazmom.

Nuru masáž

Nuru masáž je určená pre každého, kto si myslí, že strata libida bola zapríčinená absenciou blízkosti a splynutia s druhým človekom. Pri nuru masáži budete v najintímnejších oblastiach priam spojený s masérkou a vychutnáte si jej pokožku i dych. Masáž trvá minimálne hodinu. Začína sa spoločnou sprchou s masérkou a jemnými dotykmi. Po sprche masérka na vaše telo nanesie masážne nuru gély, ktoré sú silným stimulantom. Skúsené ruky masérky vedia presne, kde zatlačiť a kde dotyk zjemniť. Prekvapivý eroticky zážitok prichádza ihneď po nanesení gélu. Masérka pokračuje v masáži trením vlastného tela o vaše. Využíva efekt trenia i kĺzania po naolejovanom tele. Pri nuru masáži sa nevynechávajú ani intímne oblasti. Dráždením prsníkov, penisu alebo klitorisu je dosiahnutá maximálna miera vzrušenia. Vyvrcholenie niekedy prichádza pri masírovaní a inokedy je dokončené pomocou ruky.

Masáž prostaty

Pre pánov je ideálnou masážou na zvýšenie alebo prebudenie libida masáž prostaty. Masáž prostaty má okrem uvedeného efektu veľmi pozitívny vplyv na jej funkciu. Táto veľmi silná erotogénna zóna je u mužov označovaná ako bod G. Pri masírovaní prostaty je dosiahnutie orgazmu stávkou na istotu. Masérka vás najskôr uloží do polohy na brucho a s pomocou olejov masíruje oblasť konečníka, okolie genitálií a mieškov. Intenzívnu slasť začnete cítiť pri zatlačení na oblasť medzi koreňom penisu a konečníkom. Tomuto miestu masérka venuje veľký dôraz a krúživými pohybmi uvedie prostatu do stavu podráždenia. Záverom erotickej masáže prostaty je vnútorná stimulácia prostaty. Masérka nanesie do konečníka lubrikačný gél a v hĺbke približne 6 cm tlačí prstom na prostatu. Druhou rukou masíruje koreň penisu. Orgazmus dosiahnutý masážou prostaty je oveľa silnejší ako klasický. Spomienka na jedinečný zážitok bude vo vás rezonovať ešte týždne a pomôže vám prebudiť chuť na sex.