Fetiše a fílieZameranie sa na určité druhy predmetov sa všeobecne označuje ako fetišizmus, tieto sklony sa prejavujú v náboženstve, osobnom živote a veľmi často a výrazne tiež v erotike a sexe všeobecne. Niekedy môže ísť o zameranie na časti tela ako vlasy, prsia, nohy a pod., inokedy o súčasti odevu ako spodné prádlo, korzety, pančuchy, vylúčené nie sú ani ďalšie s erotikou na prvý pohľad nesúvisiace doplnky ako okuliare, kabelky či šperky. Ľahko a dráždivo pôsobí už predstava či obzeranie predmetov, ktoré spôsobujú sexuálne vzrušenie, zvýšené libido (čo je, zjednodušene povedané pohlavný pud a sexuálna túžba) pôsobí priamy kontakt s týmito objektmi. Možno ste niekedy aj sami na sebe pocítili vzrušenie či túžbu po niečom, čo vám prišlo dosť nezvyklé, následne ste radšej túto myšlienku na realizáciu hneď v zárodku utlmili a zadusili. Svojím spôsobom to ale mohla byť chyba, pokiaľ sa nejedná o činnosti, ktoré by nejakým spôsobom poškodzovali alebo obmedzovali ostatné, ochudobnili ste sa o prežitok, po ktorom podvedome túžite a ktorý by vám mohol priniesť netušené uspokojenie. Ak nechcete svoje skryté erotické túžby a predstavy odhaliť pred manželkou či stálou partnerkou, využite služby diskrétnej amatérky alebo profesionálky, od toho tu predsa ich služby sú. Na splnenie tajných prianí a erotických túžob nikdy nie je neskoro.

KDE SI VYBRAŤ PRÍŤAŽLIVÝ TYP

Aj keď sa vám napríklad najviac páčia brunetky južanského typu, určite sa občas poohliadnete po úplne odlišnom type, veď aj tá najväčšia lahôdka by sa nám časom zunovala, ak by sme ju občas nevystriedali niečím úplne odlišným. Tak prečo nevyskúšať žeravé chvíle v náručí blondíny alebo nevychutnať klin žeravej a vášnivej ryšavky. Práve preto sú tu erotické portály, kde bez zbytočného zdržiavania a zdĺhavých dvoriacich rituálov dostanete to, po čom túžite (veď čas sú pre väčšinu z nás peniaze - a platí to v dnešnej uponáhľanej dobe stále viac). Navyše neriskujete riziko prezradenia krátkodobého vzťahu po jeho ukončení či hysterické scény, výčitky alebo lamentovanie zo strany spoločníčky, ktorá začala flirt na jeden večer brať až príliš vážne. Navyše sex ponuka popisuje prakticky vždy aj poskytované erotické praktiky a ceny, viete teda vopred, do čoho idete. Pri nadbytku sexuálnej energie alebo túžbe po nepoznanom či nevyskúšanom nie je občasný “odskok” ničím neobvyklým a práve takáto prax často dokáže udržať a paradoxne aj upevniť ochabujúci alebo rútiaci sa vzťah.

OKULIARE ALEBO MONTÉRKY?

chick-glassesMožno sa to na prvý pohľad nezdá, ale napríklad okuliare sú veľmi často žiadané, predovšetkým dioptrické alebo ich módna napodobenina s čírymi sklami. Žena s okuliarmi totiž pôsobí symbolikou atraktívnych vlastností (inteligencia, vysoké pracovné postavenie, prísnosť, solídnosť, ochota a ústretovosť), čo priťahuje najmä mužov, ktorí chcú práve taký typ ženy pokoriť. To býva dôsledkom pracovných či domácich vzťahov, kde dominantnú úlohu hrá práve prísna a nekompromisná “vládkyňa”. Výrazné okuliare a vlasy stiahnuté do copu môžu byť tiež efektným doplnkom dominy v štýle vedúcej, manažérky či učiteľky pri erotickom hraní na role. Opačne potom zapôsobia napríklad montérky, zástery, šatky alebo pracovné odevy a pomôcky všeobecne v prípade, že predmetom skrytej túžby je žena spoločensky oveľa nižšie postavená. Túžba po upratovačke, kantínskej alebo vrátničke je oveľa častejším úkazom, než by sa mnohým na prvý pohľad zdalo. Než ale riskovať spoločenský problém na pracovisku, je prijateľnejším riešením dohoda s erotickou spoločníčkou, ktorá iste vašim túžbam a požiadavkám ochotne vyjde v ústrety. Súčasťou takýchto hrátok býva aj vulgárna reč (dirty talk), aj túto téma nájdete v našich článkoch, a submisívne či naopak výrazne dominantné praktiky. Trochu opomínané korzety sú tiež významnou súčasťou erotického vybavenia a rovnako ako topánky na vysokom podpätku dokážu postavu spoločníčky formovať do oveľa vyzývavejších kriviek, navyše vyzliekanie a “rozbaľovanie” ženského tela z tesne upätého (často šnurovacieho) korzetu má v sebe poriadny erotický náboj. Ďalšími doplnkami môžu byť aj podväzky a iné doplnky. Nie každý fetišista je súčasne zberateľom, to je jeden z bežne zakorenených mýtov, pokiaľ sa ale zbieraniu a zhromažďovaniu súčastí odevov alebo iných “trofejí” venujete, nie je na tom nič zlé, pochopiteľne ak ich nezískate násilným alebo inak nelegálnym spôsobom. Použitú bielizeň a hygienické potreby zaobstaráte aj na internete, ponuka je veľmi bohatá.

