Erotický portál - Amaterky.skOdpoveď je celkom jednoduchá, návštevníci hľadajú všetko možné, čo sa týka sexu. Ale ono to tak jednoduché nie je. Každý erotický portál alebo sexzoznamka sú trochu inak usporiadané a ich ponuka býva často dosť výrazne odlišná. Veľmi ťažko je možné dávať dohromady nejaké konkrétne štatistiky a tabuľky, iné údaje pochopiteľne uvedú majitelia erotických portálov a iné samotní návštevníci, sú ale miesta, kde sa zhodujú a naopak kde sa výrazne rozchádzajú. Prečo tomu tak je možno miestami ľahko odvodiť. Miestami je to priestor k najrôznejším úvahám, ale každopádne je to téma, ktorá za malé zamyslenie rozhodne stojí. Veď skúste sa zamyslieť, ako a prečo ste sa na erotickom alebo zoznamovacom portáli vôbec objavili vy sami, čo vás vedie k prípadným ďalším návštevám, čo hľadáte a čo by ste radi v budúcnosti na týchto stránkach nachádzali. Štruktúra erotických a vyložene pornografických stránok sa neustále vyvíja, teda aj vy sa môžete nejakým spôsobom na ich obsahu podieľať (či už pasívne alebo dokonca aktívne). Ovplyvniť vzhľad a obsah erotického portálu by totiž mali predovšetkým práve návštevníci, pre ktorých sú tieto stránky vytvorené. Mnohí si ale stále neuvedomujú, že akýkoľvek príspevok alebo komentár zostane úplne anonymný, nehrozí Vám žiadne nebezpečenstvo prezradenia a prípadných klebiet alebo posmechu. Nezaznamenáva sa nič viac než počet návštev či reakcií alebo koľko návštevníkov bolo z ktorého štátu. Žiadne iné záznamy a evidencia nefungujú, naozaj sa nie je čoho obávať, pokojne diskutujete o tom čo Vás baví.

Prečo navštívim erotickú stránku?

Dôvodov k návšteve erotických stránok je samozrejme veľa, pozrieme sa na tie základné, ktoré privedú najväčší počet návštevníkov. Ako prvý dôvod možno zaradiť zvedavosť, ktorá privedie všetečného človiečika takmer kamkoľvek, najlepšie tam, kde to vyzerá trochu tajomne a akoby na hranici toho povoleného a schváleného. Taká je už ľudská prirodzenosť, ak by to bolo úplne bežné alebo dokonca povinné, bola by návštevnosť práve takých stránok pomerne nízka. Lenže určitá pikantnosť a príchuť zakázaného je veľmi príťažlivá a tak často prvá návšteva býva naozaj dielom zvedavosti. Pre tých najmladších, ktorí len tesne spĺňajú limit pre vstup, zvyšuje príťažlivosť aj to, že ešte nedávno vlastne na tieto stránky podľa zákona vstúpiť ani nesmeli a tak ich zaujíma, čo tu vlastne nájdu. Výber je dnes naozaj obrovský a od rovesníkov je počuť, ako sa v erotických stránkach spoľahlivo orientujú, tak to láka aj ďalších návštevníkov k vyhľadávaniu najrôznejších erotických tém, o ktorých sa chcú dozvedieť čo najviac.   Najväčším počtom našich návštevníkov sú určite tí, ktorí hľadajú platený sex, erotické masáže a najmä techniky, ktoré bežne nenájdu a doma na ne nemôžu ani pomyslieť. Vďaka nášmu vyhľadávaciemu filtru, ktorého jednoduché nastavenie umožní vyhľadať rýchlo a jednoducho požadovanú spoločníčku, už len potom stačí telefonicky dohodnúť čas a miesto konania erotických hrátok vrátane detailov. Títo návštevníci sledujú aj ostatné inzeráty či iný obsah erotického portálu, škoda je, že sami toho veľa nepovedia či nenapíšu. Občas je to aj preto, že sa nechcú podeliť o svoju sexicu, ale skôr býva príčinou obyčajná ľudská lenivosť. Škoda, keď sa pozriete na niektoré zahraničné stránky, diskusie a nápady sú tam aktívne a snáď každý deň doplňované. My toto nedokážeme?! Chlapi, vstúpte trochu do seba!   Ďalšou kategóriou sú návštevníci v pokročilejšom veku, ktorí si radi zašpásujú a hľadajú tie správne ženy a dievčatá, bez toho aby museli obiehať erotické kluby alebo dokonca prechádzať “vyhlásené” ulice a štvrte, aby našli tú pravú pre svoje potešenie. Radi tiež čítajú erotické príbehy a poviedky a ak je k dispozícii erotický blog alebo iná možnosť sledovať aktuálne dianie vo svete erotiky a sexu a prečítať si nejaké články o novinkách, rozhodne ich nenechávajú bez záujmu stranou. Hlavným motívom pre našich návštevníkov zo všetkých vekových i sociálnych vrstiev je však vyhľadanie spoločníčky.

