V rámci neustáleho boja najrôznejších zatrpknutých puritánov a odporcov erotického vzhľadu u žien sa stále častejšie stretávame so snahou akýmkoľvek spôsobom skryť alebo priamo odstrániť aj to, čo nás na ženách dráždi, vzrušuje a priťahuje. Priliehavé nohavice, tričká a blúzky, to ženám veľmi pristane (pokiaľ teda do nich majú postavu, to ale platí o celom oblečení), lenže tendencia skrývať pred pohľadmi ostatných náznak lona alebo dokonca samotné prsia, ktoré sú pre väčšinu žien pýchou, to mi nejako nejde do hlavy. Náš život by bol bez sexu a erotiky chladný a prázdny, určite sa každý z nás raz pristihne, ako žene pokukujeme práve po intímnych partiách a hneď si predstavujeme, čo sa pod oblečením skrýva..

Nápadný zárez, olemovanie ženského rozkroku

Cameltoe a.k.a Ťaví palec Ťaví palec alebo výstižnejšie povedané “ťavia stopa” (v angličtine najčastejšie s označením “Cameltoe") je proste a jednoducho viac alebo menej zreteľné olemovanie ženského rozkroku. Koľko sa toho len naznačí a koľko zreteľne alebo priamo vyložene bez hanby ukáže, to záleží len na žene samotnej. Toto, pre mnohých vzrušujúce olemovanie ženského rozkroku sa v súčasne známej podobe objavilo najprv u baletiek, tanečníc a športovkýň, používajúcich tesné, vypasované oblečenie. Pochopiteľne vznikne aj pri mokrých plavkách, priliehavých legínách a spotených kombinézach, výrazne sa prejavuje napríklad u gymnastiek, často je ale zdôraznené zámerne pre zvýšenie atraktivity. Avšak je treba mať na zreteli aj určitú mieru vkusu, to platí aj pre amatérky a profesionálky v najrôznejších erotických kluboch. Ak je efekt príliš nápadný a výrazný, mnohých mužov to už nemusí až tak vzrušovať, efekt môže byť skôr opačný. A ako to riešia ženy a dievčatá, ktoré nie sú v intímnych partiách dostatočne “obdarené”?

Ľudská vynaliezavosť a fantázia nepozná hranice

Cameltoe nohavičkyToto pravidlo pochopiteľne platí v móde aj v erotike rovnako, ako vo všetkom ostatnom. Takže, ak sa spoločníčka alebo zrelá žena chce pochváliť skutočne nápadným a dráždivým “zárezom”, môže siahnuť po rafinovanej pomôcke - spodných nohavičkách, ktoré sú opatrené vhodne tvarovanou vypchávkou a ktoré zaručujú skutočne neprehliadnuteľný a výrazný Venušin pahorok s rozdelením v spodnej časti. Faktom je, že fotka alebo vyzývavá selfie môže pôsobiť veľmi dráždivo a provokatívne, avšak zoznámiť sa s takou ženou úplne náhodne cez internet, napríklad na sex zoznamke alebo niekde na ulici či v kaviarni, môže so sebou priniesť aj sklamanie. Svojím spôsobom totiž kupujeme “mačku vo vreci” a do poslednej chvíle nemáme príležitosť vytušiť nachystanú pascu. Aj letmý alebo dôkladnejší dotyk rúk totiž nič podozrivého neprezradí. Takže pozor na prípadné sklamanie, toho sa u spoločníčky zo spoľahlivého erotického portálu nedočkáme, nesmieme dať na prvý dojem a zamerajme svoju pozornosť radšej správnym smerom.

Mokré tričko alebo chladnejšie počasie amatérkam svedčí

Mokré tričko krásne odhalí bradavkyKto by si s potešením nepozrel erotické fotky krásavíc v mokrých tričkách alebo sa občas nezašiel pozrieť na súťaž tohto zamerania? Koho z nás by nezaujali vztýčené bradavky, rysujúce sa pod ľahkou blúzkou len tak “naostro”? Pre ženy a dievčatá, ktoré nemajú svoje bradavky natoľko citlivé a napriek tomu by chceli na svoje okolie práve týmto efektom zapôsobiť existujú nenápadné “bradavkové” podprsenky alebo nalepovacie vztýčené silikónové bradavky.

