MAĽOVANIE NAHÝM TELOMSex je svojím spôsobom umenie, o tom niet pochýb, preto mnohí milovníci sexu a erotiky majú v sebe často zakorenené aj ďalšie umelecké sklony, prečo sa teda neprejaviť trocha neobvyklým spôsobom? Už ste niekedy uvažovali o tom, ako by asi vyzeral odtlačok nahého ženského tela, potretého farbami a potom položeného na vhodný podklad? Možno áno, dotiahli ste svoj nápad až k realizácii? Pritom na takej kreativite nie je nič zložité, výsledok je zakaždým skutočný originál a osobne by som zastával názor, že práve fázy prípravy a realizácie takéhoto “obrazu” alebo odtlačku je tou najzábavnejšou, najpríťažlivejšou a najdráždivejšou časťou vzniku originálneho výtvarného diela. Obstarávacie náklady nie sú vysoké, zažijete veľa zábavy a zároveň si zaobstaráte suvenír, ktorý len tak nikto nemá.

Kam taký ojedinelý výtvor umiestniť?

Kam umiestniť obraz maľovaný nahým telomAk chceme mať výsledok občas na očiach a súčasne sa vyhnúť komplikovanému vysvetľovaniu tým, ktorým nemožno povedať pravdu, nebude to úplne jednoduché. Samozrejme môžeme vykonštruovať vymyslený príbeh o dare od nedoceneného alebo inak tajuplne a v ústraní sa zdržujúceho výtvarníka ale ani s niečím takým zakaždým nepochodíme. Ako dekoráciu mládeneckého alebo študentského bytu je pochopiteľne možné použiť aj veľmi odvážne a realisticky vykonané odtlačky, ktorými sa dá pochváliť priateľom a možno ich tak inšpirovať k podobnému pokusu. Pochopiteľne, inak je to s tými, ktorí rozhodne nechcú svoj výtvor predviesť manželke alebo partnerke zo sex zoznamky, ale napriek tomu ich tento umelecký pokus láka a radi by si nejakú pamiatku zachovali. V tom prípade je možné výsledok vyfotografovať a obrázok si niekde uložiť. Ak by ste ho chceli mať vo svojom počítači alebo notebooku, postačí si ho poslať z kamarátovho e-mailu a sme celkom “v suchu”. Originál potom možno použiť ako darček pre niekoho z podobne založených priateľov alebo radšej s ťažkým srdcom zlikvidovať. Samozrejme v takom prípade predvídavo použijeme čo najlacnejšie obstarávacie prostriedky, o tom ale až za chvíľku.

Akú kompozíciu a štýl zvoliť?

Maľovanie nahým telom na rôzne spôsoby Môžeme zhotoviť odtlačok poprsia v najrôznejších farebných kombináciách, avšak aj zadoček a predovšetkým ženské lono, na plátne či papieri zanechajú veľmi zaujímavú stopu. Odtlačkom môžeme zobraziť aj svoje stoporené mužstvo alebo kompletné genitálie. Ak sa s amatérkou, podľa vlastnej fantázie, navzájom potrieme farbami, následne pomilujeme na čistom textilnom podklade alebo veľkej role papiera, môže z toho vzniknúť priamo neuveriteľný výtvor, musíte to vyskúšať, zakaždým je to niečo iné. Erotický zážitok tak predĺžime o prípravu, také potieranie tiel farbami prostredníctvom prstov a dlaní je skvelou predohrou a po sexe si môžeme prezrieť výsledok. Kto to neskúsil, ťažko pochopí, kto to skúsil, určite si to ešte mnohokrát zopakuje. Aspoň u mňa to tak bolo.

