sex_za_peniazePrečo si vlastne dievčatá alebo aj zrelé ženy zvolia ako zdroj obživy či spoľahlivé privyrobenie práve najstaršie povolanie na svete? Pri návšteve sex privátu alebo erotického klubu sa niekedy nájde aj chvíľka na pokec a občas príde reč aj na tému „prečo“. Pochopiteľne nie je možné brať každý dojemný príbeh úplne vážne, niekedy to môže byť snaha trochu zapôsobiť na mäkké srdce klienta vhodnou dojemnou historkou, inokedy si ale môžete vypočuť skutočný príbeh. A ten je občas zamotanejší, než by to vymyslel nejaký spisovateľ detektívnych románov či divadelných libriet. Niektoré takto vypočuté príbehy mi utkveli v pamäti a tak som sa o túto tému začala zaujímať a hľadala som ďalšie informácie. Existuje pomerne veľký počet výskumov (doma a predovšetkým v zahraničí), porovnávala som teda, skúmala, bolo to celkom zaujímavé. Pochopiteľne nechcem tvrdiť, že moje závery sú odborným zhrnutím a dokonale vyjadrujú situáciu, skúsim vás ale s výsledkami stručne oboznámiť. Ak máte iné skúsenosti alebo názory, možno sa odhodláte a podelíte sa o ne s ostatnými, napríklad práve prostredníctvom tohto erotického portálu.

AKO SA RODIA AMATÉRKY ALEBO PROFESIONÁLKY

Žiadna z erotických spoločníčok určite nezačala so svojou profesiou po tom, čo si ju vysnívala už ako malé dievčatko. Najčastejšie je za tým snaha o dočasné a rýchle riešenie finančnej situácie alebo vplyv skúsenej kamarátky, ktorá je zrazu oblečená o triedu či dve lepšie, má veľa voľného času a dokáže pútavo rozprávať, ako si všetko ešte aj užíva. Zo začiatku je lákavá aj možnosť vyberať si svojich sex partnerov, teda venovať sa len tým, ktorí sú príťažliví a súčasne získať “darčeky” alebo určité prilepšenia ako napríklad nechať sa pozvať na luxusnú večeru alebo šteklivú spoločenskú akciu. (spočiatku to predsa vôbec nemusí byť sex za finančnú odmenu) Jednoduchá je cesta z rodiny, ktorá žije na pomerne vysokej úrovni, ale vďaka honbe za kariérou a finančným zabezpečením nemajú rodičia dostatok času na svoje deti, dcérka potom situáciu nijako nepreberá a vyskúša, ako prísť k “svojim peniazom” vlastným pričinením. Začiatky sú ľahké, zvlášť ak do štartu disponuje značkovým oblečením, vďaka štúdiu vie aj nejaké tie svetové jazyky a zvláda spoločenské normy správania. Taká začínajúca sexoška sa zrazu konečne cíti stredobodom záujmu, teda aspoň dočasne, neuvedomuje si, do čoho sa vlastne pustila. Ak sa bude “držať späť”, nespadne do nižšej kategórie a uchová si zdravý rozum, bude z nej výborná erotická spoločníčka. Na vysokej úrovni sa udrží aj v pokročilejšom veku, byť kvalitnou a žiadanou spoločníčkou totiž často naozaj nie je len o sexe. Podobným spôsobom s praxou začínajú aj dievčatá z nefungujúcich rodín, ktoré sa naopak snažia dosiahnuť niečo akoby navzdor a dokázať, že budú lepšie ako ich rodičia. Spočiatku sú schopné s veľmi dobrými výsledkami súbežné študovať alebo zvládať odborné učilište, občasný “odskok” za zvýšením životnej úrovne im prináša aj dobrý pocit. V mužovi totiž dokážu vzbudiť skutočné alebo predstierané city a tým vlastne dokazujú predovšetkým sebe, že sú žiaduce a perspektívne. Naučia sa skoro obratne využívať služby sex inzercie, pokiaľ sa to od nich vyžaduje nemajú veľké zábrany ponúknuť aj odvážne erotické praktiky a často vyletia na vrchol ako raketa. Veľakrát sú takéto dievčatá v puberte a nasledujúcich rokoch zverené do starostlivosti starých rodičov a tak majú skutočne dostatočne “voľnú ruku” pre svoje aktivity. Erotické služby v sebe spájajú atraktívne využitie voľného času a súčasne lákavé prežitie niečoho “zakázaného” s príchuťou balansovania na hrane maléru… no a potom už to ide jedno za druhým, častejšie a častejšie, až k profesionalite. Veď ani označenie “amatérka” nie je tak úplne presné, zadarmo to predsa žiadna neponúka, skôr by to malo vyjadriť niečo na spôsob, že sa nejedná o jediný a výhradný spôsob získavania prostriedkov a obživy. Navyše amaterky si môžu tak trochu vyberať, nejdú úplne do všetkého a venujú sa erotickým službám len vtedy, keď sa im chce.

