Masáž penisu Masáž penisu bude vždy mimoriadnym intenzívnym zážitkom. Mužský penis je pre svojho pána pýchou, pre niektorých priamo stredobodom vesmíru, pre iných v prvom rade aj dôvodom na porovnávanie a starosti, rozhodne je to pre muža jedna z najdôležitejších a najcitlivejších erotogénnych zón na tele. Pre množstvo mužov (ale aj pre ženy, nepochybne) je práve penis bodom, okolo ktorého sa točí celý ich svet! Tak, ako orálny sex nemusí spočívať len v pravidelných rytmických pohyboch sem a tam, aj pri masáži penisu možno využívať rôzne techniky a úchopy, vždy však s primeraným citom a ohľaduplnosťou. Jemné a príjemné pohyby pred ejakuláciou (ktorou táto erotická masáž spravidla vrcholí) dokážu pôžitok výrazne spríjemniť a predĺžiť.

Erotická masáž penisu od profesionálky alebo od partnerky?

masaz_penisu_1Masáž penisu rozhodne nie je to isté, čoho sa dočká návštevník erotického privátu alebo salónu, rozhodne by sa však nemalo jednať o mechanickú masturbáciu, chce to zapojiť erotickú fantáziu! Pánsky pohlavný úd je umiestnený v erotogénnej zóne, kde sa nachádzajú aj ďalšie miesta, na ktorých možno úspešne vyvolávať vzruchy, treba ich teda využiť naplno. Klasickú masturbáciu si môže vykonať každý, avšak pri zapojení pier, jazyka, tváre alebo pomocou zatvorených očných jamôk možno aj skúseného “samca” pekne rozdivočiť. Ako skvelý masážny prístroj poslúžia aj k sebe stlačené prsia sex partnerky, medzi ktoré bude s citom zavedená pánska “pýcha”. To dostane asi každého muža! Aj medzi stehnami alebo v podpazuší možno vykonať veľmi príjemnú masáž, veď vyhlásené ázijské masérky používajú k týmto technikám prakticky celé telo. Nezabudnite si kúpiť lubrikanty alebo vonné masážne oleje a veselo sa môžete pustiť do experimentovania! Ak si objednáte erotické služby u profesionálky (môže sa samozrejme jednať aj o masérku, ktorá je súčasne aj vykonávateľkou najstaršieho remesla), môžete starosti pustiť z hlavy, iste si poradí a zažijete príjemné chvíľky, pravdaže radil by som, doma sa o tejto “terapií” radšej moc nezmieňovať.

Keď sa povie lingam …

Nejedná sa o exotické jedlo, moderný telefón z Číny ani o polohu z Kamasutry, ide o termín lingam, čo v sanskrte obnáša označenie pre mužské pohlavie. Vlastne sa jedná o tantra masáž, ktorá pri správnom prevedení ľahko privedie muža až na vrchol slasti. Niečo podobné najlepšie zvládajú skúsené profesionálky, ale možno to bez problémov vyskúšať aj doma, keď je partnerka ochotná (alebo keď doma nie je :-)). Neveríte? Zapáľte vonné tyčinky, prichystajte intímne osvetlenie a vhodnú pokojnú hudbu, potom sa už len venujte spoločníčke, ktorá obstaráva váš lingam… určite to bude príjemný večer. A nabudúce si role môžete obrátiť…

Ktoré erotické techniky sa najčastejšie používajú?

Na túto otázku nemožno odpovedať jednou vetou, pretože ich existuje veľké množstvo a nie sú nijako utriedené, respektíve každý si ich triedi podľa svojho. Môžeme vychádzať buď z toho, na ktorú časť tela je masáž vykonávaná (rukami, tvárou, vlasmi, jazykom, očnými jamkami, chodidlami, stehnami, prsiami, zadočkom, bruškom, okolím vagíny a podobne) alebo z delenia podľa používanej techniky, teda stláčanie, stisk, preťahovanie a hnetenie, krútením či dokonca švihaním a bodaním. Techniky s použitím elektrického prúdu sú napodiv tiež veľmi obľúbené, chce to ale vedieť, čo si možno dovoliť.

Pár erotických návodov pre inšpiráciu

masaz_penisu1Nemusí to byť ani klaviristka a rovnako môže skúsiť HRU NA PIANO. Stačí, keď položí otvorenú dlaň na špičku žaluďa a následne spustí prsty okolo penisu (ruka vytvorí akýsi pohárik okolo penisu), pohyby hore a dole budú doplňované postupnými, silnejšími i slabými, frekvenciami poklepkávania jednotlivých prstov, veľmi vhodné je tento spôsob erotickej masáže vykonávať pri klavírnej hudbe… Ďalšou obľúbenou a ľahko praktizovateľnou technikou je VÁĽANIE CESTA. Jedná sa o uchopenie penisu medzi natiahnuté dlane a pri protichodnom pohybe rúk dochádza k intenzívnemu dráždeniu. Nezabudnite na vhodný lubrikant, inak bude erotická masáž zbytočne krátka …) Za vyskúšanie stojí aj TENIS (alebo tiež aj PING-PONG), čo je technika, pri ktorej je mužský pohlavný úd bez zachytenia prehadzovaný z dlane do dlane, takže masérka si s ním jednoducho “pinká” ako tenista s loptičkou o zem. Dochádza k výraznému zvýšeniu prekrvenia penisu, takže túto techniku je vhodné kombinovať s nejakou z pokojných a odpočinkových. masaz_penisu_3Posilňovanie svalstva svojej ruky súčasne s masážou vykonáva erotická masérka pri STISKOVEJ MASÁŽI, kedy pevne uchopený penis pomaly stlačí až do maximálneho stlačenia (ak by to bola nejaká siláčka, čo pracuje cez deň v kameňolome, treba ju včas zastaviť), potom stlačenie veľmi pomaly uvoľní a všetko opakuje s tým, že rýchlosť stlačenia a dobu trvania bude masérka priebežne meniť. Táto technika nie je vhodná pre osoby s vysokým krvným tlakom, pretože dochádza k intenzívnemu dráždeniu, je ale veľmi efektívna a pre starších pánov môže viac ako plnohodnotne nahradiť aj populárnu (ale pomerne drahú) Viagru. S touto masážou možno začínať aj pri ochabnutom penise, postupné pribúdanie na objeme je pre masírovaného veľmi príjemné, zvlášť keď to erotická spoločníčka kladne komentuje. A na záver jedna erotická masáž, pri ktorej niekomu trnú zuby a ide mráz po chrbte… Na vykonanie tejto masáže slúžia z veľkej časti nechty, preto sa jej hovorí NECHTOVÁ, začína na semenníkoch, kde dotyk nechtov (striedavo hranami aj hladkou plochou) spôsobuje dráždenie, ktoré jemná a citlivá pokožka prenáša do mozgového centra. Nechty sú studené, ostré a hladké, zážitok je tak veľmi intenzívny a dráždivý, snáď každý muž si uvedomí, že by stačilo málo… a…. proste zážitok na hranici a s množstvom adrenalínu, pri ktorom je potrebné partnerke plne dôverovať, tento typ erotickej masáže posilní aj psychickú dôveru a kontakt. Čítajte viac: https://amaterky.sk/clanky/masaz-prostaty/ https://amaterky.sk/clanky/tantra-masaz/ https://amaterky.sk/clanky/electroplay-violet-wand/