Klinik sex - lekár alebo pacient?  Výber roly je na VásAko termín, zahŕňajúci sexuálne praktiky na spôsob lekárskeho vyšetrenia alebo lekárskych zákrokov sa najčastejšie používa klinik sex (alebo v pôvodnej podobe anglickým slovom clinic). Podobnosť s lekárskym prostredím v ordinácii alebo v nemocnici môže byť veľmi verná, rovnako tak pomôcky a nástroje často nie sú žiadne napodobeniny, jedná sa o skutočne funkčnú výbavu. Podľa požiadaviek klienta a jeho zamerania sa môže jednať o decentné vyšetrenie za použitia bežných lekárskych pomôcok alebo aj s využitím špeciálneho gynekologického náradia. Na želanie môže sexica čoby “pani doktorka” vyšetriť najrôznejšími spôsobmi telesné otvory a tekutiny zákazníka, väčšinou sa ale jedná skôr o skúmanie ženských orgánov a tajov jej tela. Inscenovaného vyšetrenia sa môže zúčastniť aj väčší počet klientov, potom sa jedná o takzvanú “vizitáciu”, kedy ženu vo zvolenej polohe na kresle, lôžku alebo na stole “skúma a vyšetruje” väčší počet záujemcov súčasne. Táto erotická praktika je veľmi obľúbená u starších pánov, ale venujú sa jej aj mnohí mladí zákazníci, ktorých taje ženského tela veľmi lákajú a vábia. Pritom často mávajú doma prudérnu ženu či družku, ktorá pri zriedkavo poskytovanom sexe často vyžaduje tmu, zvyčajne si ani nevyzlečie všetko oblečenie a erotiku považuje skôr za nutné zlo. Potom je najlepším riešením nič si neodopierať a tú správnu a ochotnú spoločníčku vyhľadať na erotickom portáli.

Výplachy a napúšťanie

Klinik samozrejme môže byť použitý aj ako dráždivá sexy predohra, po ktorej nasleduje klasický sex, na mnohých mužov totiž takto dlho a dôkladne vykonávaná prehliadka ženského tela pôsobí naozaj veľmi vzrušujúco a ich následný sexuálny zážitok, rovnako aj podaný výkon, následne býva neporovnateľne intenzívnejší. Jedným z postupov, ktoré sa používajú pri klinik sexe je napríklad cievkovanie. To môže napríklad poslúžiť aj ako doplnková praktika pri dlhodobejšej bondáži (znehybnenie, spútanie) pre odvod moču. Používanie cievok a katétrov ale vyžaduje opatrný prístup a istú prax, vždy je vykonávané na vlastné nebezpečenstvo. Jednoduchou a tiež veľmi obľúbenou metódou je klystír, ktorý v sexe nachádza mnoho využití. Aplikovať ho možno pred análnym sexom, ak máte odpor k znečisteniu, ktoré u tejto techniky nikdy nemožno úplne vylúčiť. Po aplikácii klystíru a z prázdnym konečníkom bude análny sex určite príjemnejší. V drsnejších erotických praktikách a najmä pri BDSM sa používajú aj takzvané klystíry “za trest”, kedy je trestaná osoba “napustená” a nesmie sa vody v konečníku zbaviť, kým jej to dominantný partner alebo partnerka nedovolí. Klystíry sa kombinujú s použitím pružného latexového dilda (napodobeniny penisu), ktorý je možné natlakovať podľa potreby, k výplachu sa používajú aj irigátory a intim - sprchy. Pre výplach môže poslúžiť voda s prísadou aromatických látok, napríklad výplach vínom s následnou konzumáciou je praktika naozaj len pre odolných.

Pohľad dovnútra

Kto sa chce pozrieť do vagíny alebo do konečníka, najčastejšie k tomu použije špeciálne gynekologické zrkadlo. V rôznych tvaroch, typoch prevedenia a cenách je ho možné zohnať aj v ponuke predajní s erotickými pomôckami. Spoločníčky, ktoré sa kliniku venujú častejšie, tieto pomôcky väčšinou majú k dispozícii v pomerne bohatom výbere. K tradičnému lekárskemu náčiniu patrí aj osvedčený a dostupný stetoskop, prípadne vaginálne a ústne rozpery a ďalšie iné zaujímavé náčinie. Pri týchto erotických hrátkach oceníte aj nepremokavé PVC prestieradlo (najlepšie so zvýšeným okrajom), ktoré využijete aj pri záľube v PISS alebo iných podobných praktikách. Ak chcete mať “erotickú ordináciu” naozaj dokonalé vybavenú, môžete použiť aj závesné lôžko, špeciálne latexové obleky a doplnky. Ak si ale nechcete doma budovať vlastné BDSM štúdio, využite skôr erotické služby profesionálok, ktoré väčšinou bývajú dobre vybavené. Stačí chvíľu hľadať pomocou filtra v ponuke erotického portálu a potom už len všetko spresniť telefonicky. K vyšetreniu patria aj vhodné plastové rukavice a zdravotnícke oblečenie, často rafinovane eroticky upravené. Proste ak sa budete chcieť kliniku venovať intenzívne, pomôcky naozaj nie je problém zohnať.

Sexy guličky na špagátiku

V kombinácii s “vyšetrením” pred sexom alebo v priebehu sexuálnych hrátok možno vzrušenie dosiahnuť aj pomocou vibrátorov, najmä sa ale používajú venušine guličky pre aplikáciu do vagíny a análne guličky a retiazky pre aplikáciu do konečníka. Najčastejšie bývajú vyrobené z plastu, stretnúť sa ale môžete aj s kovovými alebo vyrobenými z úplne nezvyklých materiálov. V kombinácii s análnym kolíkom a rukavicami môžete zažiť veľa zábavy. Tieto pomôcky zaobstaráte za pomerne málo peňazí, naviac sú umývateľné a ľahko sa dezinfikujú, takže ich používanie nebýva časovo obmedzené. Mnohé guličky a kolíky sú vybavené aj vibračným mechanizmom, neslúžia len pri “klinických vyšetreniach”, možno ich používať aj v práci alebo pri pochôdzkach, len buďte opatrní pri práci s diaľkovým ovládačom, aby ste si neprivolali orgazmus v nejakú nevhodnú chvíľu. Ak to “ťaháte” s kolegyňou zo zamestnania alebo s kamarátkou v škole, vzájomné vloženie dráždivých prostriedkov a výmena diaľkových ovládačov môže byť veľmi vzrušujúcim oživením bežného dňa. Ponuka týchto dráždidiel spravidla obsahuje mnoho veľkostí a rôznych tvarov, začínajte radšej s menšími, aj tak dokážu s človekom pekne “zacvičiť”. Zaobchádzajte s nimi radšej podľa návodu a naozaj opatrne, aby ste nakoniec nemuseli vyhľadať skutočnú kliniku a požadovať reálne lekárske ošetrenie.   Čítajte viac: Piss, kaviar a ine speciality BDSM