Umelé bradavky Keď už je reč o vynálezoch, prsiach a konkrétne o nápadne vystupujúcich stuhnutých bradavkách, neodpustím si jeden vtip. Hoci som ho počul pomerne dávno, páčil sa mi natoľko, že mi z pamäte jednoducho nevypadol. Ako znel? Na včerajšej tlačovej konferencií predstavil jeden z popredných výskumníkov v obore textilných technológií, inžinier X.Y. z Oxfordskej univerzity, svoj najnovší vynález. Navrhol totiž revolučne riešenú modernú podprsenku, ktorá zamedzuje, aby sa ženám prsia húpali zo strany na stranu alebo sa pohybovali smerom nahor a nadol. Táto novinka dokonca zamedzí aj to, aby bolo cez blúzku bradavky vidieť, keď sa ochladí alebo keď je tkanina mokrá Cez prestávku ho prítomní účastníci konferencie vzali na dvor a dali mu riadne cez hubu.

Ani páni nezostávajú pozadu

Klobásky a jaterničky v nohaviachMuži si samozrejme tiež občas chcú dodať sebavedomie a nenápadne vylepšiť dojem z toho, čo úžasného skrývajú “v nohaviciach”. Keď sme kedysi hrávali s kapelou po rôznych zábavách a tancovačkách, začal s tým náš spevák, ktorý sa bez zrolovaných ponožiek v slipoch cítil ako “polovičný chlap” a nedal bez nich ani ranu. Časom sa to rozmohlo na celú kapelu a hrdo sme vystavovali svoje falošné pýchy na miestnej krásavice. Avšak korunu tomu nasadil gitarista, ktorý pre docielenie čo najlepšieho efektu raz použil domácu jaternicu, ktorú si doviezol od príbuzných zo zabíjačky. Vydržal aj nepríjemný chlad zmrznutej potraviny a jedna z miestnych krásavíc mu venovala čoraz častejšie a horúcejšie pohľady. Cez prestávku ju teda pozval na pohárik, slečna ich už ale asi mala v sebe viac a tak v šere pri barovom pulte sa proste neovládla a cez nohavice stisla jeho pýchu v očakávaní, čo večer bude nasledovať. Avšak dočkala sa poriadneho šoku, domnelý penis jej praskol v ruke a už teplom rozohriata jaternička tiekla červenajúcemu sa hudobníkovi priamo z nohavíc. Túto legendárnu hanbu sme mu ešte dlho pripomínali a o jaterničke dlho nechcel ani počuť…

Korzety tiež pomáhajú vytvarovať postavu

Korzety vedia tiež krásne vytvarovať ženskú postavuTáto pomôcka je najčastejšie určená pre ženy, ktoré nemajú príliš pevné a dokonale vytvarované brušné partie. Po korzete ale môžu siahnuť aj muži, ak chcú vzbudiť vyšportovaný a atletický dojem. Faktom však je, že ak si erotické spoločníčky oblečú pekne riešený korzet a k nemu ešte ako doplnok pekný podväzkový pás, môže to byť skvelé spestrenie erotických hrátok, o tom niet najmenších pochýb. U muža to taký efekt rozhodne mať nebude a venovať sa sexu v korzete je skôr pre homosexuálne páry, ale pre nadväzovanie erotických známostí môže byť taký sťahovací brušný pás celkom šikovnou pomôckou. Samozrejme potom je ale potrebné sa ho v príhodnej chvíli nejako šikovne zbaviť, aby o tom amatérka radšej ani nevedela. Pre občasné použitie korzetu hovoria aj zdravotné dôvody, vraj napomáha chodiť vzpriamene a pomáha spevniť postavu. Takže nakoniec … prečo nie?