Erotický portál, erotické videá, erotické obrázky

Ďalším veľkým lákadlom pre návštevníkov erotických portálov sú erotická VIDEÁ, ktoré ponúkajú mnohé erotické stránky, avšak vo väčšine prípadov sú tieto videá spoplatnené. Na našom erotickom portáli nájdete odkazy na erotické videá rôzneho zamerania a štýlov bez akýchkoľvek vstupných alebo členských poplatkov, teda úplne zadarmo. Ďalej existujú stránky, ktoré ponúkajú prezeranie erotického obsahu len dočasne vo forme trial - vstupu po dobu niekoľkých dní alebo maximálne týždňov avšak po uplynutí tejto doby jednoducho musíte siahnuť do peňaženky alebo Vám je „členský poplatok“ automaticky stiahnutý z Vášho bankového účtu. Často bývajú spoplatnené aj erotické stránky, ktoré sú zamerané nielen na sprostredkovanie, ale aj ďalšie spôsoby prezentácie sexu ako napríklad rôzne fotogalérie, plagáty alebo pozadia s erotickými motívmi. Ďalším lákadlom pre návštevníkov môžu byť aj videá priamo v ponuke erotickej spoločníčky,  takzvané video vizitky, ktoré by mali klientovi prezradiť viac o žene či dievčati, ktoré ponúka svoje služby. Prezradiť viac a hlavne zaujať môžu aj samotné fotografie spoločníčky.

Nápady, inšpirácia a motivácia

V ponuke bežných erotických portálov nájdete aj iný zaujímavý erotický obsah, konkrétne u nás nájdete okrem sex inzercie aj šťavnaté erotické poviedky či videá. Od jesene bola spustená aj sekcia erotických článkov v podobe erotického blogu, ktorý ponúka rozprávanie na tému erotiky a sexu z najrôznejších pohľadov. Postupne vám tu prinášame informácie a zaujímavé poznatky o menej obvyklých sexuálnych praktikách a technikách, o novinkách aj zbytočne zabudnutých pomôckach a ďalšie iné zaujímavé aktuality. Nedarí sa nám však poriadne motivovať našich návštevníkov, aby sa zapojili do diskusií, hoci práve tým by mohli výrazne oživiť celé dianie na tomto portáli. Na podstránke FÓRUM sa občas objavia rôzne reakcie alebo hodnotenie niektorých dievčat a nejaká tá skúsenosť z praxe, ale aj tu by ste sa naši návštevníci mohli trochu viac zapojiť a prispieť. Prispievať môžete kedykoľvek a bez nutnosti registrácie, či už formou komentáru pod článkom alebo príspevkom na našom diskusnom fóre. Ak máte nejaký zaujímavý zážitok, podeľte sa s ním s ostatnými, tak by mal erotický portál fungovať. Ak ste tu nenašli, čo by ste radi videli a čítali, napíšte nám, pokúsime sa v rámci možností vyhovieť. Ako je na tom erotická inzercia na Amaterky.sk Ak by vás zaujímalo, ako je na tom erotická inzercia na erotickom portáli Amaterky.sk, pripravili sme pre vás zopár zaujímavých údajov: • za 1 deň sa na stránke erotickej inzercie objaví približne 7 600 návštevníkov, za celý mesiac je to teda  približne 235 600 návštevníkov hľadajúcich erotické služby • za 1 deň na stránke erotickej inzercie návštevníci prezrú približne 100 000 stránok, za celý mesiac je to teda približne 3 100 000 zobrazených stránok • k dnešnému dňu zobrazujeme viac ako 400 ručne triedených a kontrolovaných erotických inzerátov, záleží nám na serióznosti a kvalite pre návštevníkov, duplicitné, podozrivé a pochybné inzeráty nezaraďujeme   Budeme radi, keď nám aj naďalej zachováte Vašu priazeň, vždy majte šťastnú ruku pri výbere vhodnej spoločníčky, zabavte sa aj poučte, hlavne sa už konečne rozhýbte a podeľte sa s nami o svoje skúsenosti, zážitky aj o to, čo by ste na stránkach Amaterky.sk chceli nájsť v budúcnosti! Ďakujeme.