NYMFOMANKE NIČ INÉ NEZOSTÁVA?

Neverte na rozprávky, nymfomaniek (teda tých naozajstných, ktoré majú s chorobnou túžbou po sexe naozaj problém), tých je ako šafránu. Takže ak budete počúvať, že tá slečna XXX je skutočná nymfomanka, ktorá na nič iné ako na sex a erotické hrátky vlastne ani nedokáže pomyslieť, berte to s rezervou. Ono totiž hypersexualita čiže nymfománia (u mužov existuje niečo podobné pod názvom satyriáza čiže satyrismus) je skutočne choroba, nesúca medzinárodné lekárske označenie F52, na rozdiel od iných závislostí sa ale nedá vysvetliť biologicky, chorobná túžba po sexe je vyvolávaná psychicky. Hoci keď preberiete erotické inzeráty, často nájdete odporúčania na vášnivú a chtivú nymfomanku, ktorá nemá nikdy dosť, väčšinou sa skôr jedná o reklamný trik. No, vyskúšajte to a uvidíte sami, možno sa vám podarí zažiť úžasnú noc a s trochou šťastia zostane váš penis na svojom mieste! :-)

MATKY SAMOŽIVITEĽKY A ZLOMYSEĽNÉ „SINGLES“

Ak sa rozvedená alebo slobodná matka snaží nejakým spôsobom vylepšiť svoju finančnú situáciu, môže jej to mať vôbec niekto za zlé? Zabezpečí si stráženie pre svoje dieťa a nechce vďaka nízkemu príjmu stratiť strechu nad hlavou alebo ešte podporuje svojich rodičov. Občasné privyrobenie spolu s chvíľkou príjemného sexu je rozumným riešením. Takéto pohodové Afrodity väčšinou svoje problémy nikomu nevešajú na nos a bývajú veľmi príjemné a milé. Posedieť, dať si kávu, pustiť príjemnú muziku, pomaznať sa a dohovoriť si ďalšie stretnutie, veľa mužov by niečo také ocenilo aj doma. Práve tento typ žien je často veľmi žiadaný, pochopiteľne ich klientmi nebudú len postpuberťáci a egocentrici, ktorí si chcú dokázať, že sú najväčšími samcami na planéte. Hanbou profesie sú však určité nezodpovedné ženy, ktoré dieťa odložia do ústavu alebo na adopciu a do práce sa im už nechce. Tieto ženy sú na ceste k fetovaniu alebo aspoň nadmernému užívaniu alkoholu a končia v podnikoch najnižšej triedy alebo vo väzení. Občas sú to aj naozaj mladé dievčatá a každý klient so štipkou zdravého rozumu sa im vyhne. Na serióznych erotických portáloch a sexzoznamkách sa s nimi vďaka overovaniu úrovne poskytovaných služieb našťastie prakticky nestretnete, na náhodné zoznámenie teda naozaj pozor! Zvláštnym typom erotických pracovníčok sú aj takzvané “nezávislé singles”, čo sú ženy, ktoré žijú samy, sú nezávislé (alebo si nepriznajú, že sú len a len závislé na svojej práci a na pohľade okolia), peňazí majú síce dosť, ale napriek tomu sa ponúkajú čoby vykonávateľky sexuálnych služieb, pretože niekde v sebe cítia potrebu niečo si dokazovať. Často však skončí sľubne rozbehnutý večer s takouto podivnou osobou skôr jej samomluvou alebo pokusom o intelektuálny rozhovor a rozborom osobnosti, než poriadnym a vášnivým sexom. Na tieto ženy si teda dajte páni obzvlášť pozor, lepšie je navštíviť osvedčený a vyskúšaný sex privát alebo vyhľadať tú pravú spoločníčku na stránkach erotického portálu a rovno si vopred dohovoriť, ako všetko prebehne.  

Dievčatá, spoznali ste sa v niektorej spomínanej charakteristike? Alebo to s vami bolo úplne, ale naozaj úplne inak? Ak áno a chcete sa o svoj príbeh, motiváciu alebo nejaké zaujímavé zážitky podeliť, napíšte nám na e-mailovú adresu pribeh@amaterky.sk. Žiadny strach, aj keby to nebolo gramaticky úplne dokonalé, ešte to po vás môžeme trochu učesať, prečo sa nepodeliť o svoj príbeh? Prečo som sa do toho čítania, hľadania a nakoniec aj písania pustila? Jasne, milé kolegyne, tiež som z branže a hoci nie na plný úväzok, rada si občas vylepším svoj finančný rozpočet… navyše niekedy si to aj celkom užijem.