Voľba farieb je dôležitá

Výber farby na maľovanie nahým telomKeď budeme vyberať vhodné farby, vždy by sme mali mať na pamäti, že je potrebné, aby išli z tela ľahko odstrániť (najlepšie jednoduchým osprchovaním sa), nepôsobili alergie alebo vyrážky a ľahko sa nanášali. Veľmi vhodné sú takzvané “prstové farby”, určené pre maľovanie bez štetca priamo prstami a dlaňami, ako už je zrejmé z názvu. Dajú sa zohnať v mnohých zaujímavých odtieňoch, bez problémov medzi sebou kombinovať a nie sú príliš drahé. Ak chceme dosiahnuť nevídaných efektov, pochopiteľne môžeme namiesto farieb použiť aj ďalšie dostupné varianty, skvele sa osvedčí aj kečup, horčica, kaviár, čokoládový krém a mnoho ďalších dobrôt. Pre dlhodobé uchovanie vytvoreného “diela” síce moc vhodné nie sú, pokiaľ si ale výsledok včas vyfotíme alebo chceme erotickou výtvarnou vložkou oživiť sexy zameranú spoločenskú akciu alebo párty, často stačí siahnuť do chladničky alebo do špajzy.

Plátno, papier alebo fóliu?

A tradičné maliarske plátno? Áno, niektorí umelci naozaj realizovali zabalenie farbou potretého ženského tela do plátna a následne svoje diela prezentovali pred verejnosťou na výstavách, jedná sa však o zbytočne drahý materiál. Bohato postačí prestieradlo alebo kus látky so zaujímavou štruktúrou tkania. Použiť môžeme aj obyčajný baliaci papier alebo maliarske plátno v menšom rozmere, pracovať s už so zarámovanými plátnom ale neodporúčam, skôr sa hodí plátno s kartónovým podlepením alebo pre docielenie nezvyklého efektu napríklad použijeme priesvitnú fóliu. Fantázii sa v sexe ani v umení predsa žiadne medze nekladú! Ak sa hodláme navzájom pomaľovať s erotickou partnerkou a odtlačiť sa pri milovaní vo chvíli rozkoše, v súkromí ale aj na sex priváte by sme mali pre istotu použiť nejakú podložku proti rozneseniu farieb, postačí tá, ktorú môžete kúpiť pre erotické masáže. Bude spoločníčka zaFO chcieť na takomto experimente spolupracovať? Domnievam sa, že to nebude problém, avšak vopred sa dohovoriť je celkom na mieste. Inak takéto hrátky sú výborným spestrením spoločenských akcií a večierkov s trochu “uvoľnenou” morálkou.

Ako si ľahko vyrobiť “prstovú farbu”?

Mixovanie farieb na maľovanie nahým telomMožností je naozaj veľa, pochopiteľne najjednoduchší je nákup v predajni výtvarníckych potrieb alebo dobre zásobenej drogérii, prípadne vykradnutie zásuvky školou povinného potomka, ktorý by ich aj tak nechal vyschnúť, pretože už má úplne iné záujmy a ešte sa nedopracoval k tým našim. Jednou z variant je ale aj výroba vlastnej farby, nie je to nijako náročné a väčšinu potrieb nájdeme v mnohých domácnostiach. Čo je teda potrebné? Na približne pollitrovú dávku farby nám postačia 3 polievkové lyžice práškového cukru, pol kávovej lyžičky soli, pol hrnčeka kukuričného škrobu a dva hrnčeky vody. Pre doladenie rôznych odtieňov v drogérii nakúpime niekoľko vrecúšok potravinárskych farieb a pripravíme si nádobky na nadchádzajúcu “alchýmiu”. Cukor nasypeme do hrnčeka, pridáme soľ, kukuričný škrob a zalejeme vlažnou vodou. Následne zamiešame, zmes mierne ohrejeme do zhustnutia a potom odstavíme a necháme trochu vychladnúť. Nakoniec rozdelíme do mištičiek, pridáme potravinárske farby a poriadne premiešame. Najlepšie sa maľuje s práve pripravenými farbami, samozrejme ich môžeme niekoľko dní skladovať aj v chladničke, len ich pred použitím, napríklad na nahé telo escort spoločníčky zľahka ohrejeme. Teda použiť môžeme aj vychladené, ale horšie sa rozotierajú, zase ale lepšie vyniknú bradavky a ďalšie detaily… :-) Tak veľa šťastia a prípadne pošlite nejakú fotku svojho “diela”, radi ju uverejníme.