PORIADNY KUS ŽENSKEJ

adipofilie z netuSilná príťažlivosť k ľuďom s extrémnou nadváhou a túžba po kontakte aj erotických zážitkoch s takýmito osobami je tiež pomerne rozšírenou formou fetišizmu, nazýva sa odborne ADIPOFÍLIA alebo sa s ňou stretneme aj pod označením FAT-FETIŠIZMUS, obidva termíny označujú rovnaký záujem. Môže sa jednať o ktoréhokoľvek z partnerov, niekedy sa ľudia výrazne “pri tele” vyhľadávajú navzájom. Keď už sme sa pri tejto trochu atypickej skupinke pozastavili, povedzme si o nich niečo zaujímavé. Základným delením sú štyri skupiny, adipofil pochopiteľne môže byť aktívny aj vo viacerých skupinách naraz:

  • SUTUFFING (prepchávanie sa, plnenie) je prax, pri ktorej okrem pocitu uspokojenia z úplne naplneného žalúdka dochádza aj k sexuálnemu vzrušeniu vďaka tlaku, ktorý spôsobuje žalúdok na pohlavné orgány
  • FEEDERISMUS (vykrmovanie) spôsobuje vzrušenie zo vzájomného kŕmenia veľkým množstvom jedla alebo tiež sledovanie stúpajúcej telesnej hmotnosti a množstva telesného tuku
  • INFLÁCIA (nafukovanie) značí napúšťanie brucha vzduchom alebo kvapalinou, teda bez konzumácie jedla
  • PADDING (vypchávanie sa) v tomto prípade znamená dosahovanie vzhľadu obéznej osoby pomocou vrstiev oblečenia a vkladaním vypchávok do odevu. Je to teda vlastne hranie sa na rolu čo najtlstejšieho človeka, vypchávky sa sústreďujú do oblasti brucha a sedacích partií.

Navyše majú FAT-FETIŠISTI špeciálne označenie pre vzhľad zavalitých osôb, ako príklad uvádzam bežne používané anglické termíny so stručným vysvetlením:

  • Ako FAT BOTTOM GIRLS (dievčatá s poriadnym základom, čiže zadkom) sa občas označujú ženy najmä s dobre vyvinutou sedacou časťou tela
  • PUDGE (bacuľky) je všeobecný termín pre ženy, ktoré majú výrazne vyššiu váhu, než by im odporučil lekár
  • CHUBBY sa označujú obézni muži všeobecne, teda v zmysle “tlsťoch”
  • SUPERCHUB (bacuľky, guličky) sú skutočne extrémne prípady telesnej hrúbky, často aj u žien aj u mužov
  • BEAR (medveď) je zaguľatený muž, ktorý je výrazne ochlpený a máva väčšinou aj fúzy
  • CHASER (lovec, sukničkár) je termín pre menších mužov, ktorých priťahujú veľké, tučné až obézne ženy
  • GIRTH AND MIRTH (veselá gulička) je všeobecné označenie pre kluby a spolky “priestorovo výraznejších” ľudí.

POD VLASTNOU VLAJKOU

vlajka-fat-fetisistePriaznivci tuku a vysokej hmotnosti sú väčšinou vraj priateľské osoby so zmyslom pre humor a dobrými rodinnými vzťahmi, dokážu sa ale aj nahnevať, preto si z ich vzhľadu rozhodne neuťahujte. Ak vás naopak také partnerky či partneri priťahujú, sex im určite cudzí nie je, majú k nemu veľmi pozitívny pomer a stačí trochu hľadať, kluby a spolky týchto ľudí sú otvorené aj novým členom či záujemcom o nové skúsenosti. A ak máte sami nejaké to kilo navyše, nevešajte hlavu, mnohé erotické spoločníčky a skúsené sexice vás radi potešia, muži “pri tele” sú väčšinou vítaní, stačí sa správne dohovoriť. Milovníci výraznej nadváhy majú dokonca od roku 2011 svoju vlastnú vlajku, na ktorej sú štyri farebné pruhy (symbolizujúce štyri zmienené základné druhy fat-fetišizmu) a červený symbol srdca čoby vzájomnej lásky.