Nebojte sa spýtať spoločníčky! Spoločníčky sú tu pre vás, prečo sa teda ostýchať? Občas, hoci to samozrejme nikto dobrovoľne neprizná, sa nájdu medzi nami aj takí, ktorí sú predsa len trochu hanbliví a nenájdu v sebe dosť odvahy, aby si dokázali pri platenom sexe povedať o to, po čom v skutočnosti túžia. V porovnaní s manželským alebo aj partnerským sexom by však práve služby za finančnú odmenu mali umožniť splnenie tých najhlbšie skrytých a vytúžených predstáv či fantázií. Ono to zase tak jednoduché pre každého nie je, požiadať o naozaj neobvyklú polohu alebo o niečo trochu viac nezvyklého. Poviete si, že toto predsa zvládne každý aj s minimálnou dávkou guráže, ale pravda je iná. Väčšine mužov však našťastie stúpne sebavedomie (a spravidla nielen sebavedomie), keď si v tú správnu chvíľu uvedomí, že aj sexuálne služby poskytujúca žena či dievča nemáva v obľube stereotyp či monotónnosť, iste tiež uvíta nejaké oživenie a zmenu. Preto ostych ponechajte stranou a neváhajte splniť svoje túžby.

Prvým krokom je správny výber spoločníčky

Pri výbere vhodnej sexice na erotickom portáli môžete hneď v ponuke zistiť či sa jedná o takú, ktorá vyhovie vašim predstavám. Tým nemyslím len postavu, vekom alebo úpravu chĺpkov rozkroku, skôr sa zamerajte na rozsah ponúkaných služieb a úkonov. Nielenže vyhľadáte presne takú, ktorá splní bez problémov všetky vaše očakávania ale navyše sa môžete z niekedy veľmi bohatej a rafinované ponuky nechať inšpirovať aj k niečomu čo ste zatiaľ nevyskúšali alebo napríklad dokonca prehliadli či minuli. Nie je to zasa tak dlho, čo análny sex bol pomerne zriedka užívanou praktikou a pritom dnes patrí medzi jedny z nejpožadovanejších a tiež najbežnejších služieb. V dobe o niečo vzdialenejšej tomu tak bolo napríklad so sexom orálnym, dnes prakticky nepostrádateľnou súčasťou predohry aj doplnkom klasických polôh a techník. Ak máte potom túžbu po trochu drsnejšom podaní sexu, hľadanie v erotickej inzercii určite prinesie aj pre vás veľmi bohatý výber, či už chcete byť zľahka či dôraznejšie skrotený a ponížený od krutej dominy v lesklom latexe a ocvočkovanej koži, alebo dáte prednosť tomu, že sa chopíte úlohy vládcu a roztúžené spoločníčky sa vám bude oddane plaziť pri nohách. Po výbere tej správnej už stačí doladiť detaily najlepšie pri osobnom stretnutí alebo telefonicky.

Masky a prestrojenia

Ak si prajete, aby partnerka pri sexuálnych hrátkach hovorila vulgárne, dávala hlasno najavo svoje pocity a inak výrazne sa prejavovala stačí to spravidla naznačiť. Nie je ale na škodu sa vyjadriť u spoločníčky dostatočne jasne a zrozumiteľne, potom všetko funguje tak, ako by malo. Ak máte slabosť pre dráždivú erotickú bielizeň a topánky, mnohé ženy na sex to majú priamo v ponuke, inak vám určite rady vyhovejú ak donesiete vlastnú podľa svojich predstáv a fantázie. Len pozor na tú správnu veľkosť, aby nakoniec z plánovaného sexy divočenia nebola skôr komédia! Môžete napríklad ochotnú a povoľnú afroditu obliecť podobne ako svoju manželku či kolegyňu z práce a vykonávať s ňou potom veci, ktoré si občas v skutočnosti doprajete len v tajných chlípnych predstavách. Niekomu skrátka vyhovuje podväzkový pás a sieťované pančuchy, iný radšej remeň s klincami, putá, bič. Prečo nevyskúšať jedno aj druhé? Len tak budete vedieť, že ste neprišli práve o to najlepšie. Alebo konečne nájdete štýl, ktorý vám bude stopercentne sedieť a vyhovovať.

Čo je ešte bežné a čo už toľko nie

Nestavajme si zbytočne bariéry a hranice, tie sú predsa od toho, aby boli zbúrané! Preto by sme sa nemali brániť ani experimentovaniu s menej obvyklými technikami milovania, predohry aj napríklad masturbácie. To všetko k sexu patrí a zmena je potreba. Veď aj to najlepšie jedlo sa predsa časom preje, ak je k dispozícii stále dokola. Skúsili ste už svojho partnera (najlepšie navzájom) pomazať šľahačkou, čokoládou alebo hustým likérom a potom si navzájom olizovať dobroty, ktoré sa už začínajú miešať s vašimi telesnými šťavami? Nič neprevediteľného a pritom neskutočný zážitok - kto neokúsil neuverí. Mnoho oživenia môže do sexuálnych hrátok vniesť občasné oživenie situácie pomocou vibrátora. Pre niekoho nie príliš lákavú predstavou napríklad praktizovanie techník ako je piss a ďalšie obdobné varianty. Aj tieto metódy sexu však majú svojich priaznivcov a pre niekoho práve takéto “zakázané ovocie” je ešte len to pravé. Či bude klasický, orálny alebo análny sex vykonávaný s ochranou alebo bez nej to je ďalšia vec, kde záleží na dohode. Opäť sa tu lepšie vyberá na osvedčených sexportáloch, pretože väčšinu údajov môžete zistiť už v inzertnej ponuke. A ak by ste chceli (či už v akejkoľvek kombinácii) rozohrať sexuálnu divočinu vo viacerých ľuďoch, ani pre tieto radovánky určite nebude problém zohnať ďalšie spoločníkov či spoločníčky.

Dohovor napred

Ešte jedna možnosť tu je pre tých plachých a hanblivých .. ak sami naozaj po niečom viac či menej nezvyklom túžite a nedokážete sa prinútiť k tomu spýtať sa osobne spoločníčky, môžete poprosiť o pomoc kamaráta. Je to ale predsa len trochu dvojsečná záležitosť - už tu bude niekto kto pozná vaše tajomstvo, nedajbože aby snáď došlo k tomu že sa v zlom nepohodnete a všetko vyjde na svetlo. Teda ono by sa tak moc neudialo, mnohí by dokonca za podobnú reklamu boli skôr vďační. Práve plaché a hanblivé typy niečo také v žiadnom prípade nechcú zažiť. Ako teda problém vyriešiť? Ešte jedna možnosť tu samozrejme je - spíšte svoje požiadavky aj želania na kúsok papiera a ten odovzdajte priamo tej, ktorá sa vám bude venovať. Ak si ho prečíta a bude so všetkým súhlasiť, nemáte sa čoho ďalej obávať a dočkáte sa toho čo ste chceli. Konečne si splníte tie najtajnejšie túžby, čo môže tiež znamenať, že vaša erotická fantázia sa ešte viac uvoľní a nabudúce budete mať požiadavky na spoločníčky oveľa bohatšie. Veď práve tá možnosť nekonečného počtu variant aj obmien na rovnakú tému robí asi sex tak lákavým a príťažlivým. A ak hanblivosť nie je práve váš problém, ale trápi trebárs niekoho z priateľov alebo kolegov, dajte mu tento článok prečítať … možno práve jemu urobíte neoceniteľnú službu …