holidayAk hľadáte niečo viac než len kvalitné sexuálne uspokojenie, môžete sa zamerať na spoločníčku, ktorá vám bude dokonale vyhovovať vo všetkých smeroch. Ak nemáte čas na nadväzovanie, budovanie alebo udržiavanie pevného vzťahu, v prípade potreby je dobré vedieť, kam sa treba obrátiť. Ak nehodláte túto situáciu riešiť až na poslednú chvíľu, čo nebýva vždy optimálnym riešením, tú pravú spoločníčku nájdete na erotickom portáli alebo vo vhodnej zoznamke. Voľba spoločníčky totiž rozhodne nie je tak jednoduchá, ako to na prvý pohľad vyzerá. Musíte mať jasno aspoň v základných veciach - kedy, kde a na ako dlho a hlavne, čo budete od spoločníčky vyžadovať. Zaplatiť si partnerku len na sex je pomerne jednoduchá záležitosť, ak ale vyžadujete ďalšie služby po dlhšiu dobu, nemožno to odbiť úplne bez premýšľania. Predsa si nechcete uviazať na krk stvorenie, ktoré len dokáže poskytovať posteľné radovánky (akokoľvek kvalitne). Mnohé spoločníčky totiž naozaj môžu váš víkend alebo dovolenku oveľa výraznejšie oživiť, čo je rozhodne žiaduce a vítané. Nemusíte sa na ňu totiž spoliehať len v tom jednom jedinom (hoci samozrejme veľmi príjemnom a žiaducom, teda v sexe), bude vám partnerkou milou a príjemnou aj v ďalších aktivitách, ktorým sa hodláte venovať.

ČO BY MALI SPOLOČNÍČKY VEDIEŤ

V doprovode alebo v sprievode vhodne zvolenej partnerky za finančnú odmenu (za FO), si môžete vyraziť aj do spoločnosti, či už sa jedná o návštevu divadla, koncert alebo výstavu umeleckých diel. Rovnako sa tak dá vydať aj za športom, v spoločníčke nájdete ochotnú a často viac než len priemernú “sparring partnerku” pre tenisový alebo golfový zápas, všetko záleží na vhodnej voľbe a dohovore. Dievčatá a ženy, ktoré sa vám venujú čoby doprovod, rozhodne nebudú len tak nejaké obyčajné šmudlinky, ktoré si odbehli “zaskotačiť” mimo svoj bežný životný rámec. Ak žijú aj svojím vlastným životom, môže to byť zaujímavé poznávanie, nechajú vás nahliadnuť aj do súkromných tajomstiev a ríše túžby, nakoniec často budete ich životným názorom a prístupom celkom prekvapení, to hovorím sčasti aj zo svojej vlastnej skúsenosti. Ak si vyberiete partnerku skutočne na zodpovedajúcej a požadovanej úrovni, určite nebudete sklamaní, často je skôr opak pravdou. Vyhľadávacie portály umožňujú zadať presná špecifiká a nebudete nakoniec riešiť nejaký improvizovaný kompromis, vždy treba myslieť dopredu. A ak to skončí v posteli ? Nie je súperov ani porazených, hlavné je vaša maximálna spokojnosť!

PRIPRAVTE SA NA PREKVAPENIE

Hoci máte určitú predstavu, osobné stretnutie jej dodá celkom konkrétnu formu a podobu. Prvá fáza bude z vašej strany určite akýmsi skúmaním toho druhého, aj skúsená spoločníčka sa snaží preniknúť do tajov svojho partnera, aby si s ním dokázala lepšie porozumieť. Nebojte sa svoje požiadavky a túžby vyjadriť konkrétne, vyhnete sa tak zbytočnému tápaniu. A keď budete mať obaja jasno, je cesta k vytúženému cieľu vždy jednoduchšia. Inak je tomu pochopiteľne v prípade, že sa nestretávate po prvýkrát a poznáte sa. Možno je to až prekvapujúce, koľko mužov sa k “osvedčenej” a spoľahlivej partnerke vracia a vyžaduje znovu práve jej spoločnosť. Keďže však mohlo v priebehu času dôjsť k nejakým zmenám, nebojte sa opýtať, žiadnu ženu predsa neurazíte tým, že prejavíte záujem nielen o jej telo, ale aj o to, ako sa má, čo je u nej nové a čím vás chce dnes prekvapiť. Tým pochopiteľne nie je myslené, že by ste sa mali stať akousi “vŕbou”, do ktorej si bude vylievať svoje ponosy a túžby, veď vy ste zákazníkom a ona vám vlastne poskytuje svoje služby, trocha vzájomného porozumenia ale môže spoločný čas urobiť výrazne príjemnejším a zmizne tak určitá formálna neosobnosť. Každá spoločníčka bude iná, je v tom aj určité čaro, ak s ňou chcete stráviť víkend alebo aj dlhší čas napríklad pri dovolenke, vyberajte tak, aby ste boli naozaj spokojní. Pomôcť Vám môže napríklad dobrý tip od kamaráta s podobným vkusom a požiadavkami. Mnohí ale nedajú na cudzí názor, chcú všetko riešiť len podľa svojho. Ani tomuto názoru sa nedá nič vytknúť, ak ste dostatočne cieľavedomí, viete presne čo požadujete a dokážete sa o tom vopred dohovoriť. Niekomu bude viac záležať na reprezentatívnom zjave, iný vyžaduje dokonalé spoločenské vystupovanie a schopnosť konverzácie v niekoľkých jazykoch, iný zase kamarátsky a neformálny prístup. Súčasťou dohody by malo byť aj kam až dôjdete v rovine sexuálnych hrátok. Ak chcete doprovod nejakým spôsobom začleniť do firemných nákladov, s vystavením účtovného dokladu to možno nebude úplne jednoduché, ale aj toto je možné často úspešne vyriešiť.

KAŽDÁ JE INÁ, CENY AJ KVALITA

Podľa požadovaných a poskytnutých služieb sa samozrejme stanovuje aj cena, stačí letmo prelistovať ponuku spoločníčok na rôznych erotických portáloch, ktoré sa ponukou týchto služieb zaoberajú. Nedajte sa však odradiť, možno narazíte na tú naozaj najužšiu kategóriu, ktorá sa špecializuje na VIP akcie alebo jednoducho skúša trochu „zlatokopské“ metódy. Väčšina dievčat pri doprovode na dlhší čas poskytuje vcelku primerané a prijateľné ceny. Aby ste zohnali spoločníčku na úrovni nemusíte mať luxusnú jachtu, vlastniť vysokoleštený Rolls Royce a malebnú vilu na pobreží Karibiku (hoci by to určite nebolo zlé, čo poviete?). Stačí sa naučiť pracovať s filtrami erotického vyhľadávača, mať trochu trpezlivosti a tú pravú určite nájdete. Zaujímavo fungujú služby dlhodobých spoločníčok napríklad v Thajsku, kde je so spoločníčkou možná dohoda, ktorá stanovuje formu úhrady ako darček vo vopred dohodnutej cene, väčšinou konkrétne špecifikovaný (nedávno sme o tom priniesli samostatný článok). Potom sa dočkáte aj varenia, upratovania, pranie bielizne rovnako ako sprievodcovských služieb či onoho vytúženého sexu. Tak pekný víkend alebo dovolenku s dievčaťom podľa vašich predstáv, čo lepšieho by som vám mohol popriať, nie?