Gumenné “anče” ako sexuálne pomôckyGumená Anča alebo nafukovacia panna. Aj vy máte pred očami komicky vyzerajúcu bábiku s namaľovanými a pootvorenými ústami? Áno, presne takto vyzerali sexuálne pomôcky určené na sebauspokojovanie v minulosti. Tie dnešné, vám však vyrazia dych.

Za „Anče“ sa môžeme poďakovať námorníkom

Gumenné “anče” vymysleli námorníciMožno aj vás niekedy napadlo, kde sa vlastne tieto „pomôcky“ vzali. Hold, nie len dnes ľudia vyhľadávali príležitosti, ako si okoreniť svoj nudný a osamelý život. Historici sa domnievajú, že prvé gumené panny, ktoré mali slúžiť na uspokojovanie mužských sexuálnych túžob, vyrobili francúzski a španielski námorníci počas svojich dlhých ciest. Na výrobu svojich partneriek používali prevažne staré handry a iné veci, ktoré mali na lodiach po ruke. Ich prevratný nápad neskôr prevzali iní – šikovnejší vynálezcovia a začali postupne pracovať na Ančiach, ako ich poznáme dnes. Kým v minulosti bol pojem „nafukovacia panna“ alebo „Anča“ celkom príznačný, keďže sa tieto sexuálne pomôcky vyrábali z gumy a pred použitím ich bolo potrebné nafúknuť, dnes to už nie je presné pomenovanie. Gumené panny 21. storočia totiž môžu vskutku konkurovať reálnym ženám a tiež mužom.

Najdrahšie Anče na svete

Sinthetics od Matta Krivickeho Tvorca najdrahších gumených panien na svete sa volá Matt Krivicke. Asi tušíte, že nepôsobí na Slovensku ani v Európe, ale v USA. Jeho „bábiky“ sú vyrobené zo silikónu, ktorý najlepšie imituje reálnu ľudskú postavu. Váha jednej figuríny sa pohybuje okolo 25 až 40 kilogramov, takže ide skutočne o veľmi reálnu napodobeninu. V jeho ponuka sa nachádzajú ako bábiky pre pánov, tak i bábiky pre dámy. Ak by ste si u neho chceli kúpiť len základný model tela bez hlavy, stálo by vás to niečo cez 6 000 dolárov. Za hlavu by ste si museli doplatiť ďalších sedem stoviek, odtieň pokožky podľa vášho gusta, by vás vyšiel na 300 dolárov, špeciálne navrhnutý chrup asi na ďalších 200 a figurína vyrobená od hlavy až po päty presne podľa vášho návrhu, to už by ste si museli odkladať celoročnú výplatu. Takýto kúsok stojí totiž minimálne 25 000 dolárov. Medzi jeho výtvormi nájdeme aj rôzne kuriozity. Napríklad takzvanú „Vagankle“. Túto sexuálnu hračku si môžete predstaviť ako silikónové chodidlo, ktoré má v mieste členku  otvor imitujúci vagínu. Áno, aj takéto chúťky majú niektorí ľudia. Ničím zvláštnym nie sú ani figuríny v podobe elfov a iných fantasy postavičiek. Matt Krivicke vedie tento podnik so svojou manželkou a paradoxne, jeho gumené Anče kupujú prevažne filmoví tvorcovia. Ako sa vyjadril pre VICE, figuríny z jeho dielne sme mohli vidieť napríklad vo filme Fast and Furious 7.

„Sex Doll Brothel“ už aj v Európe

Privát s gumennými “ančami”Prostitúcia je považovaná za najstaršie remeslo, no v najbližších rokoch sa môže stať, že začne pomaly miznúť. Verejné domy, v ktorých nepracujú ženy z mäsa a kostí, ale robotické sex bábiky, máme už aj v Európe. Prvý z nich bol založený v Španielsku. Podnik s názvom „Lumidolls, v Barcelone vzbudil záujem u mužov už od jeho otvorenia a aj dnes privíta desiatky klientov denne. Preto sa začali tieto špeciálne „hotely“ otvárať aj v iných krajinách. V súčasnosti ich môžete navštíviť tiež v Turíne a Moskve. Muži si môžu vybrať medzi ryšavkami, hnedovláskami, blondínkami, bábikami s malým alebo veľkým poprsím a zadkom, dlhými, či krátkymi vlasmi. Každá z nich má svoje meno a profil na webovej stránke. Bábiky taktiež „rozprávajú“, samozrejme len vopred nahraté vety, a vydávajú rôzne blažené zvuky. Napríklad vtedy, keď ich chytíte za silikónové prsia. Dajú sa taktiež poskladať do rôznych polôh a pri samotnom sexe sa hodnoverne natriasajú. Cena takéhoto zážitku je podobná ako s reálnou ženou. Za hodinu si zaplatíte 100 eur, za dve hodiny 180 eur. A ak by vás tieto silikónové krásky dostatočne nevzrušovali, do pozadia si môžete pustiť erotické snímky podľa vášho výberu. Znamená to skutočne, že najstaršie remeslo zanikne? Ľudské profesionálne spoločníčky sa vraj konkurencie neobávajú. Podľa ich názoru mnohí zákazníci vyhľadávajú ich spoločnosť hlavne preto, lebo sa chcú porozprávať a mať pocit, že ich niekto počúva.

Realistické gumené panny môžete mať aj doma

Realistické, no nie robotické, sex bábiky si môžete tiež kúpiť. Dokonca na nich narazíte aj v slovenských a českých e-shopoch. V porovnaní so zahraničnými kúskami sú síce možno o čosi menej realistické a aj o niečo drahšie, no doba dodania je prijateľnejšia. Cena zahraničných bábik sa pohybuje od 1 700 dolárov vyššie. Ak by ste chceli ušetriť, v ponukách e-shopov s týmto tovarom, narazíte aj na torzá, umelé vagíny, prsia a iné samostatné časti ženského či mužského tela. Rovnako, ako v prípade robotických spoločníčok v Barcelone, máte na výber skutočne širokú škálu „žien“. Môžete si dokonca objednať bábiky, ktoré sú pannami, majú XXL pozadie alebo niekoľko kilogramov navyše. Súčasťou balenia sú parochne, umelé nechty a samozrejme pomôcky na ich údržbu.

Niečo pre ženy

Gumenný spoločník pre dámyŽeny, teraz dobrá správa pre vás. Ak ste ešte nenarazili na svojho vyvoleného, aj vy si môžete sex užívať s Gabrielom. Realistické mužské figuríny určené na sexuálne dobrodružstvá vyrába už spomínaný Matt Krivicke v Spojených štátoch amerických. U nás sú však dostupné prostredníctvom online obchodu jeho značky „Synthetics“. Na objednávku vám vyrobia pána dokonalého presne podľa vašich predstáv. Môžete si vybrať jeho farbu pleti, dĺžku vlasov, výšku aj iné „veľkosti a miery“. Keďže je príjemne mäkký a skutočne hodnoverný, mnohé ženy ho využívajú aj ako spoločníka na príjemné zaspávanie, ku ktorému sa môžu pritúliť.