Erotické služby pre ženyMedzi ženami nie je náklonnosť k rovnakému pohlaviu zďaleka tak vzácna, ako si niektorí myslia. Okrem úplne zásadnej heterosexuálnej orientácie sa často nájdu ženy a dievčatá s takou orientáciou, ktoré si dokážu nájsť niečo pekné a príťažlivé aj na rovnakom alebo opačnom pohlaví. Hovorí sa tomu bisexuálna orientácia, zatiaľ čo ženy, ktoré javia sexuálny záujem výhradne len o ženy, sa označujú ako lesbické. Aj pre ženy je pochopiteľne ponuka nášho erotického portálu bohatou, prehľadnou a dobre prístupnou možnosťou vybrať si partnerku alebo pár pre svoje sexuálne potešenie a uspokojenie. Stačí správne nastaviť rozšírený filter vyhľadávania (bisexuálky, lesbi) a celá vec bude oveľa jednoduchšia. Mnohé zo spoločníčok totiž ponúkajú svoje služby aj pre ženy či páry, či už manželské či milenecké, všetko záleží predovšetkým na dohode. V mnohých prípadoch je práve takýto zážitok veľmi prínosný pre ženy, ktoré o svojej orientácií začali pochybovať a rozhodli sa všetko preveriť v praxi. Niektoré to však vyskúšali aj s ohľadom na svojho partnera, ktorý po obdobnom zážitku už dávno túžil a ony nechceli, aby splnenie svojho sna vyhľadával niekde inde.

Erotické služby: Ona a ona

Pokiaľ sa jedná o ženu, ktorá má jasnú predstavu o tom, čo od spoločníčky bude požadovať a už aj určitú prax v lesbických alebo bisexuálnych vzťahoch, je všetko vopred viacmenej jasné, len je potrebné si vopred erotické služby dohodnúť, kam až možno v laškovaní zájsť a akým spôsobom všetko prebehne. Súčasťou dohody môže byť pochopiteľne aj záujem hrať dominantnú úlohu alebo sa naopak úplne podriadiť a nechať si všetko ľúbiť. Skúsená sexica dokáže také požiadavky bez akýchkoľvek problémov spoľahlivo splniť. Sex medzi ženami môže byť len pokojné pohodové maznanie alebo aj poriadna divoká jazda s praskajúcim nábytkom a vybitými batériami vo vibrátoroch pretože každá žena je jednoducho iná a má iné chúťky. Určite sa ale nebojte skúsiť nájsť tú správnu a dopriať si pomilovanie čo najpríjemnejšie. S takou “platenou” partnerkou sa navyše nemusíte obávať žiadnych výčitiek, pokusov o pokračovanie vzťahu alebo dokonca vyhrážania či vydierania. Okrem jemných dotykov, “práce prstami” alebo vhodným vibrátorom sa občas pri takomto sexe používa aj pripínací umelý penis, keď jedna zo žien vlastne zastúpi úlohu muža a viacmenej akýmkoľvek z klasických spôsobov môže svoju partnerku uspokojiť. Obojstranný umelý penis dáva obom možnosť súčasne stimulovať svoje pohlavia často aj k súčasnému orgazmu. Tiež análne dráždenie najrôznejšími spôsobmi patrí medzi obľúbené a často prevádzkované spôsoby takéhoto milovania. Nemusí sa pritom jednať o výhradne lesbicky zameranú ženu, občas je to zvedavosť a túžba vyskúšať niečo nové, nevšedné. Menej obvyklé praktiky a požiadavky je ale naozaj vhodné najprv s oslovenú spoločníčkou prebrať radšej dôkladnejšie.

Dve na jedného

Bisexuálky si s obľubou doprajú povyrazenie s partnermi oboch pohlaví súčasne. Taká kombinácia ponúka veľa rôznych variant ktoré len tak neomrzia. Pokiaľ nemá žena ku svojmu partnerovi príliš majetnícky alebo žiarlivý vzťah, ponúka sa veľa možností ako taký sex realizovať. Zo strany mužov je ale lepšie príliš netlačiť na tento pre mnohých trochu nezvyčajný sex, ak príde práve partnerka s návrhom na milovanie v trojke alebo aj vo väčšej skupinke úplne sama, tým lepšie. Ak si bisexuálne zameraná žena dokáže vybudovať otvorený vzťah bez kŕčovitých zábran, môže všetko fungovať k dokonalej spokojnosti všetkých zúčastnených. A ak to túži vyskúšať s mužom aj ženou súčasne a jej partner pre takéto výstrednosti nemá pochopenie, samozrejme môže vyhľadať erotické služby na sex priváte alebo spoločníčku, ktorá má vo svojej ponuke aj možnosť prizvania mužského “doplnku” zostavy. Ak je žena totiž jemne láskaná druhou príslušníčkou rovnakého pohlavia a súčasne poriadne uspokojená zdatným samcom, môže byť jej pôžitok oveľa intenzívnejší a konečne sa dočká toho, o čom len potajomky snívala nad knihou či pri sledovaní erotického porno filmu. Správne zohraná dvojica dokáže v bisexuálke prebudiť naozaj až niečo neočakávané a často jej potom už “obyčajný” sex prestane pripadať tak dokonalý a uspokojujúci. Ak žena nemá možnosť častejšie sa stýkať s vhodnou partnerkou, je platený sex tým najprístupnejším a optimálnym riešením, nehľadiac na jeho diskrétnosť s vzhľadom na okolie. Práve na svoju povesť a reputáciu si totiž ženy dávajú veľký pozor, preto navštíviť ten správny sex privát alebo spoločníčku poskytujúcu takéto erotické služby môže byť tým najlepším možným krokom.

Čo vlastne som ?

Otázkou ohľadne sexuálnej orientácie sa občas začne zaoberať asi každá žena, ona príde na myseľ aj mužom, predtým odsudzované sexuálne orientácie sa síce aj dnes miestami stretávajú s kritikou, nepochopením alebo dokonca odporom no je už oveľa jednoduchšie nájsť ľudí rovnakého typu a väčšina rozumných ľudí dokáže vašu orientáciu alebo váhanie prijať bez akýchkoľvek problémov. Kladný vzťah k rovnakému pohlaviu alebo k obom pohlaviam súčasne si budú ľudia až na zriedkavé prípady skôr nechávať sami pre seba a to sa asi len tak nezmení. Ale za svoju orientáciu sa určite nehanbite a nenúťte sa do niečoho, čo vám nie je príjemné. Ak predsa žena bude mať chuť pomilovať sa s ďalšou rovnako zameranou ženou, je dôležité najmä to, aby boli spokojné a dokázali si vyhovieť. Ak teda túžite po takomto zážitku alebo to jednoducho chcete zo zvedavosti vyskúšať, nebojte sa a choďte do toho. Možno by ste si raz vyčítali že ste to neskúsili a už by mohlo byť zbytočne neskoro, vhodnú partnerku určite nájdete, stačí len pohľadať ;-)